Ik zoek een               
Home » Dating reviews » Review VictoriaMilan

Review VictoriaMilan

Op de datingsite VictoriaMilan is het mogelijk om op een veilige wijze een affaire aan te gaan. Doordat er zoveel mannen bij de site zijn aangemeld, is het voor vrouwen gratis om aan te melden. Op deze manier wordt er een goede verhouding tussen vrouwen en mannen gecreëerd. Er hebben zich niet voor niets al 151.745 mensen uit Nederland ingeschreven bij VictoriaMilan. Bij deze datingsite wordt er op een zeer veilige manier omgegaan met je gegevens, waardoor het niet mogelijk is dat bekenden je profiel zullen ontdekken. Bovendien is het gratis om je als vrouw in te schrijven bij VictoriaMilan én is het zeer veilig.

Gratis aanmelden

Het is mogelijk om je gratis aan te melden en zo een spannende affaire aan te gaan. Het is heel simpel. Je maakt een account aan, voegt informatie aan je profiel toe en het profiel is aangemaakt. Dit zijn enkele kleine stapjes die anoniem kunnen worden uitgevoerd, wat erg handig is bij het zoeken naar een affaire.

Nadat je je profiel klaar hebt, kun je op zoek gaan naar een flirt of affaire die bij je past. Het is mogelijk om een geschikte partner te vinden aan de hand van diverse zoekmogelijkheden. Denk hierbij aan zoekmogelijkheden zoals land, stad, provincie, leeftijd, lengte, gewicht en andere kenmerken van het uiterlijk waar je een filter voor kunt instellen. Zo zul je eenvoudiger een partner vinden en worden alleen de geschikte partners voor je uitgezocht.

Het is mogelijk om geen foto’s te plaatsen op je profiel, omdat dat de kans groter kan maken om betrapt te worden wanneer je in een relatie zit. Het kan riskant zijn om in zo’n situatie een foto op je profiel te plaatsen. Het is daarom mogelijk om alleen gebruikers die je vertrouwt op VictoriaMilan je foto’s te laten zien. Deze gebruikers vragen in dat geval een sleutel om toegang te verkrijgen tot jouw foto’s. Het is aan jou om deze aanvraag toe te staan of te weigeren.

De uitstekende service van VictoriaMilan

VictoriaMilan is een zeer goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een spannende ervaring. Wanneer men in een relatie zit, kan dit soms erg prettig zijn. Wanneer je hiernaar op zoek bent, is deze datingsite een erg goede mogelijkheid om een affaire te vinden. De anonimiteit, de paniekknop en de automatische logout zijn voordelen die het gebruik van de site erg prettig laten ervaren.

De anonimiteit is zeer goed, omdat de site maar liefst honderd procent anoniem kan worden genoemd. Dit komt doordat het niet is toegestaan om persoonlijke informatie te delen of informatie die identificeerbaar is. Zo kan je huidige partner of andere bekenden er niet achter komen dat je een profiel hebt aangemaakt op de datingsite.

Het is zelfs mogelijk om gebruik te maken van de paniekknop. Deze paniekknop kan handig zijn wanneer je je aan wilt melden bij de site in het bijzijn van je huidige partner. Op deze manier worden online flirts uitgeschakeld, waardoor je partner hier niet achter kan komen. Wanneer je gebruik maakt van de knop wordt je naar een andere website doorverwezen.

Denk hierbij aan een normale website waar geen informatie over datingssites en dergelijke wordt vermeld. Bovendien is er op de datingsite sprake van een automatische logout waar je gebruik van kan maken. Wanneer je vergeten bent om de datingsite af te sluiten, wordt dit automatisch voor je gedaan. Dit wordt alleen gedaan na een bepaalde periode, waarna je ook zal worden doorverwezen naar een normale site. Op deze manier wordt je gebruik van de site zo anoniem mogelijk en is het niet mogelijk voor anderen om achter jouw account op de datingssite te komen.

review VictoriaMilan

Aanmelden is gratis

Het aanmelden op VictoriaMilan werkt uitstekend en snel. Wanneer je op de homepage beland, is het mogelijk om aan te geven wat je geslacht is en naar wat voor een partner je op zoek bent. Daarna wordt er van je gevraagd om je e-mailadres in te voeren. Wanneer je nog meer privacy wilt, is het aan te raden om een nieuw e-mailadres aan te maken voor het gebruik van de site. Gebruik hiervoor de betrouwbare opties, zoals Google of Hotmail.

