Ik zoek een               
Home » Dating tips » 5 geweldige tips Voor Online Dating

5 geweldige tips Voor Online Dating

Wist je dat twee van de vijf vrijgezellen gebruik maken van een online dating service? Dat is 40% van alle singles! Helaas is het percentage van deze mensen dat daadwerkelijk een echte relatie vindt als een direct resultaat van hun lidmaatschap van de site zeer laag. Waarschijnlijk minder dan 10%.

Waarom is dat zo? Wel, het is waar dat sommige online dating sites beter zijn dan andere. Ze hebben meer verkeer, ze zijn beter te navigeren; ze ‘werken’ gewoon, terwijl andere dat gewoon niet doen. Maar waar het echt om gaat is hoe je een site gebruikt als je je er daadwerkelijk aanmeldt. Geloof me op mijn woord, tenzij u de vijf eenvoudige stappen gebruikt die ik hieronder ga vertellen. Kun je net zo goed iets productiever doen met je tijd dan lid worden van een online dating site. Wat ik ga zeggen kan voor de hand liggen en nogal simpel zijn. Maar je zou verbaasd zijn hoeveel mensen niet de moeite doen om de ‘voor de hand liggende’ dingen te gebruiken. Dus hier gaan we…

5 geweldige tips Voor Online Dating

5 online dating tips

Tip #1. Maak een geweldig profiel. Dit is het belangrijkste aspect van je datingsite ervaring. Zeg niet gewoon ‘Leuke jongen zoekt leuke meid voor uitjes naar de bioscoop’ – hoe saai klinkt dat? Neem de tijd om iets over jezelf te vertellen. Je levensstijl, je interesses en het type persoon dat je hoopt te ontmoeten. En denk eraan om vrolijk, opgewekt, leuk en zelfverzekerd te klinken. Als je je ellendig voelt over je recente scheiding, hou dat dan voor jezelf! Dit is niet het moment voor bescheidenheid. Als je denkt dat je verdomd aantrekkelijk bent, zeg dat dan ook. En humor is een echte ijsbreker. Als je iemand aan het lachen kunt maken, zullen ze eerder geneigd zijn om contact met je op te nemen.

Tip #2. Upload altijd een foto. Zelfs als je geen vleiende foto bij de hand hebt, moet je altijd een foto bij je profiel plaatsen. Vergeet niet dat 95% van de mensen op online dating sites. Alleen zoeken naar andere leden die de moeite hebben genomen om een foto van zichzelf te plaatsen. Je wilt zien hoe andere potentiële partners eruit zien. Dus is het logisch dat andere mensen ook willen weten hoe jij eruit ziet. Als je foto niet recent is of niet goed op jou lijkt, kun je dat altijd in je profiel zeggen.

Tip #3. Wees proactief. Word niet zomaar lid van een site en verwacht niet dat andere mensen contact met je opnemen. Zorg ervoor dat je regelmatig in de database zoekt naar mensen met wie je zou kunnen matchen. En als je iemand vindt die je leuk vindt, schrijf hem of haar dan onmiddellijk. Vertel waarom je denkt dat jullie goed bij elkaar zouden kunnen passen.

Tip #4. Schrijf goede berichten. OKE, je bent lid geworden van een online dating site. Je hebt gezocht naar andere leden die vallen binnen uw opgegeven categorieën. En je hebt gepresenteerd met een pagina van passende profielen. Je staat te popelen om een paar e-mails te versturen… maar wat moet je er in hemelsnaam in zeggen? Herlees de paragraaf hierboven over het maken van een goed profiel. Pas dezelfde regels toe op de eerste e-mail die je naar een ander lid stuurt.

Als het lijkt alsof je niet de moeite neemt om veel te zeggen of dat je hetzelfde bericht van één regel naar verschillende mensen stuurt. Dan zullen ze waarschijnlijk niet de moeite nemen om te antwoorden. Vertel die persoon een beetje over wie je bent en waarom je denkt dat jullie bij elkaar passen. Reageer direct op wat je hebt gelezen in het profiel van die persoon. Klink geïnteresseerd en interessant en je zult een e-mail terugkrijgen. Klink saai en neerslachtig en je zult genegeerd worden.

Tip #5. Kom terug op de site. Er zijn twee redenen waarom je dit zo vaak mogelijk moet doen. De meest voor de hand liggende is om op de hoogte te blijven van wie zich heeft aangemeld sinds je voor het laatst hebt ingelogd. Die speciale persoon kan zich hebben aangemeld sinds je voor het laatst de site hebt bezocht, dus mis het niet. Wat de meeste mensen zich echter niet realiseren is dat wanneer je inlogt op een dating site. Je profiel hoger in de lijsten van de interne zoekmachine komt te staan. Wat betekent dat je meer kans hebt om opgemerkt en vervolgens gecontacteerd te worden door andere mensen. Wees geen vreemde op de site waar je lid van bent geworden. Ik raad je aan de site minstens één keer per dag te bezoeken tijdens de duur van je lidmaatschap.

5 eenvoudige manieren om uw gekozen online dating site te laten werken voor JOU. Veel plezier en happy hunting!

Plaats een reactie