Ik zoek een               
Home » Dating reviews » Ondeugend Contact review

Ondeugend Contact review

Als je op Ondeugend Contact komt is het eerste wat je opvalt dat er staat het netwerk voor spanning. Maar is dat ook zo? Natuurlijk zijn wij een kijkje gaan nemen en hebben we de proef op de soms genomen.

Op het eerste gezicht ziet het eruit als een nette site.  Erg overzichtelijk en mooi vorm gegeven.  Geen toetsers en bellen maar gewoon duidelijk. Veel dingen sites kunnen hier een voorbeeld aan nemen. De meeste sites hebben veel dingen staan waar door het onduidelijk wordt. Zo onduidelijk dat je hierdoor al het liefste een stap achteruit doet.

Vind je op Ondeugend Contact wat je zoekt?

Als jij opzoek bent naar spannend contact  dan is deze site echt the place to be.  Hier gaat alles om spannend contact en wordt ook duidelijk aangegeven.  Dames en heren zijn daar ook voor die reden. Ze hopen iemand te vinden voor de klik. De klik waar iedereen van droomt. Maar stiekem ook de lust waar iedereen naar verlangt.

Wat ook wel heel erg fijn is op Ondeugend Contact. Is dat gelijk op de voor pagina je al kan zien wat voor leden er op de site zijn. Natuurlijk niet allemaal maar wel een stuk zodat je een beetje kan zien wie er rond snuffelen. Wij vinden dit een groot voorbeeld voor andere datingsites. Zo weet je gelijk of er Iemand tussen kan zitten die bij jou in de smaak valt.  Ook zie je bij de profiel in de hoek van de foto een groen vakje. Als dit groene vakje er is dan is die gene online. Fijn om te kunnen zien want dan weet je ook of je snel antwoord kan verwachten.

Niet alleen zijn er op de site vrouwen doe zich hebben aangemeld . Ook zijn er erg veel mannen die een keer een gokje willen wagen.  Ook kan je er voor kiezen dat je als vrouw naar een vrouw op zoek wilt of als man naar een man. In deze tijd kan alles dus ook op welk geslacht je valt.

Ondeugend contact

Wat valt nog meer op?

Tot nu toe alleen maar goede punten maar we zijn nog lang niet klaar.  Aanmelden voor een profiel voor jezelf is zo makkelijk dat we er eigenlijk een beetje van schrokken. Binnen een aantal minuten hadden wij een eigen profiel. Nou is dat al heel erg fijn maar als je dan ook nog ziet dat een eigen profiel aanmaken geheel gratis is dan geven wij toch een extra dikke duim.  Wat bij andere sites wel anders is is dat bij deze site niet. Niet iets waar je aan vast gaat zitten met een abonnement gewoon abonnement vrij stoppen wanneer je wilt.

Nog niet overtuigd? Dan laten we nog wat voordelen aan je weten.

Als we elke dag een boterham met kaas eten gaat het wel eens vervelen. Dus dat je wel eens een keer trek hebt in iets anders kan gebeuren. Wat dan heel erg fijn is dat iets discreet en anoniem kan. Daar ben je daar ook echt op het goede adres. Ze geven op de voor pagina al gelijk aan dat dat is wat ze doen. Wat voor vreemd gaande mens erg belangrijk is . Heb je dus een vriend , vriendin, man of vrouw dan kan je op Ondeugend Contact.

Dan toch nog wel een dingetje wat we aan je willen benoemen. Op de voor pagina staat een lijst met referenties.  Dames en heren die hier al iemand hebben gevonden en daar iets positiefs aan hebben overgehouden. Ook voor producten die je koopt op het internet kijk je naar wat andere daar van vinden. Dat is bij een dating site helemaal niet anders. Wij vonden dit dus wel een groot positief punt die zeker benoemd moet worden. Toch halen we er een referentie uit om nog een extra beeld te geven. “nooit durven dromen dat ik via deze site zo’n leuke vrouw heb leren kennen. We spreken elkaar dagelijks. Bedankt Ondeugend Contact

Om het overzichtelijk te houden

Om het toch nog even voor jou overzichtelijk te maken zullen we alle positieve punten nog een keertje benoemen.

  • Geen abonnement.
  • Snel en gemakkelijk een eigen profiel.
  • Je profiel aanmaken is geheel gratis. ( groot pluspunt)
  •  Duidelijk site
  • Geen poespas en snel aan de slag.
  • Groot aantal leden mannen en vrouwen.
  • Discreet en anoniem.
  • Veel referenties met positieve berichten.
  • Place to be voor spannende contacten.

Wij zien een grote lijst met positieve punten en we weten ook wel zeker dat we er een aantal vergeten zijn. Wil je zelf nu gaan kijken of je dezelfde ervaring kan krijgen als ons dan staat je nu nog maar een ding te doen. Neem een kijkje op Ondeugend Contact en maak je eigen nog een keer voor de duidelijkheid gratis profiel aan.  Wij kunnen je als laatst nog heel erg veel plezier wensen en vooral succes met nieuwe mensen leren kennen.