Ik zoek een               
Home » Dating tips » Hoe begin je een gesprek met een vrouw? 4 Tips waar iedere vrouw van smelt

Hoe begin je een gesprek met een vrouw? 4 Tips waar iedere vrouw van smelt

Hoe begin je een gesprek met een vrouw? Dit is een veelgestelde vraag waarvan het antwoord eigenlijk veel simpeler is dan je denkt.

Jij bent ook op dit artikel gekomen, omdat je waarschijnlijk niet goed weet hoe je nou een gesprek moet beginnen met een vrouw. Ik snap je heel goed… Vroeger vond ik dit ook altijd lastig, maar door de jaren heen ben ik erachter gekomen dat het eigenlijk heel makkelijk is.

Om meer mannen ervan bewust te maken dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn en wat nou de beste manier is om een gesprek met een vrouw te beginnen, heb ik dit artikel geschreven waar ik jou precies uitleg hoe je nou een gesprek met een vrouw moet beginnen.

hoe begin je een gesprek met een vrouw

Hoe begin je een gesprek met een vrouw?

Het is natuurlijk heel vervelend als je gesprek met een vrouw doodloopt. Maar nog vervelender is als je niet eens de kans hebt gekregen om die mooie vrouw aan te spreken. En vaak ligt dit aan jezelf.

Je bent teveel bezig met wat je moet gaan zeggen en hoe je dit gaan doen. Uiteindelijk ben je te bang en te druk in je hoofd waardoor je niet haar toegaat of dat je gewoon geen woorden uit je mond kan brengen. En als je dan een gesprek voert, gaat dit over de standaard saaie dingen, zoals werk en opleiding.

Al je vrienden en vriendinnen zijn eerst ook compleet vreemden voor je geweest. Was je toen telkens in je hoofd bezig met wat je nou ging zeggen? Deze gesprekken begonnen zomaar en je had geen seconde over dit gesprek nagedacht.

Waarom is het dan toch zo lastig om een mooie vrouw aan te spreken en gewoon een gesprek te beginnen? Dat is het niet. Je maakt het jezelf zo lastig door ervan uit te gaan dat je met een heel spannend verhaal moet aankomen om een gesprek te beginnen met een leuke vrouw.

Een normaal gesprek starten met een leuke vrouw zorgt juist voor het leukste contact. Denk maar aan al je vrienden waar het eerste gesprek over koetjes en kalfjes ging.

Je hoeft niet iets speciaal te zeggen om de aandacht van een vrouw te trekken en een gesprek te starten.

hoe start je een gesprek met een vrouw

Tip: Leer hoe je een gesprek aan gaat met een vrouw, lees mijn Conversatie Koning review

‘Hoi’ als begin van een gesprek met een vrouw

Veel mannen onderschatten de waarde van ‘hoi’ zeggen en gewoon een doodnormaal gesprek aangaan. Het is zo simpel en toch gebeurt het veel te weinig.

Zeg nou zelf, hoe lastig is het nou om even ‘hoi’ tegen iemand te zeggen en een kort gesprekje te beginnen?

Elk mens heeft behoefte aan sociaal contact, dus vrouwen vinden het alleen maar leuk als je een gesprek met ze aangaat. Het maakt niet uit waarover. Je kan beter op iemand afstappen en zomaar een gesprek aangaan, dan een uur na te lopen denken over wat je nou gaat zeggen.

Ze is dan waarschijnlijk al weg en dan is je kans vergaan.

Ik snap dat je zenuwachtig kan zijn om zomaar een gesprek met een vrouw te beginnen, maar bedenk dan 2 dingen in je hoofd:

  • Als ik nu te lang ga nadenken, is ze straks al weg.
  • Iedere vrouw staat altijd wel open voor een gesprekje (behalve als ze natuurlijk erg druk is, let daar op).

Je kan er dus beter gewoon op af stappen en dat gesprek met die leuke vrouw beginnen, want je zal merken dat het helemaal niet moeilijk is. Je maakt jezelf van de wijs dat het lastig is, je moet dat opzij zetten.

Hieronder geef ik je nog tips waarover je het gesprek kan voeren, zodat je tenminste wel ‘iets’ te zeggen hebt. Als je helemaal niks te vertellen hebt aan haar, dan wordt het nogal ongemakkelijk omdat je ‘hoi’ zegt, maar daarna niks meer hebt om te zeggen.

Geef een complimentje

Een simpel zinnetje, zoals: “Hoi, ik wou even zeggen dat je erg mooie ogen hebt”, kan haar hele dag maken en je krijgt meteen leuk contact. Als je zo een vrouw aanspreekt op straat, dan weet ik zeker dat ze even zou stoppen en open staat voor een gesprek.

