Ik zoek een               
Home » Dating tips » Hoe vraag je het telefoonnummer van een vrouw? Ultieme methode + Tips

Hoe vraag je het telefoonnummer van een vrouw? Ultieme methode + Tips

Hoe vraag je het telefoonnummer van een vrouw? Om nog eens een keer met die prachtige vrouw af te kunnen spreken, is het handig om haar telefoonnummer te hebben. Dankzij haar telefoonnummer kan je gemakkelijk nog eens met haar in contact komen.

Toch heeft de gemiddelde man er last van dat hij niet goed weet hoe hij nou op een goede manier het telefoonnummer van een vrouw kan vragen.

In dit artikel vertel ik je precies wat je moet doen als je het telefoonnummer van een vrouw in bezit wilt krijgen. Er worden ook tips verteld waardoor je bijna altijd kans van slagen zal hebben.

Welke reden heb je om haar telefoonnummer te vragen?

telefoonnummer vrouw

Vaak wordt het krijgen van een telefoonnummer als doel gezien… Maar wat heb je nou precies aan haar telefoonnummer? Maar hoe vraag je het telefoonnummer van een vrouw?

In principe is het krijgen van een telefoonnummer helemaal niet nodig. Vroeger was de mogelijkheid er helemaal niet om nummers uit te wisselen met een vrouw.

Je kan beter op het ECHTE doel focussen, namelijk een tweede ontmoeting met een vrouw. Het is niet zo dat je haar telefoonnummer wilt hebben, omdat je gewoon een extra contact in jouw contactenlijst erbij wilt hebben.

Er moet een ‘waarom’ achter zitten. Als jij nog heel de avond bij een vrouw zit, dan heeft het geen zin om aan het begin van de avond meteen al haar telefoonnummer te vragen. Jullie gaan niet lopen bellen terwijl jullie naast elkaar zitten.

Het heeft zin om een telefoonnummer van een vrouw te vragen als jullie bijna op het punt staan om vroegtijdig afscheid van elkaar te nemen. Jij gaat met je vrienden mee en zij met haar vriendinnen. Toch willen jullie later nog een keer afspreken met elkaar, het is dan verstandig om het telefoonnummer van haar te vragen.

Zorg er dus altijd voor dat er een aanleiding is tot het vragen van haar nummer. Als dit er niet is dan zal ze verbaasd zijn, omdat er geen reden voor is om zo gehaast al haar telefoonnummer te hebben.

Tip: Leer hoe je een gesprek aan gaat met een vrouw, lees mijn Conversatie Koning review

Op welke manier moet ik haar telefoonnummer vragen?

Je hebt nu een aanleiding tot het vragen van haar nummer. Het is dan natuurlijk de vraag hoe je nou haar telefoonnummer vraagt…

Er zijn veel manieren die de slagingskans kunnen verhogen. Maar er zijn 2 methodes die ALTIJD werken. Als je ze combineert zal je 100% succesvol haar telefoonnummer krijgen.

De 2 methodes waar ik het over heb:

  • Gebruik maken van het Pygmalion-effect
  • Ingaan op het automatisme van een mens

Het is heel begrijpelijk als je niet precies weet wat deze methodes inhouden. Ik zal het je daarom even in het kort uitleggen wat beide methodes zijn.

Het Pygmalion-effect

Het Pygmalion-effect zorgt ervoor dat mensen zich gaan gedragen naar de verwachtingen die andere mensen van hun hebben. Om het Pygmalion-effect goed en duidelijk uit te leggen, geef ik vaak het voorbeeld met 2 voetballers:

Er zijn 2 voetballers die allebei precies even goed zijn. Ik noem ze even voor het gemak Jan en Piet. Iedereen zegt dat Jan het beste is uit het team en dat Piet altijd belabberd speelt.

pygmalion

Waarschijnlijk zal Jan inderdaad de sterren van de hemel spelen en Piet zal slecht spelen. Dit terwijl ze allebei precies even goed zijn. Dit komt omdat mensen andere verwachtingen hebben van beide spelers.

Door het Pygmalion-effect zullen beide spelers zichzelf vergelijken met deze verwachtingen. Omdat iedereen hoge verwachtingen heeft van Jan, zal hij ook hoog presteren. En omdat iedereen lage verwachtingen heeft van Piet, zal hij ook automatisch laag presteren.

Bij vrouwen versieren kan je dit toepassen door bijvoorbeeld te zeggen: “Ik weet allang dat je me leuk vindt, je hoeft niet zo te blozen”. Je laat zo eigenlijk je verwachting wat je van haar hebt zien. Ze zal nu haarzelf vergelijken met deze verwachting. Ze zal nadenken of ze jou inderdaad leuk vindt.

Stel de vraag eens aan jezelf: Hoe vraag je het telefoonnummer van een vrouw?

Door te laten zien welke verwachting je van haar hebt, zal ze automatisch die verwachting proberen na te streven.

Automatisme van een mens

Wij als mens doen heel veel dingen uit automatisme. We denken er niet meer bij na en doen het bijna onbewust. Een paar voorbeelden hiervan zijn:

  • Als iemand iets naar jou toe gooit, probeer je het uit automatisme altijd te vangen.
  • Je doet uit automatisme de gordel vast als je in de auto gaat zitten.
  • Uit automatisme kijk je de tijd op je telefoon inplaats van op je horloge.

Zo zijn er nog talloze dingen die we doen uit automatisme. We doen bijna onbewust dingen, omdat we weten dat dat zo hoort.

