Ik zoek een               
Home » Dating tips » Hoe moet je flirten op het werk? 5 stappen om je collega te versieren

Hoe moet je flirten op het werk? 5 stappen om je collega te versieren

Hoe moet je flirten op het werk? Dit hoort niet tot de normale stand van zaken, maar is zeker niet onbelangrijk. Het is enorm belangrijk om te weten wat je moet doen als je wilt gaan flirten met je collega op het werk…

Er kan van alles misgaan als je gaat flirten op de werkvloer. Je kan zelfs ontslagen worden als je niet goed weet hoe je flirten op het werk moet aanpakken.

Er zullen altijd risico’s verbonden zijn aan het flirten met je collega.

Maar…

Om deze risico’s zo goed mogelijk te verkleinen, heb ik een artikel geschreven waarin ik jou de beste tips en stappen geef om te flirten op werk. Lees deze tips en stappen goed door, want jouw baan kan op het spel staan als je het niet goed toepast.

Is flirten op de werkvloer normaal?

Uit onderzoek van de datingsite Parship is gebleken dat 1 op de 5 mensen wel eens wat met hun collega’s hebben uitgespookt.

Bij dit onderzoek werden er 1000 mensen ondervraagd op dit gebied. 20% van de ondervraagden vertelde dus dat ze wel eens wat hadden uitgespookt met één of meer van hun collega’s. Daarnaast vertelde 7% van de ondervraagden dat ze seks hebben gehad met een collega OP het werk.

Uit dit onderzoek werd ook duidelijk dat 60% van de ondervraagden het prima vond als er werd geflirt op de werkvloer. Het is dus heel normaal om te flirten met je collega’s op de werkvloer. Sterker nog… heel veel mensen doen het!

Hier een klein overzicht van het onderzoek:

flirten op werk

Bestudeer de volgende stappen goed om succesvol te worden in het flirten met een collega. Misschien komt er wel meer dan één pleziertje uit 😉

De meest gemaakte fout

Een veelvoorkomende fout is dat er maar op 1 collega gefocust wordt. Hierdoor zal iedereen duidelijk zien dat je aan het flirten bent en dat je meer wilt dan een gesprekje.

Dit kan fout overkomen op andere collega’s, maar het zal daarnaast ook de vrouwelijke collega waar je op focust afstoten.

Waarom?

Omdat zij haar baan belangrijker vindt dan het geflirt van jou. Ze wilt liever een goede reputatie op haar werk en dit is ook volkomen terecht.

Tip: Leer hoe je een gesprek aan gaat met een vrouw, lees mijn Conversatie Koning review

Nu is het aan jou om toch te flirten zonder dat het overkomt als flirten. Hoe je dat doet vertel ik je hier:

Stap 1: Flirt met alle collega’s

Door met alle vrouwelijke collega’s te flirten blijf je onvoorspelbaar en zal niemand weten dat jouw daadwerkelijke doel is om een collega te n**ken. Mensen zullen denken dat het bij jouw persoonlijkheid past als je structureel flirt met alle vrouwelijke collega’s.

Niemand zal hoogte van jou krijgen als je bekend staat als die extraverte persoon. En dit is ook juist de bedoeling!

Je kan doen en laten wat je wil als toch niemand hoogte van je kan krijgen. Jouw collega’s weten namelijk niet of jij iets meent en zullen uitspraken van jou daarom altijd in twijfel nemen.

Iedereen accepteert het als jij weer aan het flirten bent…

Je kan zo dus flirten zonder dat daarvan wordt opgekeken. Je zal zo ook niet wanhopig overkomen als die guy die altijd maar probeert te flirten. Jouw collega’s weten namelijk dat het gewoon jouw persoonlijkheid is, dus het is niet apart of raar.

Als je deze techniek wilt gebruiken is het wel van belang dat je alle vrouwelijke collega’s evenveel aandacht geeft. Anders zou het heel gemakkelijk kunnen doorschijnen dat je met een collega naar bed wilt.

Stap 2: Ontdek welke collega’s jouw aandacht leuk vinden

Als je de vorige stap een tijdje hebt toegepast tijdens de werkuren, zal je merken dat een paar collega’s meegaan met jouw flirt gedrag. Je kan dit zien door een aantal gedragingen:

vind mijn collega mij leuk
  • Zij zoekt telkens contact
  • Ze verzint smoesjes om met jou te praten
  • Zij houdt langer oogcontact
  • Ze raakt je vaak aan
  • Zij lacht steeds naar jou
  • Ze probeert jouw telefoonnummer te achterhalen
  • Zij wilt zoveel mogelijk samenwerken

Er zijn nog een aantal kenmerken waaraan je kan zien dat zij je leuk vindt.

Kijk goed naar al deze kenmerken en ontdek wie interesse in jou toont. Als je dit weet, heb je al een enorme voorsprong en worden de volgende stappen een stuk makkelijker.

Stap 3: Sla toe op het juiste moment

Je weet nu op welke collega jij je pijlen moet richten. Nu is het belangrijk dat je op het juiste moment jouw move maakt. Midden op de werkvloer is niet handig en zij zal dit ook niet ook op prijs stellen.