Misschien kan je daarna, als ze niet druk is, even wat gaan drinken op terrasje. Wees niet bang om zulke vragen te stellen. Het meest slechte antwoord dat je kan krijgen is een ‘nee’. Nou daar zal ik me dag niet door laten verpesten.

Het antwoord is daarentegen ook veel vaker ‘ja’, omdat je al begint met een complimentje waardoor je haar ego streelt. Ze zal hierdoor blij en positief naar jou kijken. Haar humeur fleurt er misschien ook wat van op en daardoor zal ze sneller ‘ja’ zeggen, want ze is dan toch al in een positieve sfeer.

een mooie vrouw die lacht

Het is dus een erg makkelijke maar effectieve methode om een gesprek met een vrouw te beginnen. Wees niet bang om op haar af te stappen, want zij zal het ook alleen maar waarderen als je haar een complimentje geeft. Daarnaast zal ze jou ook heel de dag onthouden omdat ze niet alledaags een leuk complimentje van een man krijgt.

Vertel wat je opvalt

Je kent vast wel een moment dat je naast een oma of opa zit en dat diegene tegen je verteld dat het zo’n mooi weertje is. Dit is niet om jou even de lucht in te laten kijken of het echt zo is. Het is het begin van een gesprekje. Je kan namelijk zelf ook wel zien dat het mooi weer is.

Het is een subtiele manier om een gesprek aan te gaan als je toevallig naast een leuk iemand staat of zit. Je kan dit met van alles toepassen wat je opvalt.

Als je bijvoorbeeld bij een bushokje staat of bij het trein station, dan kan je bijvoorbeeld zeggen dat het zo druk is. Zij zal hierop reageren en zo begin je langzaamaan een gesprek met die leuke vrouw.

Je kan echt alles zeggen wat je opvalt. Stel dat je het winter is en je ziet een slootje met al wat ijs erop, dan kan je bijvoorbeeld zeggen dat je hoopt dat je dit jaar nog kan gaan schaatsen. Dit kan zelfs uitlopen tot een eerste date waar jullie samen naar een ijshal gaan waar jullie gaan schaatsen.

vrouw in de winter

Wees creatief en durf te zeggen wat je opvalt en waar misschien welk een leuk gesprek uit kan komen. Van alles is mogelijk en het komt erg subtiel over.

Een gesprek beginnen met een vrouw zonder ervaring

Misschien ben jij wel zo’n man die denkt dat je zomaar een heel goed en leuk gesprek kan beginnen met een vrouw door dit artikel te lezen. Dit is niet helemaal waar.

Het klopt dat je door dit artikel meer weet over hoe je het moet aanpakken om een gesprek te starten met een vrouw, maar als je het niet vaak genoeg toepast, zal het lastig voor je blijven om daadwerkelijk een gesprek met een vrouw te beginnen.

Wees hier bewust van! Ik geef jou in dit artikel alleen de beste tips en adviezen hoe je het moet aanpakken. Uiteindelijk moet je het toch zelf doen en deze tips en adviezen in de praktijk brengen.

Als jij elke dag een gesprek begint met minimaal 2 vrouwen, dan weet ik zeker dat je binnen no-time erg goed bent in het beginnen van een gesprek met een vrouw.

hoe wordt je zelfverzekerd

Vind je het op het begin nog lastig om een gesprek te starten met een vrouw? Zorg dan dat je tegen minimaal 5 mensen per dag op straat, gewoon even ‘hoi’ zegt. Je hoeft geen gesprek met deze mensen aan te gaan, maar gewoon even snel sociaal contact.

Je zal zo meer op je gemak zijn als je daadwerkelijk van ‘hoi zeggen’ naar een gesprek gaat. Niet alleen zal je dan meer op je gemak zijn, maar je zal ook zelfverzekerder zijn en dat straal je uit.

Ga dus de straat op en begin met oefenen en ervaring opdoen om een gesprek te beginnen met een vrouw. Het in de praktijk brengen is altijd het lastigst en daarom moet je er ook genoeg tijd en inspanning in steken.

Wil jij ook leren om goed met vrouwen te praten? Dan heb ik een mooi aanbod voor je. Klik hier om het aanbod te bekijken.

Wil jij beter leren praten met vrouwen?

Lees het ultieme antwoord op ongewenste stiltes en saaie gesprekken

JA, ik wil beter met een vrouw leren praten!

Plaats een reactie