Ik zoek een               
Home » Dating tips » Hoe weet je of zij je leuk vindt? 13 signalen die het duidelijk maken

Hoe weet je of zij je leuk vindt? 13 signalen die het duidelijk maken

Hoe weet je of zij je leuk vindt?

Een veel gestelde vraag onder de mannen is, “Hoe weet je of zij je leuk vindt”. Het is ook niet altijd even makkelijk om te weten of zij je leuk vindt, maar je kan er toch achter komen. Je kan op de signalen die een vrouw onbewust of bewust afgeeft letten en zo kan je te weten komen of zij je leuk vindt.

Als jij een vrouw leuk vindt, wil je natuurlijk gelijk weten of zij jou ook leuk vindt. Daarom heb ik voor jou dit artikel geschreven. In dit artikel leg ik je namelijk precies uit hoe je te weten komt of zij je leuk vindt.

Het is helemaal niet zo moeilijk om te weten te komen of zij je leuk vindt.

hoe weet je of een vrouw je leuk vindt

Hoe weet je of zij je leuk vindt?

Het is voor de meeste mannen een stuk makkelijker om de signalen te herkennen als zij je niet leuk vindt, dan de signalen te herkennen dat zij je wel leuk vindt.

Dit komt omdat je zelf weet wat je doet als je iemand niet mag. Je gaat bijvoorbeeld bot en kort reageren, je zoekt geen oogcontact en je vermijdt een gesprek met diegene.

Je weet minder goed wat je doet als je een vrouw erg leuk vindt. Misschien word je wel zenuwachtig en je doet soms ook dingen waarvan je later spijt hebt. De signalen die je afgeeft zijn dus veel onvoorspelbaarder als je iemand leuk vindt dan dat je iemand niet leuk vindt.

Zo is dit ook bij vrouwen…

De signalen die een vrouw geeft als zij je leuk vindt zijn dus ook onvoorspelbaarder dan de signalen die een vrouw geeft als zij je niet leuk vindt. Je kan het daarom nooit 100% zeker weten of zij je leuk vindt door alleen op haar signalen te letten. Maar je krijgt natuurlijk wel een betere indicatie of zij je leuk vindt en dat is ook erg veel waard.

Je kan zo bijvoorbeeld bij een eerste date beter te weten komen waar je staat. Merk je dat ze interesse in je heeft? Dan kan je de boel wat heter maken en meer spanning in de lucht brengen. En dit zorgt ervoor dat je een betere eerste date hebt.

Zonder contact erachter komen of zij je leuk vindt

Als je telkens op zoek bent naar de signalen die zij geeft als zij je leuk vindt, dan kan je het belangrijkste vergeten… Het in contact komen met haar.

Als je niet in contact komt met haar dan is het erg lastig om signalen op te merken. Je praat namelijk niet tegen haar en je bent niet in haar buurt, dus ze kan moeilijk bewuste of onbewuste signalen aan je geven.

Je kan zo erg afwachtend worden. Eerst wil je weten of die vrouw je leuk vindt en daarna wil je pas in contact met haar komen. Dit is dus precies het tegenovergestelde van wat je moet doen. Je kan namelijk niet te weten komen of zij je leuk vindt zonder met haar in contact te komen. Tijdens een gesprek of als jij in de buurt bent, geeft ze juist die signalen dat zij je leuk vindt af.

Eigenlijk wacht je op toestemming om met haar in contact te komen. Dit is dus niet wat een echte man hoort te doen. Een echte man hoort de eerste stappen te maken en de leiding te nemen. Als een man de leiding neemt, wordt die ook een stuk aantrekkelijker.

mooie vrouw

Welke signalen geeft een vrouw als zij je leuk vindt?

Mensen zijn erg goed in het controleren van hun woorden. Je weet precies wat je zegt en zeker als je tegen iemand praat die je leuk vindt denk je extra goed na over wat je gaat zeggen.

Het is lastiger om je lichaamstaal te controleren. We hebben vaak niet eens door dat we bepaalde houdingen aannemen of dat we gebaren maken. Lichaamstaal is dus eerlijker dan de woorden die iemand zegt.

Daarom moet je vooral naar de lichaamstaal van de vrouw kijken om te weten of zij je leuk vindt. Deze signalen zullen dus vooral over de lichaamstaal van een vrouw gaan, omdat je zo meer betrouwbare informatie krijgt dan als je op de woorden zou letten.

Tip: Krijg toegang tot mijn GRATIS ebook over aantrekkingskracht>>>

Signaal 1: Ze toont interesse

Communicatie hoort nooit van 1 kant te komen, want dan weet je eigenlijk al dat 1 iemand in het gesprek geen interesse in de ander heeft.

