Ik zoek een               
Home » Dating tips » Hoe maak je een vrouw verliefd? Wat je WEL en NIET moet doen

Hoe maak je een vrouw verliefd? Wat je WEL en NIET moet doen

Je bent een tijdje aan het daten en je merkt dat je een vrouw leuk begint te vinden. Het laatste wat je wil is deze vrouw kwijtraken… Het liefst wil je 1000% zekerheid dat ze bij jou blijft Hoe krijg je nou deze 1000% zekerheid? Door haar verliefd te maken!

Als een vrouw namelijk verliefd op je is, dan zal zij jou niet zomaar loslaten. Maar als zij niet verliefd op mij is, hoe maak ik een vrouw dan verliefd?

In dit artikel vertel ik de do’s en don’ts als je een vrouw verliefd op je wilt laten worden. Zodat ook JIJ ervoor kan zorgen dat een vrouw gegarandeerd bij jou zal blijven.

Daarnaast is het natuurlijk enorm krachtig als je vrouwen verliefd op jou kan maken!

hoe maak je een vrouw verliefd

Hoe maak je een vrouw verliefd? Don’ts

Als jij vrouwen verliefd wilt maken dan is het niet alleen belangrijk om te weten wat je WEL moet doen, maar het is ook belangrijk om te weten wat je absoluut NIET moet doen.

Wat je niet moet doen als je vrouwen verliefd wilt maken is belangrijk om te weten, omdat je anders constant dezelfde fouten blijft maken waardoor het je uiteindelijk alsnog niet lukt om haar verliefd te maken.

Zorg er dus eerst voor dat je geen fouten meer maakt en daarna kan je toepassen wat je juist wel moet doen om een vrouw verliefd te maken.

Wees jezelf er ook van bewust dat deze fouten vaak onbewust worden gemaakt. Let dus goed op wat jij zelf doet en blik terug op vorige keren.

afwachtend versieren

Afwachtend zijn

Het komt vaak voor dat mannen afwachten totdat ze groen licht krijgen van een vrouw die ze leuk vinden. Hier bedoel ik mee dat ze niet zelf het initiatief nemen om stappen te zetten.

Uiteindelijk weet een vrouw ook niet van jij van haar wilt.

Zie het als een kettingreactie die constant maar doorgaat. Als jij geen stappen zet, zoals vertellen wat jij daadwerkelijk wilt, dan zal zij dat ook niet doen.

Als jij zelf niet toont dat je haar leuk vindt dan blijft ze in onwetendheid zitten. Zij weet dan ook niet precies wat zij nou van jou moet denken. Ze kan jou dan niet eens een goedkeuring geven, omdat ze niet weet waar ze een groen licht voor moet geven.

Door alleen maar af te wachten op een goedkeuring van haar, snij je uiteindelijk in je eigen vingers. Zij weet niet waarop ze goedkeuring moet geven, dus zal er geen goedkeuring van haar kant komen, waardoor jij blijft afwachten.

Er gebeurt niks en na een tijdje kan een vrouw er ook klaar mee zijn en gaat ze weg bij jou…

Leestip: “Hoe weet je of zij je leuk vindt?

Alles voor haar willen doen

Mannen die een vrouw leuk beginnen te vinden zijn geneigd om alles voor deze vrouw te willen doen. Maar ook echt ALLES zonder er iets voor terug te krijgen.

Ze hoeft maar een woordje te zeggen en je staat al paraat om het voor haar te doen.

Ten eerste is dit niet mannelijk. Jij laat je constant leiden door haar terwijl een echte zelfverzekerde man juist een vrouw leidt.

Daarnaast zal ze jou waarschijnlijk aan het lijntje houden als ze jou constant maar als slaafje behandelt. Durf eens NEE te zeggen…

Dingen voor elkaar doen is meer iets wat je doet als je al een relatie met elkaar hebt. Dan doe je dingen voor elkaar en dan ligt het in evenwicht.

Als je nog aan het daten bent en jij doet constant alleen maar dingen voor haar, dan ligt dit niet in balans. Doe ook dingen voor jezelf en denk ook eens aan je eigen bezigheden.

Zorg er dus voor dat je meer bezig bent met je eigen leven dan met alleen maar dingen voor haar te doen.