Het is verstandig om jouw slag te slaan op bijvoorbeeld een bedrijfsfeestje. Hier drinkt iedereen en zullen de meeste mensen wat aangeschoten zijn. Dit is dan jouw perfecte kans om een move naar die ene collega te maken.

Je weet onderhand al dat zij interesse in jou heeft, dus het kan bijna niet meer mislopen. Ze zal waarschijnlijk ook wat losser zijn door de alcohol.

Maar wat is dan mijn move?

Heel simpel! Start een gesprek met haar en bouw de spanning op. Dit wordt uitgebreid besproken in mijn ebook:

Krijg GRATIS toegang tot mijn ebook

Hoe veel spanning er ontstaat en hoe moeilijk het soms ook kan zijn… JE HOUDT JE IN!

samen drinken met collega


Het is niet verstandig om op een bedrijfsfeestje te zoenen om daarna het bed in te duiken. Nee, je pakt het op een andere manier aan. Je stelt voor om na het bedrijfsfeestje nog wat samen te gaan drinken. Zo zorg je ervoor dat jij nog apart een afspraakje hebt met die vrouwelijke collega zonder dat de andere collega’s erbij zijn.

Tip: Stel het drankje niet voor maar zeg het op een mysterieuze manier: “Sta om {tijd hoelaat het bedrijfsfeestje eindigt} bij de opening, ik zie je dan”. Dit doe je met een knipoog en dit zal zij absoluut niet afwijzen.

Als je eenmaal een after-drankje met haar doet, is het tijd om de spanning meer en meer op te bouwen. In deze staat kan je wat seksueler worden, want er zijn toch geen andere collega’s bij. Just you and her.

Het is nu HEEL belangrijk dat je weet hoe jij de aantrekkingskracht kunt vergroten, zodat jij er in de nacht goed op los kan gaan. 😉

Stap 4: Wees goed in bed

Een echte must is dat goed bent in bed. Dit is zo belangrijk, omdat er anders nog wat ongemakkelijke situaties kunnen komen op het werk. Het is namelijk niet zoals een one night stand, dat je haar niet meer gaat zien. Je gaat haar namelijk weer elke dag zien op het werk.

Daarnaast moet je goed zijn in bed als je met meerdere collega’s het bed wilt delen. Vrouwen delen namelijk alles met elkaar. Dus de vrouwelijke collega waarmee jij een pleziertje mee hebt beleefd, zal dit ook vertellen aan de andere vrouwelijke collega’s.

Als zij doorverteld dat je slecht was in bed, dan zal dit niet erg meewerken in je reputatie en alle andere vrouwelijke collega’s zullen niet het bed met jou willen delen.

Als zij doorverteld dat je juist heel goed was in bed, zal dit meewerken in jouw reputatie en alle andere vrouwelijke collega’s zullen ook nieuwsgierig worden of jij echt zo goed in bed bent. Hierdoor zullen steeds meer vrouwelijke collega’s interesse hebben om met jou seks te hebben.

Om goed te worden in bed, adviseer ik je om mijn geschreven artikelen over seks te lezen: “Seks-tips“.

Stap 5: Ontken alles

Hoe maak je flirten op het werk succesvol? Door de laatste stap! De laatste stap die vaak wordt verwaarloosd is het ontkennen dat er ook maar iets is gebeurd…

Collega’s van je zullen vast wel gezien hebben dat jullie na het feestje nog wat met elkaar ging drinken of dat jullie wel heel intiem waren. Dit kan best voorkomen en veel collega’s zullen dan ook aan je vragen of er iets is gebeurd tussen jullie twee.

Deze vragen moet je altijd ontkennen.

Waarom?

Ten eerste zet je de vrouwelijke collega waar je het bed mee hebt gedeeld niet neer als een slet. Door aan je collega’s te vertellen hoe hard je haar wel niet het gen**kt, kan het voor haar voelen dat je haar hebt gebruikt. En je zorgt ervoor dat ze een hele slechte reputatie krijgt.

Ten tweede zal je hierdoor sneller in de smaak vallen bij de vrouwelijke collega’s. Dit komt omdat zo de vrouwelijke collega’s van jou weten dat je je mond kan houden als je seks hebt gehad. Dit is voor veel vrouwen erg belangrijk en vooral voor de vrouwen waar jij mee werkt.

Hoe moet je flirten op je werk

Zoals ik al eerder in dit artikel zei… Vertellen vrouwen alles aan elkaar door, dus vandaar dat de vrouwelijke collega’s het verhaal tussen jullie wel zullen weten en de mannelijke collega’s niet.

In dit artikel heb ik jou stap voor stap uitgelegd hoe je nou moet flirten op het werk. Onthou wel goed dat er altijd een risico aan verbonden zit en dat je het nooit 100% risicovrij kunt maken. Als jouw baan te belangrijk voor je is, dan zou ik het flirten met je collega’s sowieso afraden.

Wil jij beter leren praten met vrouwen?

Lees het ultieme antwoord op ongewenste stiltes en saaie gesprekken

JA, ik wil beter met een vrouw leren praten!

Plaats een reactie