Je weet al dat zij je niet leuk vindt als jij wel vragen aan haar stelt, maar zij stelt geen vragen terug.

Jij bent degene die alles over haar te weten wilt komen omdat je haar wel ziet zitten. Je laat dit zien door vragen te stellen waar je nieuwsgierig naar bent, want het trekt je interesse.

Als zij dus geen of weinig vragen aan jou stelt dan zorgt ze ervoor dat het gesprek maar van 1 kant komt en zo laat ze dus zien dat zij geen interesse heeft in jou, maar jij wel in haar.

Het is dan natuurlijk ook zo dat als zij juist wel veel vragen aan jou stelt en interesse in je toont, dat dat juist weer en signaal is van een vrouw dat zij je leuk vindt.

als een vrouw je aanraakt

Signaal 2: Zij raakt je veel aan

Als een vrouw je aanraakt, betekent dat dat ze haar comfortabel bij je voelt.

Ze wilt je constant aanraken en dit wil ze ook nog op een subtiele manier doen. Ze zal dus bijvoorbeeld op je schouder hangen, veel knuffels geven of je zachtjes een tikje geven als ze je aan het plagen is.

Als een vrouw je zo vaak aanraakt, dan is dit een signaal dat zij je leuk vindt en dat ze met je aan het flirten is.

Als je merkt dat een vrouw je veel aanraakt, kan je de seksuele spanning langzaam opbouwen zodat ze nog meer geïnteresseerd in je raakt.

Signaal 3: Spiegelen

Een makkelijke manier hoe je te weten kan komen of zij je leuk vindt, is om te kijken of zij je aan het spiegelen is.

Wat bedoel ik nou met spiegelen?

Ik heb het hier over het overnemen van elkaars houding.

We nemen elkaars houding over als we met elkaar in verbinding willen zijn. Neem als voorbeeld een goede mattie van je. Je vindt hem een toffe gast, dus je wil automatisch met hem in verbinding zijn. Je hebt dit zelf niet eens door. Omdat je bij een groepje wil horen neem je dingen over van dat groepje. Je gaat bijvoorbeeld dezelfde kleding of woorden gebruiken.

Je gaat hetzelfde doen als dat groepje omdat je erbij wil horen en dus een verbinding wil met dat groepje.

Een vrouw geeft dus onbewust ook een signaal af dat ze een verbinding met je wil, als ze je na doet. Ik heb het nu niet over woorden of kleding, maar over de houding.

Als jij merkt dat ze je houding overneemt weet je dat zij in verbinding met je wil zijn. Het kan natuurlijk een keertje puur toeval zijn dat jullie dezelfde houding aannemen, maar als je dan in een andere houding gaat zitten of staan en zij doet dit na, dan weet je dat je beet hebt.

Dus let op of ze je spiegelt in je houding, want zo kan je er gemakkelijk achter komen of zij je leuk vindt of niet

oogcontact met een vrouw

Signaal 4: Oogcontact

Oogcontact kan ervoor zorgen dat er een seksuele en intenste spanning wordt opgebouwd. Deze spanning wordt opgebouwd als je langer in iemands ogen kijkt dan normaal.

Veel mannen vinden het lastig om het oogcontact vast te blijven houden, omdat ze het spannend vinden en niet goed weten wat ze moeten doen. Duh, je bouwt spanning op, tuurlijk is het spannend. Maar deze spanning zegt wel veel over de klik tussen elkaar, dus durf oogcontact te maken. Zo laat je ook zien dat je zelfverzekerd bent.

Zoekt zij nou nadrukkelijk die spanning op en wil ze telkens oogcontact met je blijven houden? Dan is dat het signaal van de vrouw dat zij je leuk vindt.

Het kan ook zo zijn dat ze alleen oogcontact opzoekt om seksuele spanning op te bouwen en dat ze uiteindelijk alleen maar naar seks wilt toewerken omdat ze je aantrekkelijk vindt. Dit is ook niet erg. Het is dan misschien zo dat zij je dan niet leuk genoeg vindt om een relatie met je aan te gaan, maar wel aantrekkelijk genoeg om seks met je te hebben en dat is ook al een compliment en een ego-boost voor jezelf.

Signaal 5: Kwetsbaar maken

Als iemand jou vertrouwt dan zal diegene zich bij jou kwetsbaarder opstellen dan bij iemand anders die diegene minder vertrouwt.

Het is dus goed als een vrouw zich kwetsbaar opstelt bij jou bijzijn, want dit zou betekenen dat ze jou vertrouwd.

