Ik zoek een               
Home » Dating tips » Hoe praat je met een vrouw? 9 Simpele stappen die haar inpakken!

Hoe praat je met een vrouw? 9 Simpele stappen die haar inpakken!

Hoe praat je met een vrouw? Wij snappen dat het voor jou erg lastig kan zijn om met een vrouw te praten, zowel via een online platform als tijdens het uitgaan. Daarom gaan wij jou in dit artikel helpen. Wij gaan ervoor zorgen dat jij niet meer bang of nerveus bent wanneer een vrouw met je praat.
In principe is het praten met vrouwen hetzelfde als snowboarden. Wanneer jij dit onder de knie hebt kun jij met iedere vrouw een goed gesprek aangaan.

Wat moet je vooral niet doen?

Om niet direct een blauwtje op te lopen lijkt het ons verstandig om te beginnen met wat je vooral niet moet doen. Je zult het niet weten, maar veel mannen praten hetzelfde tegen iedere vrouw.

Foute onderwerpen

Iedere guy zoals jij kan zich dit ritueel wat ik nu ga vertellen inbeelden. Je ziet een pracht van een dame in de club dansen met haar vriendinnen. Een aantal drankjes verder besluit je eens op haar af te stappen.

Het eerste wat je vraagt is haar naam. Dit is een logisch begin wanneer jij niet zo van de openingszinnen bent. Nadat jullie elkaars namen hebben uitgewisseld zul jij al snel overgaan op het vragen van standaard zinnen zoals:

Hoe oud ben je?
Wat voor werk doe je?
Studeer je nog?
Kom je hier vaker?
Wat zijn je hobby’s?
Woon je in de buurt?

Stop alsjeblieft meteen met het zulke vragen stellen, want deze heeft ze wellicht op diezelfde avond wel 10 of 20x gehoord.

Want wees eens eerlijk, hoe zou jij het vinden als een verschillende vrouwen op dezelfde avond 25x dezelfde vraag stellen?

Grote kans dat jij geniet van de aandacht, ik zou hetzelfde doen. Maar ik zou me wel zwaar gaan irriteren aan het feit dat ik telkens dezelfde vraag naar mijn hoofd geslingerd krijg.

praten met een vrouw

Tip: Leer hoe je een gesprek aan gaat met een vrouw, lees mijn Conversatie Koning review

Een fout onderwerp hoeft niet fout te zijn

Het 6-tal voorbeelden wat ik zojuist gaf hoeft per definitie niet fout te zijn. Een gesprek is dood en zenuwslopend wanneer jij bijvoorbeeld deze vraag stelt:

Als haar hobby paardrijden is, zal ze op deze manier reageren: Ik doe aan paardrijden. Wat zijn jouw hobby’s?

Stel de grootste hobby die jij hebt is snowboarden. Dan kun jij op twée manieren reageren. De eerste manier maakt het gesprek meteen dood. De tweede manier zorgt ervoor dat zij geïnteresseerd raakt en wederzijdse vragen gaat stellen.

Laten we het eerste voorbeeld er eens bij pakken: Mijn hobby is snowboarden.

Echt een verschrikkelijk saai antwoord. Dit maakt het hele gesprek ook in een klap dood. De reactie die je kunt verwachten is dat ze het leuk vindt en dat ze naar de wc moet. Weg kans.

Hoe moet het dan wel?

Mijn grootste hobby is snowboarden. Dit doe ik een aantal keer per jaar met mijn vrienden en familie. Ik vind het echt zo ontzettend gaaf.

Zie je wat ik hier doe? In plaats van te antwoorden met één zin antwoord ik met meerdere zinnen. Doordat jij zo enthousiast bent over het feit dat je snowboarden geweldig vindt, zal zij ook enthousiast raken. Op deze manier krijg jij een gesprek aan de gang.

Je hebt nu gezien hoe het absoluut niet moet. Ik heb je ook laten zien dat vragen die irritaties opwekken op een leuke manier gesteld kunnen worden.

Nu is het natuurlijk de grootste tijd geworden om te laten zien hoe je wel een gesprek moet voeren met een vrouw.

Hoe-praat-je-met-een-vrouw?
Hoe kun je het beste praten met een vrouw?

Geen zin om urenlang het internet af te struinen?

Op de juiste manier praten met een vrouw is niet altijd even gemakkelijk. Hier kan een hoop zoekwerk aan voorafgaan zonder dat je weet of je eigenlijk wel goed doet.

