Speciale boeken voor jou!

Speciale boeken voor jou!

Heb jij het altijd al moeilijk gevonden om vrouwen te versieren? Of ben jij bang om afgewezen te worden? Dit is vanaf nu verleden tijd. Met deze boeken win jij iedere vrouw voor je.

Ik raad je echt aan om één of meerdere van deze boeken te lezen en dit toe te passen in de praktijk. Het mooie is dat het ook nog werkt, absoluut geen oplichterij dus.

Deze 4 boeken zijn voor iedereen geschikt, uiteraard is het wel verstandig om uit te zoeken welke het beste bij jou past.

Ik wens je alvast veel leesplezier toe!

het geheim van aantrekkingskracht daan de ramHet Geheim Van Aantrekkingskracht
door Daan de Ram


Is dit je wel eens overkomen?
Je staat in de kroeg of loopt over straat, en daar zie je je droomvrouw. Misschien staren jullie elkaar aan, maar je doet niets. Dit gebeurt je keer op keer. Je vertelt jezelf dan dat je haar niet waard bent, of dat je te (vul maar in) bent om haar te krijgen.
Wat als dat onzin is?
Stel je voor dat je een simpele methode hebt om vrouwen overal te ontmoeten en aantrokken tot je te maken? Voor sommige mannen verandert hun wereld dan van een sociale gevangenis naar een grenzeloze speeltuin waarin ieder avontuur mogelijk is.
Dat is exact wat Arnoud & Daan deden. Zij zijn respectievelijk oprichter en hoofdcoach van AttractionGym.nl en ontwikkelden de FLOW-Methode
. Al meer dan 10 jaar coachen ze duizenden Nederlandse en Belgische mannen naar succes. Ze zijn bekend van o.a. de Telegraaf, RTL4, SBS6, NPO, FunX, en MTV.
Met hoogtepunten zoals verschillende mannen die niet meer bij kunnen houden naast wie ze nu weer wakker zijn geworden, of mannen die de liefde bijna opgaven om ons later toch een trouwkaartje te sturen. Jij kan dit ook.

Bestel dit boek

manslut tim veningaManslut
door Tim Veninga


Vergeet het zoetsappige datingadvies dat je in de bladen leest. Dit is de ‘list en bedrog’ manier om zoveel mogelijk vrouwen in bed te krijgen. In dit boek lees je het onthullende verhaal van Nederlands #1 datingcoach Tim Veninga. Met behulp van wetenschap, manipulatie en leugens sliep hij met 204 vrouwen voor zijn 23e. In Manslut leert hij je hoe jij deze technieken kunt gebruiken om jouw eigen rockster liefdesleven op te bouwen.. binnen 90 dagen.
ONTDEK:
De stap-voor-stap methode om vrouwen te versieren op iedere denkbare plek.
Het ‘script’ waarmee je 88 van de 100 dates laat uitdraaien op seks.
oe je al je collega’s kan neuken (ook als je in de friendzone zit)
De manier om ‘gewone’ vrouwen warm te maken voor open relaties, trio’s en anale seks.
Hoe je haar zó verliefd maakt, dat ze je smeekt om jouw vriendin te mogen zijn.
En veel, veel meer…

Bestel dit boek

the game neill straussThe Game
door Neill Strauss


In “THE GAME” duikt Neil Strauss in de bizarre onderwereld van ‘pick-up artiesten’ – mannen die hun leven hebben gewijd aan verschillende technieken om vrouwen te verleiden. Dit zijn mannen met hun eigen landstaal en erecodes, die online en persoonlijk opereren, die zo toegewijd zijn aan het aanscherpen van hun strategieën dat ze elkaar seminars geven en samen leven in gedeelde huizen – of ‘projecten’, zoals ze willen om ze te bellen. Neil Strauss leefde tussen de spelers en overleefde – maar niet voordat hij een van hen werd. In de loop van twee jaar veranderde hij zichzelf van een zelfverklaarde kalende, magere schrijver in de snel denkende, vlot pratende stijl, een karakter dat onweerstaanbaar was voor vrouwen, half psycholoog, half magiër. Hij raakte bevriend met de andere spelers. Hij gebruikte zijn speltechnieken op Britney Spears. Om beurten verbluffend, aangrijpend en opzij splitst grappig, “THE GAME” is een aangrijpend portret van een gekke, zelfreferentiële gemeenschap in het proces van langzame implosie.
Met gastoptredens van Paris Hilton, Tom Cruise (wiens personage in Magnolia is gebaseerd op een echte pick-upartiest) en Courtney Love, die een tijdje bij Neil in ‘Project Hollywood’ woonde, is “THE GAME” ook de meest sensationele relatiehandleiding sinds “The Rules”, essentieel voor zowel mannen als vrouwen

Bestel dit boek

vrouwen versieren kun je lerenVrouwen Versieren Kun Je Leren
door Maurice Zondag


Vrouwen versieren kun je leren! Ja! Ik was net als jij altijd in de veronderstelling dat je het of wel, of niet kan. Kun je het niet, dan heb je pech. Dan moet je maar geluk hebben dat je iemand tegen het lijf loopt die jou ook leuk vindt. NEE!
Jij kunt het heft in eigen hand nemen. Jouw leven staat op het punt om drastisch te veranderen. Hoe ik dat zo zeker weet? Omdat ik was waar jij nu bent. Ik was te onzeker, voelde me niet goed genoeg voor al die mooie vrouwen, hoe konden ze mij nou leuk vinden?
Maar geloof me, als ik – de opperkneus – het kon leren, dan kun jij dat ook! Het is namelijk hoognodig! Vrouwen zijn het zat om al die wannebe’s, die denken dat ze weten wat ze doen, van zich af te wimpelen.
In 7 stappen leer ik je exact wat jij moet doen om jezelf te veranderen in een zelfverzekerde, charismatische man, die weet wat hij wil en gaat voor wat hij wil. Met praktijk voorbeelden, grappige verhalen en handige tips zodat jij de vrouw van je dromen kunt verleiden.
Geen enkele vrouw is meer ‘out of your league’. Deze vrouwen zijn namelijk op zoek naar een man zoals jij!

Bestel dit boek