Vertrouwen is erg belangrijk, want een vrouw kan je nooit leuk gaan vinden als ze je niet vertrouwd en ontspannen bij je is. Je kan gemakkelijk zien of zij haar kwetsbaar opstelt naar jou toe. Ze zal meer haar nek en polsen laten zien als ze je vertrouwd.

Hoezo de nek en de polsen?

De nek en de polsen zijn een van de meest kwetsbare en gevoelige lichaamsdelen van de mens die je tijdens een gesprek kan laten zien. Ze kan bijvoorbeeld niet haar binnenbenen tijdens een gesprek laten zien. Haar nek en polsen kan ze wel tijdens een gesprek laten zien.

Een vrouw geeft dit signaal onbewust, omdat dit een natuurlijke reactie is. Jij kan hier weer gebruik van maken om dit vrouwelijke signaal op te merken.

hoe weet je of zij je leuk vindt x

Signaal 6: Mooi maken

Vaak zie je in films dat een vrouw nog snel even haar haar doet en aan haar kleding zit als een man op haar afstapt. Dit gebeurt ook in het echt. Ze wil extra mooi zijn voor de man die zij leuk vindt.

Het is eigenlijk ook wel logisch als je erover nadenkt. Je wilt er op je allerbest uitzien als jouw crush naar je toe komt of langsloopt.

Ze maakt haarzelf mooi, maar wel heel bescheiden. Je zou het zo over het hoofd kunnen zien, maar het is zeker merkbaar als je er een keertje goed op gaat letten.

Het kan handig zijn om eerst te kijken naar stelletjes. Wat doet de vrouw als haar man aankomt. Je zal waarschijnlijk veel vrouwen zien die dan nog even door hun haar gaan, hun kleding goed doen en rechtop gaan staan. Als dit een paar keer hebt gezien zal je het ook herkennen als jij op en vrouw afstapt.

Het zijn subtiele aanwijzingen wat je toch weer verder kan helpen om te weten of zij je leuk vindt.

Signaal 7: Ze zorgt ervoor dat je makkelijker met haar in contact kan komen

Het komt vaker voor dat de man een gesprek begint met een vrouw dan andersom.

Maar,

Als een vrouw je leuk vindt, zorgt zij er wel voor dat je makkelijker een gesprek kan beginnen met haar. Ze zal dit heel subtiel doen zodat het bijna niet opvalt, maar nu je dit weet zal het jou wel opvallen.

Een veelvoorkomende manier waarop vrouwen dit doen is door alleen te gaan staan in plaats van in een groep te blijven. Zij weet ook dat het voor jou een stuk makkelijker is om haar aan te spreken als ze in haar eentje is dan in een groep. Zij wilt dan dat je haar aan gaat spreken.

Andere manieren waarop een vrouw ervoor zorgt dat je makkelijker in contact met har kan komen zijn:

  • Ze komt telkens bij jou in de buurt staan
  • Als je gaat roken, gaat zij toevallig ook een sigaret doen (alleen als jullie beide roken)
  • De plekken waar jij heen gaat, gaat zij ook heen
  • Ze staat bij de mannen WC

Ze wil dus zo subtiel mogelijk met jou in contact komen en een gesprek met je kunnen voeren.

vrouw voeten

Signaal 8: Let op de benen en voeten

Misschien ken je het nog wel van de basisschool. Je moet wachten op de bel en tot die tijd moet je op je stoel blijven zitten. Je ziet dan ieder kind met zijn voeten al naar de deur wijzen. Ze willen allemaal zo snel mogelijk weg, omdat ze het in de klas niet leuk vinden en wel genoeg school voor die dag hebben gehad. De voeten van deze kinderen zeggen eigenlijk al dat ze weg willen.

Nu is dat ook bij vrouwen. Als zij het leuk vindt met jou dan zal ze niet weg willen en zullen haar voeten naar jou toewijzen. Ze wilt namelijk naar jou. Voeten zeggen erg veel over de richting waar iemand op wilt.

De benen van een vrouw kunnen laten zien of zij weg wilt van jou of niet.

Als je naar sprinters kijkt, zal je zien dat ze voor het startsein allemaal al in een positie staan waardoor ze snel weg kunnen sprinten.

Bij vrouwen kan je zien wanneer ze niet weg wilt sprinten, maar bij jou wilt blijven.

Als een vrouw een houding aanneemt met bijvoorbeeld gekruiste benen, zal het erg lastig voor haar zijn om snel weg te kunnen sprinten, want haar benen zijn nog gekruist. Ze is dus ontspannen bij jou en wilt niet snel weg.