Heb jij dus geen enkele zin om urenlang het internet af te struinen in de hoop dat je artikelen zoals deze vindt die wel echt werken? Dan heb ik speciaal voor jou iets!

De Meester Minnaar Methode van Luuk Zwart is hier het perfecte voorbeeld van. Dit is een boek met maar liefst 184 pagina’s over hoe jij een vrouw moet inpalmen. De recensies liegen er niet om en ik heb dit dit boek ook gekocht en deze gelezen.

Wil jij net als ik de communicatie en seks met vrouwen verbeteren?

Maak van jezelf een seksgod, palm iedere vrouw in, verwen haar, laat haar genieten. Dit alles is mogelijk door deze sekstips te lezen.

Ontdek via onderstaande knop wat het jou kan brengen!

Ja, ik wil mijn communicatie met vrouwen en het seksleven verbeteren

Heb jij geen zin om hiervoor te betalen. Vooral niet doen, lees dan zeker verder en pak haar alsnog helemaal in met jouw communicatiemiddelen.

Hoe praat je dan wel met een vrouw?

Het klinkt voor jou misschien onwaarschijnlijk om de een uur of de hele avond met een onbekende vrouw te praten. Echter is dit veel gemakkelijker dan dat jij denkt.

Beste indruk is geen indruk

Hoe je hebt beste praat een vrouw is door geen indruk te willen maken. Je hebt het vast weleens gedaan. Praten met een vrouw waarin je vol lof over jezelf begon te praten. Dat jij wil imponeren en indruk wilt maken wekt de indruk bij een vrouw dat jij wat van haar wilt.

Door te veel indruk te willen maken, lijk jij wel op een Tell Sell-verkoper of die irritante verkoper van een energiebedrijf wat jou probeert over te halen. Wat een vrouw dan wil is zo snel mogelijk van je af zijn.

Blijf dus gewoon jezelf en ga niet vol lof over jezelf praten. Nogmaals, de beste indruk is geen indruk omdat zij zich dan serieus genomen voelt.

Een fantastische stem is spraakmakend

hoe praten met vrouwen

Het overbrengen van je stem is een belangrijke manier om interesse op te wekken bij een vrouw. Denk nu niet dat je helium of een stemverhoging nodig hebt. Nee, absoluut niet.

Met je stem probeer je haar gevoelens los te laten en haar emoties te raken. Zorg ervoor dat je haar meeneemt in de achtbaan vol emoties.

Dit kun je doen door een leuke opmerking richting haar te maken.

Belangrijk is ook om je zinnen niet op een droge manier te verkondigen maar juist op een emotionele manier. Desnoods oefen je thuis in bed en luister je wat het beste klinkt.

Naast de sound van de stem is ook het aantal decibel belangrijk. Praat luidt en duidelijk zodat zij jou ten allen tijde kan verstaan. Iedere keer dat ze ‘wat zeg je’ of ‘wat’ zegt, raakt haar geduld op.

Vrouwen vinden het aantrekkelijk als mannen een diepe stem hebben. Een diepe stem behaal je al door adem te halen via de buik. Een diepe stem is een teken van een brede borstkas, iets wat erg gewild is bij vrouwen ;).

De snelheid waarmee jij vrouwen aanspreekt of een gesprek met ze voert is ook erg belangrijk. Praat niet als de gemiddelde Duitser die voor geen centimeter te verstaan zijn.

Als je zo snel met vrouwen praat, lijkt het of je zenuwachtig bent. Het is niet gek dat je zenuwachtig bent, maar het is een afknapper als zij merkt dat je het spannend vindt om met haar te praten.

Als je een snelle prater bent, zorg er dan voor dat jij wat rustiger praat zodat je kalmte uitstraalt. Weet even dat vrouwen, mannen aantrekkelijk vinden die kalmte uitstralen.

Weet waarover een vrouw graag praat

Het is van belang dat jij weet waarover vrouwen graag willen praten.

Als jij nu zou moeten bedenken waarover vrouwen graag praten kom je waarschijnlijk uit bij:

 • Nagels lakken
 • Opmaken
 • Shoppen
 • Haren stylen
 • Borrelen met vriendinnen
 • Etc.

Jij hebt dan net als ik dezelfde gedachte en vindt dit ook echt geen bal aan om over zulke onderwerpen te praten. Je aandacht is snel weg.