Tip: Krijg toegang tot mijn GRATIS ebook over aantrekkingskracht>>>

Bij haar blijven plakken

Misschien wel een van de meest gemaakte fout als een man een vrouw verliefd wilt maken, is het constant blijven plakken en beschikbaar zijn.

Je herkent het misschien wel uit je eigen ervaring. Je vindt een vrouw leuk en elke seconde van de dag ben je bezig met haar. Constant probeer je bij haar te zijn en als je niet bij haar bent, spam je haar helemaal vol met berichtjes.

Als zij eenmaal online is op WhatsApp, ben jij binnen 1 seconde ook online. Je probeert telkens met haar af te spreken en je hebt nog maar weinig tijd voor jezelf.

Herken je dit…? NOOIT MEER DOEN!

nooit

Het zorgt er namelijk voor dat een vrouw jou absoluut niet zal missen. Ze zal eerder blij zijn als je een keer uit haar buurt bent.

Zorg dat ze jou gaat missen

Om een vrouw verliefd te maken moet je er namelijk voor zorgen dat ze jou gaat missen. Door constant bij haar te blijven plakken en nutteloze berichtjes te versturen, zal je dit niet bereiken. Zij zal jou verre van missen.

Omdat je haar geen tijd geeft om jou te missen, zal jou aantrekkingskracht naar haar toe binnen no-time verdwijnen. Dit kan enorm rap gaan als je haar geen moment rust geeft.

Daarnaast is het ook weer niet echt mannelijk om constant haar aandacht op te zoeken. Ze zal denken dat jij niks anders te doen hebt in je leven.

Een man die op elk moment van de dag om aandacht zeurt… Deze man zal absoluut niet mannelijk zijn en hier zal een vrouw dus echt niet verliefd op worden.

niet naar een vrouw luistern

Niet naar een vrouw luisteren

Nog redelijk veel mannen hebben last van het niet weten hoe je nou een goed gesprek voert met een vrouw. Dit kan ervoor zorgen dat een vrouw zich onbegrepen gaat voelen.

Het gebeurt namelijk regelmatig dat een man een vraag stelt over bijvoorbeeld wat ze in haar vrije tijd doet. Dit kan heel goed, alleen als de volgende vraag dan over een compleet onderwerp gaat, zorgt dit voor een gevoel bij de vrouw dat er niet haar wordt geluisterd.

Je moet eerst ingaan op het antwoord dat ze geeft. Vraag bijvoorbeeld waarom ze dat zo leuk vindt om te doen in haar vrije tijd of vertel wat je zelf leuk vindt om te doen in je vrije tijd.

Je kan op zoveel manieren een fijn gesprek met een vrouw hebben waardoor zij weet dat ze gehoord wordt, maar alsnog komt het veel te vaak voor dat het gesprek een soort interview wordt over allemaal verschillende onderwerpen.

Goed gesprek

Als je een goed en fijn gesprek met een vrouw wilt voeren, moet je ervoor zorgen dat je goed naar haar luistert en naar haar reacties kijkt. Als je dit niet doet en meer bezig bent met het nadenken over hoe je het gesprek gaande kan houden, zal het lijken alsof haar jou helemaal niet interesseert.

Een gesprek waarbij de man constant aan het nadenken is wat hij nou moet gaan zeggen is nooit goed. Vaak lopen deze gesprekken ook dood omdat de man zich niet verder verdiept in de antwoorden die worden gegeven door de vrouw.

Wees gewoon chill in een gesprek en denk er niet teveel over na. Dit zal alleen maar zorgen voor ongelukkige situaties die je wilt voorkomen.

Een vrouw zal niet verliefd worden op een man die niet eens een normaal gesprek kan voeren. Daarnaast toon je geen diepe interesse waardoor zij dat ook niet in jou zal gaan doen.

Leestip: “Hoe begin je een gesprek met een vrouw?

Wanhopig overkomen

Door je teveel te focussen op 1 vrouw, kan het overkomen alsof je wanhopig bent en niemand anders kan krijgen.

Tuurlijk is het voor een vrouw leuk dat iemand om haar geeft en haar leuk vindt, maar het is de bedoeling dat deze vrouw ook deze gevoelens bij jou krijgt.

