Ik zoek een               
Home » Dating tips » Hoe versier je een vrouw op de eerste date? Deze tips pakken haar in!

Hoe versier je een vrouw op de eerste date? Deze tips pakken haar in!

Hoe versier je een vrouw op de eerste date? Sommige mannen onder ons vinden het erg spannend als ze op date gaan en dan met name ‘de eerste date’. Er gaat van alles door je hoofd… hoe moet ik haar begroeten? Wat moet ik tegen haar zeggen? Zie ik er wel goed uit? Maar de vraag die het meest door je hoofd zwermt is: “hoe zorg ik ervoor dat mijn date mij leuk gaat vinden?

Iedere man wil het antwoord op de vraag, “Hoe versier je een vrouw op de eerste date?” ,weten. Jij hebt geluk dat je op dit artikel terecht bent gekomen. In dit artikel geef ik de BESTE tips hoe jij een vrouw versiert op de eerste date en hoe jij ervoor zorgt dat ze je leuk gaat vinden.

Wil JIJ dat elke vrouw je leuk vindt na de eerste date? Lees dan vooral verder, want dan is dit het artikel waar je naar opzoek bent!

Wees zelfverzekerd

Een man versiert een vrouw

Veel mannen vinden een eerste date erg spannend en staan helemaal stijf van de zenuwen. Deze mannen vergeten om de vrouw te versieren. Ze zijn alleen maar druk bezig in hun hoofd wat de volgende zin is dat ze gaan zeggen.

Dit is jammer, want zo zal de date erg saai zijn. Zo’n date zal dan bestaan uit die standaard praatjes over werk of over elkaars hobby’s. Veel verder dan deze onderwerpen zal het niet gaan.

Ik wil dat je iets goed tot je opneemt. Een vrouw snapt dat je haar leuk vindt als je haar op date vraagt. Als een vrouw dan ingaat op jouw voorstel en ja zegt, dan stemt ze er eigenlijk al mee in dat je haar gaat versieren… MAAR DAN MOET JE WEL MET HAAR GAAN FLIRTEN!

Slechtste wat je kan doen op een eerste date

Als je die prachtige vrouw zo graag wilt, moet je dat laten zien.

Ik ken genoeg mannen die haar alleen aanraken bij de begroeting. Ik kan dat dan niet begrijpen. Wil je haar alleen maar om soms even gezellig mee te praten of wil je meer dan dat?

Je wilt haar toch meenemen naar huis? Laat zien hoe graag je haar wilt en wees niet bang om haar soms aan te raken of een knipoog te geven. Je kan gerust eens een arm om haar heen slaan of een knuffel geven, maar hou het wel subtiel en ga niet niet heel de date alleen maar aan haar zitten.

Vrouwen worden ook verveeld na al die saaie dates waar er alleen maar wordt gepraat over elkaars werk.

Durf eens die ene spannende opmerking te maken. Vrouwen zullen dit leuk vinden en zullen het waarderen, want dit is dan ook wat nieuws voor hun.

Het SLECHTSTE wat je kan doen op een eerste date is een beetje afwachten tot er wat gaat gebeuren. Ik zal je wat vertellen, als jij zelf geen initiatief gaat nemen dan zal er ook niks gebeuren. Geloof me, zij heeft geen zin in dat gebrabbel wat iedere man haar vertelt. Zij wilt dat je haar gaat versieren. Ze heeft niet voor niets JA gezegd op jouw date.

Zoveel heb je niet te verliezen… als je gaat afwachten dan weet je al sowieso dat je haar 100% kwijtraakt. Terwijl het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Tip: Krijg toegang tot mijn GRATIS ebook over aantrekkingskracht>>>

man en vrouw knuffelen

Wat is een goed gespreksonderwerp voor een eerste date?

Er is niet een speciaal gespreksonderwerp die je echt moet aankaarten op een eerste date. Een date moet spontaan zijn en je moet niet telkens hoeven nadenken waarover jullie nu zullen gaan praten.

De meest spontane gesprekken zijn het best. Je hoeft niet na te denken over wat je volgende zin is en je kan samen met elkaar lachen.

Voorbeelden van gespreksonderwerpen die je WEL of NIET moet gebruiken

Ik zal je 2 voorbeelden geven en jij moet in je hoofd gaan nadenken welke situatie de verkeerde kant op gaat en welke situatie de goede kant op gaat:

  1. Je begint over je werk en vertelt welke opleiding je hebt gedaan. Zij begint ook over haar werk. Niet veel later zijn jullie uitgepraat en proberen jullie samen naar een nieuw gespreksonderwerp te zoeken. Er vallen ongemakkelijke stiltes en jullie proberen telkens opnieuw een nieuw gesprek aan te gaan wat weer na 5 minuten dood valt.
  2. Jullie praten met elkaar over de dingen die om jullie heen gebeuren. Een jongen probeert een meisje te versieren maar lukt hem niet. Jullie praten over deze gebeurtenis en moeten lachen en zeggen met spot tegen elkaar dat het o zo zielig is voor die jongen. Je vertelt dat jij gelukkig niet zo wordt afgewezen en gaat verder op verhalen dat jij ook eens bent afgewezen. Zij zal hierop ingaan en zal ook zulke verhalen vertellen die om te lachen zijn.