Door automatisme te combineren met het Pygmalion-effect, krijg je de ultieme formule om het telefoonnummer van een vrouw te vragen.

Het Pygmalion-effect gebruik je door te zeggen dat jullie nog eens een keer gaan afspreken. Zij weet nu dat jij een verwachting van haar hebt. Jou verwachting van haar is namelijk dat zij het ook leuk zal vinden om nog eens af te spreken. Door het Pygmalion-effect wilt zij aan deze verwachting voldoen.

Het automatisme gebruik je door bijvoorbeeld jouw telefoon al in haar te schuiven. Je hebt alvast een nieuw contact aangemaakt en het enige wat zij hoeft te doen is haar telefoonnummer in te typen.

Hoe vraag je het telefoonnummer van een vrouw?

Omdat je al bezig bent met een nieuw contact aanmaken en dan ook nog eens de telefoon in haar handen schuift, zal ze automatisch haar nummer geven zonder er bij na te denken.

Een zin die je bijvoorbeeld kan gebruiken om haar nummer te vragen (door middel van een combinatie van beide methodes) is: “Geef anders even je nummer, dan kunnen we over een tijdje samen wat gaan drinken”. Durend het zeggen van de zin, maak je al een nieuw contactpersoon aan en schuif je jouw telefoon al haar kant op.

Door deze 2 methodes te combineren, zal ik je garanderen dat je ALTIJD haar telefoonnummer zal krijgen. Zorg er wel voor dat je het met vol zelfvertrouwen aan haar vraagt.

Leestip: “15 Eerste date tips voor mannen

Hoe vraag ik het telefoonnummer van een vrouw? Wat doe ik als ik hem heb?

Nu je eenmaal haar telefoonnummer hebt, is natuurlijk niet meteen je doel bereikt. Je wilt namelijk een tweede ontmoeting met die leuke vrouw. Je kan dit het best doen door haar even te bellen.

Zorg er wel voor dat ze weet dat je gaat bellen, anders is zij er totaal niet op voorbereid. Je kan bijvoorbeeld zeggen dat je haar morgen om 9 uur zal bellen, nadat je haar telefoonnummer hebt gekregen.

Als je haar telefoonnummer hebt gekregen is het wel belangrijk om niet meteen weg te gaan. Zorg er voor dat je op een juiste manier afscheid van haar neemt en het beste is nog om haar alvast een vooruitzicht te geven. Door bijvoorbeeld te zeggen als je weggaat: “Ik zie je zaterdag wel in dat café”.

Als ze na al die moeite niet opneemt op de afgesproken tijd dat je zou bellen, is het verstandig om haar een berichtje te vesturen. Denk niet meteen dat ze geen interesse in jou heeft, want ze kan het ook gewoon vergeten zijn of ze heeft iets onverwachts waar ze bij moet zijn.

hoe vraag je het telefoonnummer van een vrouw?

Zorg dus eerst dat je haar een berichtje stuurt. Als zij hierop reageert dan weet je dat ze nog steeds zin heeft in de tweede ontmoeting. Als zij niet meer reageert, dan is het beter om ook geen moeite in haar te stoppen. Geen moeite stoppen in een vrouw, terwijl je gebakken lucht terug krijgt.

Daarnaast kan je beter hard to get spelen als man, in plaats van constant bij een vrouw zitten zeuren om aandacht. Dit zal er niet voor zorgen dat een vrouw jou leuk gaat vinden of interesse in jou gaat krijgen. De aantrekkingskracht zal op deze manier alleen maar minder worden…

Ik wil graag nog meer tips ontvangen

Wil jij helemaal zeker zijn van jouw zaken en weten dat alles wat jij stuurt ook gewaardeerd zal worden? Dit zal niet altijd even makkelijk voor je zijn als je hier helemaal nieuw in bent. Maar wij zijn er voor jou om het moeilijke weer lekker gemakkelijk te maken.

Daarvoor hebben wij een tool genaamd ‘Berichtenbaas’. Tijdens deze tool leer jij hoe jij een vrouw via WhatsApp, Tinder, of wat voor platform het ook mag zijn, berichtjes stuurt zodat jij haar helemaal in kan pakken.

Succes staat voorop, deze cursus kan nog weleens als lomp en vrouwonvriendelijk ervaren worden. Zeer zeker mee eens, maar een feit is dat het werkt en dat is waar het om gaat.

Ben jij geïnteresseerd in het baas worden van berichten sturen naar jouw liefdevolle dames?

Wil jij net als ik een baas worden in berichten sturen?

Klik dan op onderstaande knop en versier de vrouw van jouw dromen zoals ze nog nooit eerder versiert is.
Of blijf een loser die telkens afgewezen wordt.

Ja, ik wil een berichtenbaas worden!

Jij weet nu het antwoord op deze vraag: Hoe vraag je het telefoonnummer aan een vrouw?

In dit artikel heb ik je uitgelegd hoe JIJ nou op een juiste manier het telefoonnummer van een vrouw kan vragen. Verder zijn er tips naar voren gekomen en wat je nou erna moet doen als je haar telefoonnummer hebt gekregen. Ik hoop dat ik jou genoeg informatie heb gegeven, zodat jij wat telefoonnummers van vrouwen kan gaan regelen. 😉

Wil jij beter leren praten met vrouwen?

Lees het ultieme antwoord op ongewenste stiltes en saaie gesprekken

JA, ik wil beter met een vrouw leren praten!

Plaats een reactie