Door alleen maar bezig te zijn met haar, laat je eigenlijk zien dat je niks te doen hebt in je leven. Daarnaast laat je zien dat je wanhopig opzoek bent naar een meid en je zet nu alle pijlen naar haar toe. Hierdoor doet het lijken alsof zij jouw enige optie is en dat je geen andere vrouwen kan krijgen.

vrouwen verliefd maken

Zij weet daardoor meteen dat ze jou erg gemakkelijk kan krijgen. Er komt geen uitdaging of iets bij kijken. Het enigste wat zij tegen deze wanhopige man hoeft te zeggen is: ‘ik vind je leuk’, en ze heeft hem.

Op zo’n wanhopige man zal een vrouw natuurlijk niet verliefd worden. Wees dus ook lekker bezig met je eigen zaakjes en ga ook om met je vrienden en andere vrouwen. Zij weet dan ook dat je een man bent die zijn leven op orde heeft en plezier kan maken.

Hoe maak je een vrouw verliefd? Do’s

Nu je weet welke fouten je moet voorkomen als jij een vrouw verliefd op je wilt maken, is het tijd om te vertellen wat je juist WEL moet doen om vrouwen verliefd op jou te maken.

Hou altijd in je achterhoofd dat alleen het lezen van dit artikel jou niet zal helpen om vrouwen verliefd te maken. Uiteindelijk moet je zelf actie ondernemen en de methodes toepassen in de praktijk.

Ga niet uit van 1 methode, combineer de verschillende methodes met elkaar.

Toon waardering naar haar

Sinds dat we jong zijn worden wij al aangeleerd dat we straf krijgen als we iets fout doen en een beloning krijgen als we iets goed doen.

Als je een beloning krijgt in de vorm van een bedankje, dan voelt dat erg fijn. Hierdoor wil je hetzelfde nog eens doen zodat mensen je weer dankbaar zijn waardoor jij je weer goed gaat voelen.

Zo kan je dit ook gebruiken om vrouwen verliefd te laten worden op jou.

Hoe?

Simpel… Elke keer als zij iets liefs doet, dan kan je dat complimenteren of je kan waardering tonen. Door dit toe te passen zal zij hetzelfde vaker doen, omdat ze opnieuw gewaardeerd wilt worden.

Omdat jij haar telkens complimenteert en zij daarvan een goed gevoel krijgt, zal een vrouw uiteindelijk dat goede gevoel aan jou koppelen.

verliefdheid

Elke keer als ze in contact met jou is, zal dat goede gevoel bij haar naar boven komen. Dit zorgt ervoor dat een vrouw uiteindelijk makkelijker verliefd op jou wordt.

Daarnaast laat je ook aan haar zien dat je haar leuk vindt, want je geeft telkens complimentjes en toont waardering. Hiermee geef je haar een bevestiging dat je haar leuk vindt. Zo kan zij haarzelf ook meer openlaten.

Het Pygmalion effect

Zelf vind ik dit één van de beste methodes om een vrouw verliefd te maken. Bij deze methode maak je gebruik van het Pygmalion effect.

Wat houdt dit Pygmalion effect precies in? (De naam kan je meteen vergeten 😉 )

Dit effect zorgt ervoor dat zij zich gaat gedragen naar de verwachting die iemand van haar heeft.

Voorbeeld: Er zijn 2 voetballers van hetzelfde niveau. Van voetballer A wordt altijd gezegd dat hij de slechtstee uit het team is en van voetballer B wordt altijd gezegd dat hij de beste van het team is. Omdat beide voetballers weten dat mensen andere verwachtingen van hun voetbal-skills hebben, zullen ze ook anders gaan spelen. Voetballer A zal inderdaad niet goed spelen en voetballer B zal juist de sterren van de hemel spelen.

pygmalion effect

Nu je weet hoe dit effect precies werkt, is het ook makkelijk om dit effect toe te passen bij vrouwen verliefd maken.

Dit doe je door te zeggen dat zij verliefd op je is of dat zij jou knap vindt enzovoort. Hierdoor zorg je ervoor dat zij deze verwachtingen van haar probeert waar te maken.