De manier waarop haar voeten en benen staan kunnen dus een signaal zijn dat zij je leuk vindt.

Signaal 9: Ze zoekt naar bevestiging

Als zij je leuk vindt, zal zij jouw mening erg belangrijk vinden. Ze wilt natuurlijk dat jij haar ook leuk vindt, dus ze wilt geen opmerkingen maken die jij niet leuk vindt. Ze zal telkens naar bevestiging zoeken.

Hoe bedoel ik dat?

Als zij bijvoorbeeld een grapje maakt, dan wilt ze eerst zeker weten dat jij de grap ook leuk vindt, want dat vindt ze belangrijk. Ze wilt een bevestiging dat jij haar humor ook leuk vindt.

Ook als zij haar mening verteld en jij bent hier niet mee eens, zal ze haar mening hierop aanpassen zodat jullie dezelfde mening hebben. Ze wilt dat jij het met haar eens bent.

Ze zal op een reactie van jou wachten en kijken hoe jij erop reageert. Zij zal zich aanpassen op jouw reactie.

vind ze me leuk signalen

Signaal 10: Pupillen


De grote van de pupillen van mensen veranderen steeds. De pupillen worden kleiner als er veel licht is en de pupillen worden groter als er weinig licht is. Licht is niet de enige manier om de grote van de pupillen te veranderen.

De pupillen van een mens worden namelijk groter als ze wat moois of aantrekkelijks zien en ze worden kleiner als ze wat onprettigs of engs zien. Dit komt omdat je pupillen ontspannen als ze groter worden.

Wat heeft dit dan te maken met hoe je te weten kan komen of zij je leuk vindt?

Nou, als haar pupillen dus groter worden als ze naar je kijkt, betekent dit dat ze jou aantrekkelijk en mooi vindt. Haar pupillen ontspannen en ze is dus ontspannen als jij naar haar kijkt. Dit is goed en is een signaal dat zij je leuk vindt.

Signaal 11: Giechelen

Voor vrouwen is lachen een opvallende manier om spanning verminderen. Als zij dus veel aan het lachen is (meerdere keren in een paar minuten) ,betekent dat ze een beetje zenuwachtig is.

Ieder mens wordt een beetje zenuwachtig als je met je crush aan het praten bent. En wij mannen hebben het geluk dat we deze zenuwen kunnen opmerken bij vrouwen, omdat ze het onbewust erg opvallend laten zien.

Het betekent dus dat ze zenuwachtig is als zij steeds maar aan het lachen is terwijl er niks grappig gebeurt of wordt gezegd. Er is bijvoorbeeld maar 1 grapje door jou gemaakt en zij is al een paar minuten aan het giechelen door dat grapje.

Je weet dus dat ze zenuwachtig is als zij met je praat en mensen zijn zenuwachtig als ze tegen hun crush praten. Als zij zenuwachtig is en je merkt het op, dan zou dat kunnen beteken dat zij jou leuk vindt.

Signalen dat een vrouw je leuk vindt x

Signaal 12: Lippen

Een duidelijk signaal dat een vrouw jou leuk vindt, is dat ze constant naar je lippen aan het kijken is. Dit signaal heeft 2 erg goede voordelen:

  1. Het is heel opvallend dus je kan het makkelijk opmerken
  2. Het betekent dat ze je wil zoenen

Het eerste voordeel is vanzelfsprekend. Het valt erg op als ze steeds naar je lippen aan het kijken is. Je zal steeds haar ogen omlaag naar je lippen zien gaan en dan weer omhoog naar je ogen.

Het tweede voordeel is dat ze je wilt zoenen. Onbewust kijken vrouwen naar dingen waar ze met hun hoofd mee bezig zijn. Het is dus zo dat als ze naar jouw lippen kijkt, dat ze dan waarschijnlijk al aan het fantaseren is over hoe jullie aan het zoenen zijn. Ze kijkt niet voor niets telkens naar je lippen.

Dit doet ze onbewust, maar voor jou is dit een hele goede aanwijzing om te weten dat zij je leuk vindt. Ze zal namelijk niet zomaar in haar gedachten met een man zoenen die zij niet leuk of aantrekkelijk vindt. In haar gedachten zal zij alleen zoenen met een man die zij leuk en aantrekkelijk vindt.

Signaal 13: Ze wilt zoveel mogelijk contact

Als een vrouw je leuk vindt, zal ze op zo veel mogelijk manieren contact met je zoeken. Ze zal opeens overal opduiken en je veel berichtjes sturen.

