Ik zoek een               
Home » Dating tips » Meester Minnaar Methode Review & Ervaringen (Luuk Zwart)

Meester Minnaar Methode Review & Ervaringen (Luuk Zwart)

Welkom bij mijn review over de Meester Minnaar Methode van Luuk Zwart. In deze review bespreek ik uitgebreid dit e-book dat maar liefst over 184 pagina’s beschikt vol informatie om vrouwen te laten komen en ervoor zorgen dat zij nooit meer bij jou weg wil gaan.

Dit klinkt als een ideaal beeld wat iedere man wel zou willen hebben. Alle vrouwen die jij aan de haak slaat willen niet meer bij je weg. Volgens Luuk Zwart is dit precies wat er gebeurt als jij de technieken van de Meester Minnaar Methode toepast.

Maar is dit dan ook echt zo? Ik zocht het voor je uit, kocht het boek en ging er zelf mee aan de slag door het toepassen in de praktijk tijdens het samenzijn met mijn vriendin.

Wie is Luuk Zwart?

Luuk Zwart is bekend van zijn website meesterminnaar.nl  Hij is een meestercoach in het versieren van vrouwen. Wil jij iets weten over het versieren van vrouwen, dan weet deze man overal het antwoord op. Naast versiertrucs heeft hij ook tal van tips over daten, seks en alles wat met liefde te maken heeft.

Luuk Zwart
Luuk Zwart

Naast het helpen van mannen helpt hij tegenwoordig ook vrouwen voor betere seks. Hij heeft hier zorgvuldig onderzoek naar gedaan wat ertoe leidt dat de resultaten altijd verbluffend en werkend zijn. Dit zie je ook terug in de reviews van mensen.

Producten die hij aanbiedt:

 • Meester Minnaar Methode
 • Ejaculatietrainer Trainer
 • Dirty Talk Geheimen

Is Luuk Zwart te vertrouwen?

Een van de eerste vragen die bij mij speelde was bovenstaande vraag. Je komt een hoop kwakzalvers tegen op internet die beweren verstand te hebben van vrouwen en schrijven hier een boek over.

Mensen kopen vervolgens dit boek terwijl er eigenlijk helemaal geen nuttige info in staat. Sterker nog, deze info is gejat uit andere e-books of andere artikelen die op internet stonden.

Dat is bij de Meester Minnaar Methode van Luuk Zwart absoluut niet zo, alles wat in het boek staat komt vanuit hemzelf en is niet gejat van anderen.

Het antwoord op deze vraag is dan ook; JA! Ik vertrouw deze gozer voor de volle 100% en ik heb research gedaan naar plagiaat, maar dit was tevergeefs.

Geldt er een garantieregeling bij aankoop van het boek?

Jazeker. Wanneer jij dit boek aanschaft en toch niet helemaal tevreden bent met de resultaten of de inhoud van het boek. Dan geldt er voor jou een 90-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Dus bij aanschaf hoef jij je werkelijk nergens zorgen over te maken.

En weet je wat ook nog eens mooi is, het is volledig anoniem. Niemand komt erachter dat jij dit boek ooit hebt aangeschaft. Tevens is het boek levenslang geldig op ieder apparaat. Dus als jouw relatie over 2 jaar in een dal zit, pak je het boek erbij en alles komt weer helemaal goed.

Meester Minnaar Methode review

Het grote boek, maar dan niet van sinterklaas. Met maar liefst 184 pagina’s aan informatie, weetjes, humor en ga zo nog maar even door wordt jij omgetoverd tot de man die iedere vrouw wenst. In bed dan 😉

Wat ik zo mooi vind aan dit boek is dat alles voor wordt voorgedaan door de twee assistentes van Luuk, genaamd Eva & Esther. Als je dus iets niet zeker weet is dit probleem ook direct opgelost.

Meester Minnaar Methode review

Wat leer je allemaal in dit boek?

Naast dat je een hele hoop nuttige informatie naar je hoofd geworpen krijgt, leer jij ook hoe je met vrouwen om dient te gaan in bed. Dit boekt maakt van iedere man een ware seksgod waar de vrouwen niet meer van weg te slaan zijn.

