Home » Blog » Review berichtenbaas

Review berichtenbaas

Zo verover je iedere vrouw!

Je bent hopeloos op zoek naar die ene date? Die perfecte match? Je schuimt de tinderprofielen af en maakt tal van praatjes. En toch… Je berichten lijken niet aan te slaan. Je woorden omzetten in daden blijkt moeilijker dan aanvankelijk gedacht. Ook na uren van berichten wil ze maar niet overgaan tot een daadwerkelijk afspraakje. Herkenbaar? Dan is er misschien wel een oplossing in de maak voor jou. Wij stoten op berichtenbaas.nl, een handleiding die je in staat stelt je smartphone om te vormen tot ware datingmachine. Benieuwd hoe de vork in de steel zit? Wij namen alvast een kijkje en bezorgen je een gedetailleerde review.

Op onderzoek

review berichtenbaasDaan De Ram, de man achter berichtenbaas, stelde zichzelf één doel: zoveel mogelijk vrouwen het bed in krijgen. Dat wel meerdere mannen dit doel voor ogen hebben is geen verrassing. Al ging Daan nog net een stapje verder om dat doel ook daadwerkelijk te behalen. Hij besloot zijn potentiële dates te onderwerpen aan testen en experimenten. Zo probeerde hij na te gaan wat vrouwen tijdens het teksten over de streep haalt en wat de afknappers zijn. Na 53.OOO berichten te hebben verstuurd, claimt hij te weten hoe je succesvol je bericht omzet in een echte date. Naar eigen zeggen ontmoette Daan honderden vrouwen, die hij allemaal veroverde via Tinder of Whatsapp. De juiste berichten vormen hierbij zijn geheime wapen. Na zes jaar van testen en experimenteren wil Daan nu zijn kennis delen met andere mannen. Hij goot zijn hele ‘know how’ in een cursus die voortaan bestaat onder de naam berichtenbaas.

Een cursus in vrouwen versieren

Berichtenbaas is een videocursus die dus, naar eigen zeggen, ieder telefoonnummer omzet in een real life date. De cursus richt zich op de psychologie van het vrouwelijk denken en de voorspelbaarheid daarvan. De cursus bestaat uit negen verschillende modules, die allemaal een ander aspect van het online daten in kaart brengen. Zo leer je bijvoorbeeld je profiel in een nieuw jasje te steken. Hierbij maak je onder andere gebruik van de zeven wetenschappelijke principes die profielfoto’s aantrekkelijk maken. Je leert het ideale openingsberichtje te versturen en vragen die je liever niet beantwoordt te omzeilen. Een van de modules bevat zelf een ware sexting opleiding. Kortom: alles wat je nodig hebt om een vrouw voor jou te winnen. Ook na het plannen van de effectieve date word je door berichtenbaas voorzien van een handig format dat je je date kan toesturen. Op die manier verklein je de kans dat je date alsnog afhaakt met maar liefst 80 procent. Eenmaal op date geweest? Ook hoe je van je date je vriendin kan maken wordt netjes uit de doeken gedaan. Handig toch?

Bonusmateriaal

Alsof het bovenstaande nog niet voldoende is, gooit Daan nog wat bonusmateriaal in de strijd. Hij leert je hoe je die ene naaktfoto van haar kan bemachtigen en hoe je in niet minder dan twee uur van een eerste berichtje in een hotelkamer belandt. Loop je toch nog even ergens vast? Raadpleeg de online database met casestudies die je meteen weer op de rails zet. Niet meteen een antwoord? Geen probleem! Dankzij een handig uitgedokterd feedback systeem krijg je instant feedback van andere berichtenbazen. En ja, er zit zelf een tijdelijk ‘succesvol daten in tijden van cornona’-pakket bij.

Kostenplaatje

Natuurlijk is er aan al deze informatie ook een kostenplaatje verbonden. Het hele pakket, inclusief het bonusmateriaal, stelt Daan tijdelijk ter beschikking voor 297 Euro. Als je bedenkt hoe allesomvattend de cursus is, is dat het geld natuurlijk meer dan waard. Daan is overigens zo zeker van zijn stuk dat hij je een ‘niet goed, geld terug’-garantie biedt. Niet tevreden van de resultaten, dan kan je gedurende dertig dagen je investering terug vragen. Bovendien heb je zelf de mogelijkheid de cursus in vier schijven te betalen. Zo hoef je niet meteen het hele bedrag op te hoesten.

berichtenbaas

Iedereen succesvol?

Het onderliggende principe van berichtenbaas is gebaseerd op de psychologie van de vrouw. Je hoeft dus niet eerst een hele make over te ondergaan om aantrekkelijk gevonden te worden. Denk je te oud, te jong, te dik of te dun te zijn? Berichtenbaas leert je deze onzekerheden weg te werken. Berichtenbaas hanteert de filosofie dat je die twijfels het best kan omzetten door zo veel mogelijk te oefenen via kanalen zoals Tinder. Mocht je om de één of andere reden toch uit de boot vallen, dan krijg je gewoon je investering terug.

Betrouwbaar?

Ok, we weten nu in ieder geval de beloften die berichtenbaas maakt. We weten wat we allemaal gaan leren en hoe we dat gaan doen. De vraag blijft echter: “Is het betrouwbaar?”. De cursus baseert zich op wetenschappelijke feiten. Doorheen de cursus is alles dan ook steeds wetenschappelijk onderbouwt. Bovendien heeft Daan zelf heel wat kennis opgedaan gedurende zijn talloze experimenten. Natuurlijk is geen enkele vrouw gelijk en kunnen we geen 100 procent garantie bieden ( Al beweert Daan natuurlijk van wel). Er zullen ongetwijfeld wel enkele vrouwen zijn die om een andere aanpak vragen. Maar, mits de nodige psychologische kennis zou je inderdaad wel wat kunnen bijleren.

Review berichtenbaas: conclusie

Moet je nu meteen overgaan tot het aankopen van berichtenbaas? Dat is een vraag waar we geen sluitend antwoord op kunnen geven. Ondanks de belofte dat iedere man met deze methode iedere vrouw kan veroveren, blijft de vraag of je überhaupt iedereen over dezelfde kam mag scheren. Bovendien mag je dan wel een tekstwonder worden, er komt een dag dat je face to face ook je mannetje moet kunnen staan. Te stellen dat berichtenbaas een absoluut wondermiddel is, vinden we dan ook wat kort door de bocht. Wat wel een zekerheid is: je zal sowieso heel wat tips en tricks voorgeschoteld krijgen en ongetwijfeld leren omgaan met bepaalde situatie’s binnen de online datingwereld. De kans is dus zeker bestaande dat je sneller een vrouw aan de haak slaat met deze handige cursus. De mannen die je vooraf gingen zijn alvast laaiend enthousiast.

Klik hier om naar Berichtenbaas te gaan