Wat ik hier mee probeer duidelijk te maken is dat jij een vrouw niet het onderwerp van het gesprek moet laten bepalen. Ik kan me niet voorstellen dat jij namelijk interesse hebt in dan ook maar één van de bovenstaande onderwerpen.

Nu lijkt het praktisch gezien misschien wel dat praten met vrouwen onmogelijk voor je is. Maar dat is absoluut niet zo. Dat wil ik je graag laten zien in het volgende stuk.

vrouw praten

Laat haar praten over zichzelf

Dit is een gouden tip, met deze tip leer je echt hoe je praat met een vrouw. Dit klinkt misschien apart i.c.m. de titel. Maar dat is het niet. Je verwacht nu dat je alleen maar gezeik aan je kop krijgt en dat ze gaat praten over onderwerpen die je geen ruk interesseren. Zoals onderwerpen benoemd in het voorgaande stuk.

Maaaaaaar, als jij vrouwen laat praten over zichzelf, zul je er al snel achter komen dat dit genius is. Kijk maar eens mee:

 • Doordat zij over zichzelf praat, wil ze zichzelf in goed daglicht bij jou neer zetten. Nu moet het lampje gaan branden bij jou. Ze doet namelijk haar best om indruk op je te maken.
 • Omdat zij de hele tijd aan het praten is, kun jij wijselijk je mond houden. Dit wil dus direct zeggen dat je niets maar dan ook werkelijk helemaal niets kunt verpesten.
 • Als ze over zichzelf aan het praten is, merk je direct of je geïnteresseerd bent in haar dagelijkse activiteiten. Je weet dus direct of zij iets voor je is.
 • Als een vrouw aan het woord is, voelt ze zich op haar gemak bij jou. En laat dat nou ideaal zijn om haar helemaal in te palmen
 • Je merkt tijdens het praten of haar persoonlijk aansluit bij die van jou.

Dit zijn slechts positieve voordelen, er zijn er natuurlijk nog een hoop. Maar ik verwacht dat jij op dit moment deze zin in je hoofd hebt: Hoe laat ik een vrouw praten over haarzelf?

Het gouden woord als je met een vrouw praat

Om een vrouw de gehele tijd aan het woord te laten hoef je slechts één woord te gebruiken. Namelijk ‘waarom’.

Denk maar eens met mij mee:

Jij vraagt; ‘Wat zijn je hobby’s’? (Ja, dit moet je eigenlijk niet zeggen, tenzij je het goed doet).

Haar antwoord: ‘Ik doe aan paardrijden’

Jouw antwoord: ‘Wow, wat gaaf. Waarom ben je begonnen met paardrijden?’

Haar antwoord: ‘Ik merk dat ik dieren erg leuk vindt met in het bijzonder paarden.

Jouw antwoord: ‘Een echte dierenliefhebber dus. Waarom houd je eigenlijk van dieren?’

Dit is een ideale stap om tot een fatsoenlijk gesprek te komen. De ‘waarom’-vragen kunnen tevens ook beginnen met ‘wie, wat of hoe’. Maar als je dit toepast, merk je dat zij het waardeert dat je deze interesse toont.

En als een vrouw merkt dat je haar waardeert, is de kans dat jij haar die avond gaat scoren of zelfs mee naar huis gaat nemen, zééééér groot.

Hoe een man praat met een vrouw

 

Extra gratis bonus

Speciaal voor jullie heb ik een E-book geschreven om de aantrekkingskracht richting vrouwen te verhogen. Er zijn al een hoop mannen die jullie voor zijn gegaan en ik heb tot op heden alleen nog maar positieve feedback ontvangen.

Dus ik stel nu de vraag aan jou:

Wil jij voor altijd die loser blijven die geen vrouw kan versieren of geen vriendin kan krijgen?

Of:

Wil jij die man zijn die na de corona-crisis iedere vrouw kan hebben die hij maar wil?

Maak haar aan het lachen

Vrouwen houden net als mannen van een flinke dosis humor. Je kunt jezelf voorstellen dat een vrouw het kan waarderen als jij humor toevoegt aan het gesprek.

Deze humor kan op een hele makkelijke toegepast worden. Laten we als voorbeeld een uitgaansavond erbij pakken.

Jij spreekt een willekeurige dame aan waar jij al de hele avond een oogje op hebt. Op een gegeven moment loop je naar haar toe en raken jullie aan de praat.