Nou, in welke van de 2 situaties gaat het de goede kant op met het gesprek?

goed en slecht gesprek op een date

Ik hoop dat je hebt gekozen voor situatie 2.

In situatie 1 is het zo serieus en dat wil je niet hebben op een date. SAAI!

Je moet het gezellig hebben met elkaar en elkaar verhalen vertellen zodat je met elkaar kunt lachen. Zo zou de vrouw in situatie 2 dit een leuke date vinden.

Zorg wel altijd dat jij degene bent die als eerst een verhaal vertelt. Zij voelt zich misschien nog niet helemaal op haar gemak om zo verhaal te vertellen. Daarom begin jij eerst om daarna het balletje naar haar te kaatsen.

Het geheime woord om een gesprek niet stil te laten vallen

Als het nou echt niet wil lukken om door te blijven praten over een onderwerp, dan hebben we altijd nog het woord: ‘waarom’.

Als je een vraagt maakt met ‘waarom’ dan zal ze automatisch meer over het onderwerp vertellen waar jij ook weer dieper op in kan gaan. Het zorgt ervoor dat vooral zij aan het woord is en je haar beter leert kennen. Je hoeft zelf niet eens zo veel te doen. Jij moet alleen dieper op het onderwerp ingaan en dan hoef je alleen maar weer te luisteren.

Het is onhandig als je de gehele date naar haar moet luisteren. Je kan soms ook een verhaaltje over jezelf over dat bepaalde onderwerp erin gooien zodat niet alleen zij aan het woord is en het gesprek vloeiend blijft.

De meeste mannen maken desondanks weinig gebruik van het woordje ‘waarom’. Ze vragen dan bijvoorbeeld, “Wat is je favoriete vakantieland?”, en als ze daarop antwoord heeft gegeven, stelt hij weer een nieuwe vraag over een heel ander onderwerp. Wat nou als je dan doorvraagt, “Waarom is ……. je favoriete vakantieland?”, misschien heeft ze wel familie wonen in dat land of heeft ze daar leren surfen. Je kan zo heel diep gaan en de gespreksstof raakt nooit op.

Gebruik het woordje “waarom” in je VOORDEEL :-). Lukt het nog niet? Versier je date dan door haar in te pakken met lieve woorden.

Wat moet ik aan op een eerste date?

De enige tip die ik je hier kan meegeven is…

Het maakt niet zozeer uit wat je aantrekt, maar WEES VERZORGD!

Je hoeft helemaal geen net pak aan of liters parfum op. Dit is zelfs een afknapper.

Je moet jezelf comfortabel voelen in je outfit, het moet netjes en strak zijn en het moet niet te veel afliggen van hou jij je normaal kleed. Het moet casual , netjes en stoer zijn.

Je kan bijvoorbeeld gewoon een standaard broek met een blouse aantrekken. 3 Spuitjes parfum op zodat ze alleen de parfum goed ruikt als ze dichtbij je is. Zorg dat het verzorgd is. Strijk je blouse en maak je schoenen even schoon. Je wilt daar niet met modder schoenen aankomen en een blouseje die verkreukeld is.

Met deze parfum val jij echt goed in de smaak, klik hier! Ik gebruik hem zelf ook en ik kan je vertellen dat iedere vrouw smelt van de geur. Dit verhoogt direct je kans op slagen.

hoe zie je er verzorgd uit

Jij wilt toch ook dat je date er verzorgd uitziet. Jij zou het ook leuk vinden als je ziet dat ze moeite voor jou heeft gedaan. Make-up gedaan, nagels gelakt en mooie kleding uitgezocht. Zorg dan dat jij dat dan ook terug doet.

Niemand wilt een date die er onverzorgd uitziet… Jullie allebei niet. Als jouw date er onverzorgd uitziet heb je al een stuk minder zin in de date. Dat werkt ook zo als ze jou er onverzorgd uit vindt zien. Ze zal een stuk minder zin hebben in de date en dat wil je ten alle tijden vermijden.

Je hebt geen smoes om er niet verzorgd eruit te zien, want zo lastig is dat helemaal niet.

Moet ik nou WEL of NIET zoenen op de eerste date?

Het antwoord hierop is: JA!