In dit boek leer je:

Hoe je een vrouw spuitend laat klaarkomen
Dat zij zo hard klaarkomt, dat ze dit tegen al haar vriendinnen vertelt
De 3 mindsets die je seksleven op z’n kop zetten
Hoe zij nooit vreemd zal gaan (dit boek is ook voor relaties)
Hoe het vrouwelijk lichaam werkt
Hoe jij een vrouw anaal laat klaarkomen (slechts 1% van de vrouwen heeft dit ooit meegemaakt)
Dat zij het voorspel krijgt wat ze nog nooit heeft gehad
Hoe je een vrouw verslaafd aan jezelf laat raken
En ga zo nog maar even door…..

Wat kun je van de Meester Minnaar Methode verwachten?

In deze review over de Meester Minnaar Methode gaf ik al aan dat jij naast een flinke portie informatie ook een hoop voorbeelden krijgt.

Het is dus niet zo dat er zo maar iets geroepen wordt en dat dit op papier is gezet in de hoop dat mensen het boek kopen om zo gemakkelijk geld te verdienen.

Nee, deze man heeft jarenlange ervaring en heeft zijn best gedaan om dit te verwoorden zodat eenieder begrijpt wat er staat. Begrijp je het niet? Check dan hoe Ester en Eva het voordoen, zo simpel is het.

Je moet natuurlijk niet van een vrouw verwachten dat zij het aantrekkelijk vindt dat jij een keer of 20 geprikt hebt en dan klaarkomt. Zij heeft dan nooit het intens punt van genieten bereikt, die jij dan al bereikt hebt.

Het kan zomaar zijn dat jouw fuckbuddy, vriendin, verloofde of vrouw dit knettergeil vindt, dan heb je toevallig geluk. De meeste vrouwen nemen hier geen genoegen mee en wijzen je de deur.

Maar met dit boek is dat verleden tijd. In plaats van dat ze jou de deur wijzen, zetten ze hem nu voor je open. En dat wil toch iedere man?

Verwacht niet dat jij ineens iedere vrouw aan de haak gaat slaan, maar als dit eenmaal gelukt is zijn ze ook niet meer weg te slaan.

Meester Minnaar Methode review

Mijn ervaringen met de Meester Minnaar Methode

Wellicht heb jij het zelfs weleens meegemaakt. Je neemt een vrouw mee naar huis en diezelfde avond bedrijf je de liefde. Jij had het zo ontzettend naar je zin, de seks was goed en je denkt dat het wederzijds ook zo is.

Jullie hebben nog even contact via WhatsApp in de hoop dat er nog meer mogelijk is, maar helaas. Na een aantal dagen haakt ze af en bleek het om een one-night stand te gaan. Pff, weer pech..

Wederom voel je je vernedert omdat het lijkt alsof je alweer de plank hebt misgeslagen. Je vraagt je af waar het aan kan liggen, maar je hebt werkelijk geen flauw idee.

Wat ik heb geleerd is dat je jezelf dan maar eens 2 vragen moet stellen. Was de seks wel echt zo goed? Hoe heb ik me ten opzichte van haar gedragen?

Als jij nagaat dat de seks misschien toch niet zo goed was als dat je dacht, dan weet jij waarom ze af heeft gehaakt. Is dit niet het geval? Stel dan de tweede vraag aan jezelf.

Was de seks fantastisch, maar ik heb me daarna niet netjes gedragen? Dan weet je ook nu het antwoord al waarom zij af heeft gehaakt.

Voor mij komen deze vragen helaas net wat te laat, omdat ik inmiddels al een tijdje een vriendin heb. Maar dat neemt niet weg dat ik door dit boek een hele hoop heb geleerd.

Wij willen altijd rond 11 uur slapen en gaan vaak pas om kwart voor 11/11 uur naar bed. Ik had dan altijd zoiets van’; nog even snel erover heen en ik heb mijn kunstje weer volbracht.

Maar naarmate de maanden verstreken merkte ik aan haar dat ze wat miste in ons seksleven. Ik wist dat het te kort was en hier hadden we samen al wat aan gedaan. Maar het was nog niet genoeg.

Dat was voor mij het keerpunt om dit boek aan te schaffen. Ik kocht het boek, las het door en ik moest vaak lachen om wat er stond. Soms dacht ik, lul niet zo stom, dit werkt toch niet.

Maar met mijn gekkigheid probeerde ik het toch, bijvoorbeeld het vingeren van de G-spot op Luuks manier (ik mag niets verklappen).