Als jou verwachting van haar is dat zij jou knap vindt, dan zal ze daar onbewust mee bezig zijn. Ze zal denken: ‘Ik vind die gast inderdaad wel knap’. Maar ook als mijn verwachtingen van haar zouden zijn dat zij enorm verliefd op mij is, dan zal ze alsnog onbewust proberen aan deze verwachting te voldoen.

Dit is dus een erg effectieve en makkelijke methode om een vrouw verliefd op jou te maken.

Zinnen die je kan gebruiken

Ik kan me voorstellen dat je niet altijd de inspiratie hebt om zulke zinnetjes te verzinnen, daarom heb ik hieronder een lijstje gemaakt met een paar zinnen die je kan gebruiken om jou verwachtingen van haar door te laten schemeren:

 • Je hoeft jouw zenuwen niet te verbergen hoor, ik weet al dat je me leuk vindt.
 • Ik snap dat je bloost, veel meiden blozen als ze verliefd zijn.
 • Je ogen wijzen steeds naar me lippen, je hoeft niet te verbergen dat je me wilt zoenen.
 • Ik zie allang dat je me knap vindt, je bent constant naar me aan het staren.
 • Volgens mij ben je een spannende dame die zich buiten het bed braaf gedraagt.

Hechten door goede seks

Oxytocine is een stof in de hersenen die een belangrijke rol speelt bij het verliefd worden.

Deze stof zorgt er namelijk voor dat vrouwen zich kunnen binden aan bepaalde mensen die belangrijk voor ze zijn. De stof komt vrij wanneer ze contact hebben of het zien van een persoon die belangrijk voor ze zijn. Dit zorgt er voor dat er een blij en gelukkig gevoel ontstaat.

Deze stof zorgt er dus voor dat een vrouw kan hechten aan iemand, waardoor het zien van een belangrijk persoon er al voor kan zorgen dat ze een blij gevoel krijgt.

Het is ook mogelijk dat oxytocine aan wordt gemaakt tijdens goede seks. Als een man dus goed in bed is en goede seks kan geven aan een vrouw, kan dat ervoor zorgen dat een vrouw verliefd wordt door de seks.

oxycotine aanmaken om een vrouw verliefd te maken

Bij seks kan er een enorme hoeveelheid oxytocine vrijkomen in de hersenen, maar dan is het wel van belang dat het uitermate goede seks is. Vandaar dat het nodig is om extreem goed te worden in bed zodat je een vrouw verliefd kan maken door middel van seks.

Niet alleen seks, maar ook het aanraken en aankijken van elkaar kan ervoor zorgen dat deze stof vrij komt. Dit zal wel in mindere maten zijn dan seks. Door een vrouw dus ook vaak genoeg aan te raken of diep in haar ogen te kijken, zorg je ervoor dat zij aan jou begint te hechten.

De lijn tussen hechten en verliefdheid zal steeds dunner worden, totdat uiteindelijk de lijn er niet meer is en zij verliefd op je is.

Veiligheid en vertrouwen

wees eerlijk tegenover vrouwen

Het is bewezen dat vrouwen zich sneller hechten aan mannen die hun het gevoel van veiligheid en vertrouwen geven. Dit is dus een hele simpele tip…

Zorg er gewoon voor dat zij haar veilig bij jou voelt en dat ze jou vertrouwd.

Dit kan je doen door gewoon te doen wat er van je wordt verwacht (en om je daaraan te houden). Als je een belofte met haar maakt, dan moet je ervoor zorgen dat jij die belofte nakomt.

Het maakt een man onbetrouwbaar als hij constant te laat is en niet doet wat hij zegt. Dit kan er voor zorgen dat een vrouw zich niet veilig bij je voelt en niet vertrouwd.

Een vrouw zal niet verliefd worden op een man die onbetrouwbaar is en waarbij zij haar niet veilig voelt. Zorg er dus altijd voor dat je doet wat je zegt en je beloftes nakomt. Als je je belofte niet kan nakomen, dan had je die belofte niet moeten maken.

Hard to get spelen

Hard to get spelen is een hele goede manier om een vrouw verliefd op jou te maken.