Als de situatie zich voordoet, is het een aanrader om te zoenen op de eerste date. Tenminste het is wel zo handig en je hebt er plezier in ook. Tevens weet je meteen dat jouw date zich ook aangetrokken voelt tot jou.

Veel mannen vinden dat maar eng om te zoenen op een eerste date. Ze denken nog steeds na over of ze hem wel leuk vindt. Voor alle mannen die nog nooit gezoend hebben op een eerste date… ZOEN HAAR!

Durf je het echt niet aan? Geen schande, op deze manier kun jij er ook achter komen of zij jou leuk vindt.

zoenende man en vrouw

Met een zoen maak je zoveel duidelijk. Met een zoen maak je veel meer duidelijk dan woorden.

Zoenen betekent echt dat je diegene leuk vindt. Dit betekent, als zij meegaat in de zoen, dan weet je al zeker dat zij jou ook erg leuk vindt. Het is een extra bevestiging en het is ook nog lekker.

Vrouwen houden ervan als je deze stap durft te zetten.

Zoenen is niet zo erg als je denkt. Er kan weinig mis gaan en het zegt zo veel dat zoenen eigenlijk een MUST is voor op een eerste date. Het is zonde als je haar niet zoent op de eerste date.

Er zal van alles door haar hoofd gaan als je haar NIET zou zoenen.

Hij ziet ons alleen maar als vrienden.

Hij durft me niet eens te zoenen.

Deze gedachtes in haar hoofd wil je absoluut niet hebben.

Voorbereidingen voor de date

Natuurlijk moet de date vanzelf leuk gaan worden en moet je niet van alles voorbereid hebben, maar er zijn toch een paar kleine dingetjes die handig zijn als je ze hebt voorbereid.

Zorg voor minder stress

Als je stress hebt op de eerste date denk je dat jij daar zelf alleen last van hebt. Dit is onzin. Zij ziet ook dat jij gestresst bent en dat steekt haar aan. Zij wordt door jou gestreste gedoe ook gestrest.

Je kan deze stress verlagen door voordat je op date gaat nog even te gaan sporten om al je energie eruit te laten. Ik bedoel niet vlak voor de date, want je wilt natuurlijk niet zwetend op de date aankomen. Maar je kan best 2 uurtjes voor de date even gaan sporten of je hobby beoefenen. Het is stress verlagend en je merkt dan ook op de date dat je wat rustiger bent.

Voor veel mannen helpt het ook om voor de date nog even kort met een vriend af te spreken. Je kan met deze vriend lachen en denkt minder aan hoe spannend die date is.

verliefd koppel op date x

Weet wat je wilt gaan doen

Een vrouw wilt dat je de leiding neemt. Ze wilt dus ook dat jij bepaald wat jullie gaan doen op de date. Vermijd de bioscopen of restaurant dates. Die zijn allemaal hetzelfde en je schiet er niet veel mee op. Bij een bioscoop kan je niet tegen elkaar praten en bij een restaurant ben je geforceerd om continu met elkaar te praten.

Je kan beter even een wandeling maken en dan eens stoppen bij een barretje om samen een wijntje te doen.

Weet waar je heen wilt!

Weet bij welk barretje je wilt gaan stoppen. Moet je zelf naar de bar lopen om te bestellen of komt er een barman naar je toe? Weet de beste plekjes om te zitten en om ook rustig en gezellig met elkaar te kunnen praten.

Als je geen idee hebt waar je zal stranden zou dit ook weer extra stress opleveren. En je wilt stress absoluut vermijden.

Wat moet je doen als de date voorbij is?

Je wilt haar het gevoel geven dat jij echt een leuke tijd samen met haar hebt gehad.

App haar nog even dat je de date leuk vond. Je kan haar ook nog een beetje plagen via app over wat er is gebeurd op de date.

Het is een extra bevestiging voor haar, want zij twijfelt ook of je het echt leuk hebt gehad met haar.

Spreek niet gelijke een nieuwe datum af voor de tweede date. Wacht daar nog even mee. De beste dates zijn spontaan die niet als een date worden gezien. Je kan haar bijvoorbeeld een keer in de middag appen met: “Zin om vanavond een drankje te doen?”. Als ze kan zal ze gegarandeerd “JA” zeggen.

Blijf wel in contact met haar en zorg dat ze aan jou blijft denken. Dit kan je doen met regelmatig lieve berichtjes te sturen of haar een beetje te plagen. Maar maak het niet te gek en kom niet over als een ;freak.

Probeer wel met dates te variëren en niet steeds hetzelfde te doen. Zij zal het waarderen dat je steeds weer wat nieuws bedenkt. Hoe meer bijzondere ervaringen ze met jou heeft, hoe leuker ze je zal vinden.

Blijft het voor jou toch lastig? Lees dan mijn gratis e-book waarin ik je uitleg hoe je een vrouw tot je aantrekt.

Plaats een reactie