Ze blijft je maar bellen en berichtjes sturen. Misschien vraagt ze jou wel wat terwijl ze het antwoord al weet, maar dit doet ze dan om toch weer even in contact met jou te kunnen zijn. Als zij haar agenda helemaal anders inricht om met jou bijvoorbeeld een drankje te doen, dan weet je dat je goed bezig bent en dat is een signaal dat zij je leuk vindt.

vrouw situatie

Houd rekening met de situatie

Ik heb je nu de signalen verteld hoe je weet of zij je leuk vindt. Maar er zijn nog meer factoren waar je op moet letten.

Je moet altijd rekening houden met de situatie. Er kunnen zoveel onverwachte dingen gebeuren. Ze kan bijvoorbeeld een hele dichte houding aannemen. Maar dat hoeft nog niet te betekenen dat zij zo wil overkomen voor jou. Misschien heeft ze het wel heel koud.

Of als je met een vrouw in de club aan het praten bent en ze wordt opeens wat boos.

Dit zou nog niet hoeven te betekenen dat je wat fout hebt gezegd of iets fout hebt gedaan. Het kan zo zijn dat iemand bijvoorbeeld op haar witte schoenen stond waar ze niet zo blij mee is.

Er kunnen dus dingen gebeuren waar je geen invloed op hebt, maar je moet er dan niet gelijk van uit gaan dat ze je niet leuk vindt. Het kan namelijk een hele andere reden hebben dat ze zo’n houding aanneemt. Ook andersom moet je niet zomaar gaan denken dat een vrouw je leuk vindt als ze je even aanraakt.

Collega’s raken elkaar vaak aan, maar dit zou voor jou niet meteen een teken moeten zijn dat ze jou leuk vindt. Je moet namelijk altijd kijken of er meerdere signalen worden afgegeven dat zij je leuk vindt.

Ga niet af op 1 signaal

Veel mannen gaan uit van 1 signaal… Dit is fout!

Je moet niet gaan denken dat als een vrouw je soms aanraakt, dat zij je meteen leuk vindt. Altijd moet je kijken hoeveel signalen daadwerkelijk worden gegeven dat zij je leuk vindt.

Een vuistregel is dat je minimaal 5 signalen moet opmerken om te weten of zij je daadwerkelijk leuk vindt. Als je alleen maar naar deze signalen kijkt weet je nooit 100% of zij je echt leuk vindt. Een sterker signaal dat zij je leuk vindt is natuurlijk dat ze met je naar bed gaat, maar dan weet je ook nog niet zeker of ze je alleen maar wilt voor seks of dat ze je wilt voor liefde.

Uiteindelijk als je lang genoeg leuk contact hebt met een vrouw en je ziet verschillende signalen dat zij je leuk vindt, dan voel je vanzelf wel aan of zij je leuk vindt. Uiteindelijk zegt ze misschien ook wel dat ze van je houdt of dat ze je alleen maar heeft voor seks.

hoe weet je of zij je leuk vindt lichaamstaal

Geheime tip om ervoor te zorgen dat zij je leuk vindt

Hoe weet je of zij je leuk vindt?

Je bent op dit artikel gekomen omdat je antwoord wilde hebben op die vraag (Hoe weet je of zij je leuk vindt?), maar is dit wel zo handig om te weten?

Tuurlijk, je kan dan een betere indicatie maken van waar je nu staat. Maar als je ervoor wilt zorgen dat zij je leuk gaat vinden, moet je meer naar de afwijzende signalen kijken dan de goedkeurende signalen.

Als je alleen maar naar de signalen gaat kijken dat zij je leuk vindt en je bent steeds opzoek naar goedkeuring van haar. Dan zal het erg lang duren voordat jij een stap gaat zetten en zal zij uiteindelijk de leiding nemen.

Dit hoort zo niet en is heel onaantrekkelijk als een man niet de leiding kan nemen.

Je kan beter kijken wanneer ze echt een afwijzend signaal afgeeft, zoals “Nee, het spijt me maar ik hoef niks van jou”. Dit is een duidelijk afwijzend signaal. Als je zo’n signaal niet krijgt, dan moet je altijd stappen voorruit nemen.

Als je minder wacht op goedkeuring en meer de leiding neemt, zal dat erg aantrekkelijk zijn. Uiteindelijk zal zij ook sneller gewent raken aan aanrakingen van jou en is de stap tot seks of zoenen een stuk minder groot. Ga er dus voor en kijk minder naar de goedkeurende signalen, want je wordt en hondje die achter haar aan loopt als je zelf niet de leiding neemt.

Ik heb je in dit artikel uitgelegd hoe je te weten komt of zij je leuk vindt en ik hoop dat dit artikel je geholpen heeft.

Plaats een reactie