Ik zoek een               
Home » Dating tips » 9 domme fouten om te vermijden tijdens online dating

9 domme fouten om te vermijden tijdens online dating

Internet online dating vergt geduld en oefening. Gewoon omdat je achter je eigen computer zit betekent dat niet dat mensen zullen komen
om met je te chatten zonder reden. Zelfs in dit medium van Internet dating, moet je het initiatief nemen en actief contact zoeken met degenen die je leuk vindt.

Maar zelfs als je contact opneemt met sommige mensen of zij contact met jou opnemen, zijn er een aantal ongelooflijk domme dingen die mannen doen op Internet dating en singles sites en klagen dat alle vrouwen hen negeren. Vrouwen zijn op zoek naar mannen die weten hoe hen goed te laten voelen en een geweldige tijd mee te hebben. Zij zijn op zoek naar iemand die intelligent is, iemand die luistert, een man met een goed gevoel voor humor, met een positieve houding.

fouten online dating

Als je reacties wilt krijgen en zelfs vrouwen van dichtbij wil leren kennen via online dating moet je stoppen met de fouten die alle vrouwen wegjagen Dus:

1. Vrouwen bladeren door profielen om hun match te vinden net zoals jij dat doet. Post een goede recente foto van jezelf van jezelf, een leuke foto die je gevoel voor humor of stijl laat zien. Stuur vrouwen geen foto’s van je “geslachtsdelen”. Ze zullen vragen of ze dat willen zien.

2. Zorg ervoor dat uw profiel de juiste spelling en grammatica bevat. Vrouwen houden van een intelligent persoon. Verpest je kansen niet met simpele fouten in je profiel. Neem de tijd om je profiel goed en zonder fouten te schrijven. En je zult veel meer reacties krijgen.

3. Vrouwen houden meestal van mannen met een beetje klasse, dus kies niet voor een bijnaam die een seksuele toespeling heeft (
tenzij je op een seks dating site zit). U wil niet de indruk wekken dat je gewoon op zoek bent naar een one night stand.

4. Gebruik geen negatieve woorden in je profiel. Vrouwen voelen zich veel meer aangetrokken tot een positief persoon.

5. Stuur individuele e-mails en denk goed na in het contacteren van vrouwen op deze dating sites. Vrouwen krijgen 100 emails per dag van allerlei soorten mannen. Als je 10 exact dezelfde emails kopieert, plakt en verstuurt. zullen ze je over het hoofd gezien. Wat resulteert in 0 reacties.

6. Laat vrouwen zien dat je een zorgzaam persoon bent. Probeer de vrouw te leren kennen. Stel vragen over wie ze is, wat ze doet, enz. Praat niet alleen over jezelf.

7. Doe niet alsof je bereid bent om de halve wereld rond te vliegen om iemand te ontmoeten bij het gebruik van online dating sites als je niet echt serieus bent. Het is niet eerlijk tegenover niemand, ook jij niet. Het is makkelijk om je te laten meeslepen met een mooi persoon zevenduizend mijl weg, maar ga je echt uit die stoel komen om ze te ontmoeten? Als je dat doet, heb je onze volledige steun en respect. Als je echt alleen op zoek bent naar iemand in uw omgeving of dicht bij huis, blijf daar dan bij en maak het duidelijk.

8. Als je getrouwd bent lieg dan niet, vertel het vanaf het allereerste begin. Vrouwen kunnen dit aanvoelen en het brengt je nergens. Als je oprecht bent, vind je misschien iemand die bereid is om wat tijd met je door te brengen.

9. Als een vrouw je zegt dat ze niet geïnteresseerd is in jou, blijf haar dan geen berichten. U verliest uw tijd en zij kan klagen dat je haar lastigvalt.

Wees geduldig, het kost tijd om iemand te vinden bij het gebruik van online dating sites en dating diensten, net als ergens anders voor die kwestie.

Plaats een reactie