Met de voorgaande tips kun je eenvoudig een leuk gesprek met haar voeren. Na een aantal seconden heb je al door of zij het ook leuk vindt.

Onderhand is het gesprek al 5 minuten aan de gang en besluit je er eens wat humor in te gooien.

Dit kun je doen op een zeer simpele manier, afhankelijk van wat voor type gesprek dat jij voert.

Maak bijvoorbeeld telkens schunnige opmerken, kenmerkend van InternetGekkies. Ken jij dit nog niet? Shame On You!

Wanneer zij zegt: ‘Ik heb het gedaan’

Reageer jij: ‘WAT? Met wie? Ik dacht dat wij het zouden gaan doen!!’.

Direct daarna begint zij te lachen en dit versterkt meteen jullie band. Probeer het eens uit, dit is echt een topper om een gesprek te voeren.

Zo kun je op een heleboel manieren humor in de wei gooien, tips voor humor zijn op een later stadium op deze website terug te vinden.

leuke dingen om te doen met je vriendin

Laat haar merken dat jij haar leuk vindt

Hoe praat je nou met een vrouw? Het maakt het een stuk makkelijker als jij aan haar laat blijken dat jij haar leuk vindt.

Je bent al een tijdje aan de praat, maar ik snap dat je het moeilijk vind om je er aan over te geven. Echter is dit wel echt een klapper als jij haar laat blijken dat je voor d’r valt. Op deze manier ontstaat liefde op het eerste gezicht.

Het hoeft nog niets mondelijk overgebracht te worden. Dit kan ook middels kleine toucheringen aan het adres van haar. Denk aan het aanraken van d’r arm. Dit vinden vrouwen erg opwindend.

Als een vrouw geen interesse in je heeft zal ze jouw arm wegslaan of smerig naar jouw kijken. Let it go, geen aandacht meer geen en op naar de volgende. Dit is echt geen ramp.

Maar door haar aan te raken kun je wel op ‘ontdekkingsreis’. Je komt er direct achter wat wel en niet kan. Plus, je merkt meteen of zij jou ook leuk vindt.

Toon respect als je tegen haar praat

Geen enkel persoon vindt het leuk de grond ingestampt te worden of te worden uitgescholden. Vrouwen al helemaal niet, sterker nog, ze worden er onzeker van.

Als jij dit voor elkaar krijgt mag je jezelf voor de kop slaan. Chapeau, goed gedaan, alweer een vrouw die bij jou weg is gelopen!

Nee zonder gekheid. Wees altijd respectvol tegen haar en luister goed naar wat ze te zeggen heeft. Dit speelt in jouw voordeel als zij merkt dat jij interesse in haar toont.

Het is hetzelfde als je om hulp vraagt, heb je diegene een half uur daarvoor uitgescholden? Zal hij jou echt niet gaan helpen. Dit werkt hetzelfde bij een vrouw.

Ben jij niet respectvol? Kansen verkeken. Eigen schuld dikke bult.

Geef niet direct op

Je hebt nu al veel kennis opgedaan hoe je tegen een vrouw dient te praten. Jij weet net als ik dat jij het niet bij praten wilt houden en haar het liefste die avond zoent. Of zelfs mee naar huis neemt.

Het is niet gek als zij bij de eerste kennismaking niet met jou naar buiten wil. Er zijn een hoop vrouwen die de man eerst beter willen leren kennen voordat ze elkaar ontdekken.

Dus als zij de eerste keer niet toe heeft gezegd, (auw, blauwtje…) is dit echt geen ramp. Als je haar een week later tegenkomt en ze is net zo enthousiast, dan lukt het je die avond alsnog.

Hoe praat je met een vrouw?

Jij hebt geleerd hoe je praat met een vrouw. Met deze tips gaat het jou zeer zeker lukken om een vrouw te zoenen, tenzij je geluk hebt knalt er vuurwerk die avond.

Graag zien wij een reactie tegemoet wat jij van de inhoud van dit artikel vond!

Vergeet je vooral niet in te schrijven voor ons gratis E-book waar wij nog een aantal weggevertjes geven die jou nog succesvoller maken.

Cheers boys, met deze tips gaat het jullie zeker lukken!

Wil jij beter leren praten met vrouwen?

Lees het ultieme antwoord op ongewenste stiltes en saaie gesprekken

JA, ik wil beter met een vrouw leren praten!

Plaats een reactie