Het zorgt er namelijk voor dat er 2 dingen gebeuren bij een vrouw:

 1. Ze kan jou niet of lastig krijgen waardoor zij juist extra haar best zal doen om jou te krijgen. Ze raakt namelijk gefrustreerd en wil daarom jou enorm graag en wilt daar dan ook meer moeite voor doen.
 2. Omdat ze uiteindelijk zoveel tijd en moeite in jou heeft gestoken om jou te krijgen, zal het haar niet lukken om jou te laten gaan. Ze zal dus niet bij je weggaan. Dit komt omdat ze het anders zonde vindt van al haar tijd die ze in jou heeft gestoken. Ze wilt die tijd niet weggooien zonder iets ervoor terug te krijgen (jou).

Ik heb een compleet artikel geschreven over waarom hard to get spelen zo goed werkt en wat je juist WEL en NIET moet doen als je hard to get speelt. Lees het hier: “Hard to get spelen als man“.

ex-vriendje

Gedraag je als een koppel

Ons brein associeert automatisch dingen met elkaar. Dit gebeurt op relatie gebied maar ook bij dagelijkse bezigheden.

Neem bijvoorbeeld kleding. Door dingen die we vroeger in ons op hebben genomen, hoeven we niet meer alles uit te zoeken. Je gaat ervan uit dat een duurder shirt ook van betere kwaliteit is. Terwijl dit helemaal niet zo hoeft te zijn.

Ook bij artiesten gaat dit op. Jij wilt een mooi nummertje beluisteren en je ziet 2 nummers liggen. Één nummer is van André Hazes en de ander is van een onbekende artiest. De keuze is snel gemaakt… Je kiest voor het nummer van Hazes. Dit komt omdat je al eens van Hazes hebt gehoord en daarom kies je eerder voor zijn nummer, terwijl de andere artiest misschien wel beter is.

Zo kan je ook ervoor zorgen dat een vrouw jou gaat associëren met haar laatste vriendje waar ze verliefd op was. Als je namelijk dingen gaat doen die zij ook altijd deed met haar laatste vriendje, geef je haar onbewust het gevoel dat JIJ al haar vriendje bent.

Die dingen die jij doet met haar, die zij ook altijd met haar ex-vriendje deed, associeert zij met liefde en een vriendje hebben. Als jij dan diegene bent die deze dingen met haar doet, zal zij het gevoel krijgen dat jij haar vriendje bent en zal ze sneller verliefd op jou worden.

Voorbeeld handelingen die je kan toepassen:

 • Handjes vasthouden
 • Samen uiteten
 • Samen leuke dingen doen
 • Seks hebben
 • Elkaar kussen
 • Plagen
 • Grapjes met elkaar maken
stel je kwetsbaar op

Stel je kwetsbaar op

Om een hechtere band met elkaar te creëren is het belangrijk om je kwetsbaar op te stellen. Een vrouw zal je veel meer vertrouwen als je ook eens jouw emotionele kant laat zien.

Daarnaast zal zij hoogst waarschijnlijk ook meegaan en ook haar emotionele kant laten zien. Zo komen jullie dichterbij elkaar.

Het is natuurlijk niet de bedoeling om een hele tijd emotioneel te blijven… Na een tijdje is het klaar en moet je het ergens anders over gaan hebben. Zeg dan bijvoorbeeld: ‘Dit maakt de sfeer niet veel gezelliger, laten we het over een ander onderwerp hebben’.

Als jullie namelijk te lang gaan hebben over emotionele dingen, dan zal het uiteindelijk ook bedroeft worden op dat moment. Het is dan niet meer gezellig en leuk, omdat het eigenlijk alleen maar over dingen gaat die je niet zomaar aan iedereen verteld.

Wees dus voorzichtig met deze tip, want het kan er ook voor zorgen dat de sfeer compleet omslaat en deze methode tegen je gaat werken.

In dit artikel heb ik je verteld hoe je een vrouw verliefd kan maken. Daarbij heb ik je uitleg gegeven wat je absoluut WEL en NIET moet doen. Ik hoop dat ik jou dankzij dit artikel genoeg informatie heb gegeven, zodat ook JIJ ervoor kan zorgen dat een vrouw verliefd op je wordt. 😉

Wil jij net als ik een baas worden in berichten sturen?

Klik dan op onderstaande knop en versier de vrouw van jouw dromen zoals ze nog nooit eerder versiert is.
Of blijf een loser die telkens afgewezen wordt.

Ja, ik wil een berichtenbaas worden!

Plaats een reactie