Wanneer je de hierboven genoemde stappen hebt afgerond, wordt er gevraagd naar je geboortedatum. Vervolgens stel je een wachtwoord en een gebruikersnaam in. Wanneer je deze stappen ook hebt afgerond, kun je direct gebruik gaan maken van de datingsite. Dit doe je door aan te geven wat jij opwindend vindt. De mogelijke opties zijn bijvoorbeeld ‘domineren’, ‘orale sex’, ‘grote spieren’ en nog veel meer. Op deze manier zal de zoektocht naar een passende partner nóg beter verlopen.

De mogelijkheden met een gratis account op VictoriaMilan

Wanneer je je gratis account hebt aangemaakt, zie je als gebruiker direct in een duidelijk overzicht de personen staan die bij je zouden kunnen passen. Hier wordt er al meteen rekening gehouden met het geslacht waarvoor je je voorkeur hebt aangegeven. Doordat de profielfoto’s een waas bevatten of op de foto’s een filter is aangebracht, worden de profielfoto’s een stuk anoniemer.

Natuurlijk is het mogelijk om door te klikken op een profielfoto, zodat je meerdere foto’s van een persoon kan zien of het gehele profiel kan weergeven. Op deze manier heb je al vele mogelijkheden met een gratis account. Zo kun je filteren op de actieve gebruikers op dat moment, chatten als je over een betaald account beschikt en een goed overzicht verkrijgen van de gebruikers die zich bij de datingsite hebben aangemeld.

De kosten van een account op VictoriaMilan

Een account op deze datingsite is erg uniek, omdat er kan worden gekozen voor abonnement op de site, maar ook voor credits. Wanneer je kiest voor een abonnement krijg je toegang tot alle functionaliteiten van de datingsites gedurende een bepaalde periode en betaal je hier een bepaald bedrag voor. Wanneer je kiest voor credits, kun je betalen per bericht dat je verstuurd. Dit kan erg handig zijn wanneer je niet van plan bent om veel gebruik te gaan maken van de datingsite.

Een Premium account: de kosten

Wanneer je kiest voor een Premium account worden alle beperkingen van het gratis account weggehaald. De kosten staan hieronder op een rijtje.

  • Abonnement voor drie maanden: €29,99 per maand.
  • Abonnement voor zes maanden: €19,99 per maand.
  • Abonnement voor twaalf maanden/een jaar: €14,99 per maand.

Wanneer je betaling voor het premium account is afgerond, is het mogelijk om te chatten met andere gebruikers, uitnodigen van anderen te accepteren voor het bekijken van een privéfoto of het versturen van een knipoog. Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor een pakket van zes en twaalf maanden, krijg je ongeveer 500 en 1000 credits.

Aan de hand van deze credits krijg je de mogelijkheid om virtuele cadeautjes aan andere partners te geven. Denk hierbij aan virtuele cadeautjes zoals handboeien of rozen. Dit maakt het flirten met andere gebruikers een stukje leuker.

De voordelen van VictoriaMilan

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan een account op VictoriaMilan. In deze review worden er een aantal voordelen op een rijtje gezet. Ten eerste is het een internationale site, wat het mogelijk maakt om een minnaar of minnares te vinden in het buitenland en je verkrijgt meer opties voor een geschikte partner.

Daarnaast zijn de prijzen van VictoriaMilan zeer betaalbaar en is het ook mogelijk om een gratis account aan te maken. De mogelijkheden waarover je beschikt met een gratis account zijn ook prima, bijvoorbeeld het bekijken van de profielen van andere gebruikers. Bovendien bestaat er de mogelijkheid om privéfoto’s in te stellen op je profiel en is het niet mogelijk om jezelf voor te doen alsof je single bent.