Ik zoek een               
Home » Blog » Bultjes in je keel? Zo weet je of het een soa is

Bultjes in je keel? Zo weet je of het een soa is

Bultjes in je keel kunnen een reden tot bezorgdheid zijn. Je vraagt je misschien af of ze veroorzaakt worden door een soa. De meeste soa’s in je keel zorgen niet voor symptomen. Toch kunnen bepaalde soa’s zoals chlamydia of gonorroe ook oraal voorkomen. Als je je zorgen maakt, zijn er manieren om erachter te komen of ze door een soa worden veroorzaakt. In deze blog bespreken we hoe je kunt zien of bultjes in je keel een soa zijn en wat je dan kan doen.

Een soa test voor bultjes in je keel kun je online anoniem bestellen

Bultjes in keel soa

Alhoewel het niet vaak voorkomt, kan een soa in je keel kan bultjes veroorzaken. Bultjes kunnen ook een symptoom zijn van andere infecties, zoals keelontsteking. Over het algemeen is er maar een manier waardoor je vast kunt stellen of je een soa hebt. Dat is namelijk door het afnemen van een soa test. Of de bultjes in je keel een soa zijn, heb je zo binnen een paar dagen in de gaten.

Een soa test voor bultjes in je keel bij de dokter

Je arts kan een uitstrijkje van je keel nemen en je testen op soa’s. Of de bultjes in je keel een soa zijn, kom je vervolgens later achter. Als je onbeschermde orale seks hebt gehad, is het ook belangrijk om je te laten testen op HIV. Je kunt een soa test voor bultjes in je keel bij de dokter laten afnemen of zelf online bestellen.

Een soa test voor bultjes in je keel bestellen

Als je het liever niet ziet zitten om naar de dokter te gaan voor een soa test voor bultjes in keel soa, is het goed om te weten dat je deze ook online kunt bestellen. Vervolgens kun je de test zelf thuis afnemen en opsturen naar een laboratorium voor onderzoek. Alleen zo weet je dus zeker of de bultjes in je keel een soa zijn.

Plaats een reactie