Het is raar maar waar, ze kwam na 2 minuten al klaar!! Terwijl ze in die tijd ervoor geen een keer was klaargekomen tijdens het vingeren.

De dag erna ben ik weer volle bak gaan lezen en dagen streken voorbij waarin wij fantastisch voorspel en seks hadden. Dat is nu nog steeds zo.

Dit boek is echt gewoon, wauw. Soms staat er naar je eigen inziens zo’n achterlijke informatie in waarvan het lijkt dat dit nergens op gebaseerd is. Maar de waarheid ligt toch net even iets anders.

En hey, laat nou de prijs van €67 jezelf niet uit de weg slaan. Normaal kost het €97 en daar gaat het niet eens om. Het feit dat jij iedere vrouw gaat verpulveren is hetzelfde gevoel als een kind in een snoepwinkel.

Het gevoel, plezier en genot wat jij en je partner hiermee hebt is van onschatbare waarde. Het heeft al relaties en huwelijken gered. Zorgde ervoor dat onzekere mannen zekerder dan ooit zijn. Het heeft ervoor gezorgd dat droomvrouwen geen nee meer zeggen.

Dit moet jou toch ook helemaal gek maken? Je hebt eigenlijk maar twee keuzes. Of je blijft de loser in bed die vaker afgewezen wordt na één one-night stand. Of, je wordt een ware seksgod die iedere vrouw verliefd maakt. Ik had het wel geweten.

Voor wie is de Meester Minnaar Methode geschikt?

Als jij denkt dat jij al een god in bed bent. Hou dan hier op met lezen en besteed je tijd nuttig aan andere praktische zaken. Als jij van je zelf weet dat jij dit niet bent, check dan of jij je in onderstaande punten kunt herkennen.

De Meester Minnaar Methode is voor jouw geschikt als:

 • Zij niet alles doet wat jij graag zou willen
 • Jouw penis zo klein is, maar dat jij wel groots kunt gaan presteren
 • Je geweldige seks mee wilt maken
 • Jij of je partner de seksdrive kwijt is
 • Jij geen flauw idee hebt hoe je haar laat klaarkomen
 • Je al jouw vrienden jaloers wilt maken met jouw seksverhalen
 • Jij je orgasme vroegtijdig hebt
 • En niet te vergeten, als jij een seksgod wilt worden!

Heeft het boek ook nadelen?

Het zou te mooi voor woorden zijn als deze methode alleen maar voordelen zou kennen. Naast winnaars komen er ook verliezers uit de strijd. Dat is nou eenmaal zo en dat zal ook altijd zo blijven.

Denk jij dat jij het hebt gemaakt in jouw seksleven? Schaf dan vooral dit boek niet aan en bespaar je die €67,- vanuit mijn prijsactie. Als je zo denkt is dat prima, maar ik geloof niet dat dit waar is.

NA aanschaf van het boek kunnen er ook eventuele nadelen optreden. Je ego wordt te groot waardoor jij denkt dat je iedere vrouw zomaar binnen kunt hengelen. Daardoor wordt je arrogant en de blauwtjes blijven maar lopen.

Blijf gewoon jezelf, zorg er alleen voor dat jouw bedskills veranderen zoals aangegeven in dit boek.

Naar mijn inziens zijn deze nadelen nog niet eens is nadelen. Iedereen kan bijleren en niemand is perfect. Zelfs als jij denkt dat jouw seksleven fantastisch is, is dit pure waanzin en geloof ik het absoluut niet.

Ik dacht het ook, de waarheid lag ergens anders. Ik schaam me er ook absoluut niet voor dat ik het met behulp van dit boek beter heb kunnen maken. Je kunt het beter voor laten doen dan dat je pannenkoeken aan het bakken bent.

Wat vinden anderen van de Meester Minnaar Methode?

Naast mijn positiviteit over Luuk Zwart en de Meester Minnaar Methode zijn er ook andere mensen die ongelofelijk enthousiast zijn over dit product.

Zie hieronder enkele reviews van anderen.

Review over de Meester Minnaar Methode
Meester Minnaar Methode review
Meester Minnaar Methode review

Zo zie je maar, het werkt doeltreffend en er zijn al menige resultaten mee behaald die mannen en vrouwen nooit meer gaan vergeten. Wacht daarom niet langer met aanschaffen van dit boek, het is gewoon goud en de seks zal nooit meer hetzelfde zijn. In positieve zin 😉

Plaats een reactie