Ik zoek een               
Home » Dating tips » Fetish voor oudere vrouwen? Op deze manier win jij ze allemaal voor je!

Fetish voor oudere vrouwen? Op deze manier win jij ze allemaal voor je!

In dit artikel ga ik het uitgebreid hebben over het versieren van oudere vrouwen.
Ik ken genoeg mannen die ervan dromen om samen met een oudere vrouw of MILF het bed te delen.

Dit is ook niet zo apart. Oudere vrouwen hebben gewoon wat aantrekkelijks.

Daarom wil ik je in dit artikel tips geven hoe JIJ het best oudere vrouwen en MILF’s kan gaan versieren!

TIP: Zoek je een oudere vrouw? Bekijk dan eens onze contactadvertenties.

Waarom oudere vrouwen versieren?

Iedere man heeft vroeger ooit wel eens nagedacht aan seks met een lerares. Het leek onmogelijk om haar te versieren en haar in je bed te krijgen.

Maar oudere vrouwen versieren is helemaal niet onmogelijk. Het is immers makkelijker om oudere vrouwen te versieren dan jonge vrouwen te versieren.

hoe moet je oudere vrouwen versieren

Gemakkelijk om oudere vrouwen te versieren

De meeste mannen denken dat het versieren van oudere vrouwen weliswaar onmogelijk is. Dit komt omdat het versieren van oudere vrouwen erg weinig gebeurt, omdat de meeste mannen dit niet durven.

Maar het versieren van oudere vrouwen is een stuk makkelijker dan het versieren van jonge meiden. Dit komt omdat het ook niet veel bij een oudere vrouw gebeurt dat een jonge man haar gaat versieren. Zij zal haar weer jong voelen en ze zal het als een compliment zien dat je haar aan het versieren bent.

Maak gebruik van het leeftijdsverschil

Oudere vrouwen vinden het fantastisch als zo’n jonge man als jij haar probeert te versieren. Zij gaat zich ook weer jong voelen.

Oudere vrouwen houden ook erg veel van seks, maar zij hebben vaak seks met mannen met dezelfde leeftijd als zij. Deze mannen zitten niet meer vol energie en zijn vaak veel rustiger.

Jij moet hier gebruik van maken. Laat zien dat je vol energie zit en niet zo saai bent als al die 40+ mannen.

Als je wilt kan je zelfs aan haar voorstellen dat je haar toyboy wilt zijn, want dit kan zij ook lastiger doen met oudere mannen. Dus zorg ervoor dat je jouw jonge leeftijd in je voordeel neemt.

Gedraag je volwassen

Oudere vrouwen vinden het erg leuk als ze kunnen omgaan met een jongere man, maar dan wel een jonge man die zich volwassen gedraagt.

Ze wilt niet constant moedertje spelen, want daar heeft ze op dat moment totaal geen zin in, dus gedraag je volwassen.

Een oudere vrouw wil jou, omdat ze seks met jou wilt en jij wilt haar omdat jij ook seks met haar wilt.

Dus ze hoeft niks te weten van je woordgrapjes, wat dat is te kinderachtig voor haar.

Ze wilt ook niet dat je emoji’s naar haar stuurt op Whatsapp.

Ze wilt gewoon dat je je DICK in haar k*t doet.

Dus laat het daarbij en probeer niet de grapjas uit te hangen, want geloof me, dan is ze snel klaar met jou.

Tip: Krijg toegang tot mijn GRATIS ebook over aantrekkingskracht>>>

Wees direct tegen haar!

Je moet niet een oudere vrouw gaan versieren met al die versier trucjes of zinnetjes.

Ze wilt dat je direct bent.

Zij heeft al genoeg ervaringen met mannetjes die haar proberen te versieren met van die standaard trucjes. Zij trapt daar niet meer in.

Een MILF wil seks met een man die tegen haar durft te zeggen wat hij denkt.

Je moet nu natuurlijk niet op een MILF aflopen en vragen of ze gelijk seks met je wilt, maar je kan wel tegen haar zeggen dat ze mooi en aantrekkelijk is.

Zij zal dit ook fantastisch vinden, want een jonge man zegt tegen haar (oudere vrouw) dat ze er goed uitziet ookal is ze al op een hogere leeftijd.

Dus zorg dat je duidelijk en direct tegen haar bent.

Dit zal ze erg op prijs stellen en ze zal zich sneller tot je aangetrokken voelen.

Oudere vrouwen zijn een stuk minder preuts dan jongere vrouwen en willen het liefst niet om de daad heendraaien.

oudere vrouw naakt x

Weet wel dat sommige oudere vrouwen niet gelijk als MILF gezien willen worden en daarom op het begin je vaak proberen af te wijzen ookal vinden ze jouw aanwezigheid wel leuk.

Bij deze vrouwen heb je doorzettingsvermogen nodig en moet je doorgaan met een gesprek of complimenten geven.

Je merkt aan haar lichaamstaal vanzelf wel of ze er echt geen zin in hebt of dat ze dat alleen maar zegt.

Als ze je niet meer begint aan te kijken, kort antwoorden of doet alsof ze weg moet… kan jij de benen nemen want dan is dat niet de MILF waar jij seks mee gaat hebben.

Kleed jezelf op de leeftijd

Soms zie je MILF’s in kleding lopen die de jongere dames vaak aanhebben, zoals korte rokjes, strakke broekjes en spijkerbroeken met gaten.

Hoezo doen ze dit?

Dit doen MILF’s omdat ze willen laten zien dat ze zich nog erg jong voelen en graag seks willen hebben met een man van een jongere leeftijd.

Als ze seks zou willen hebben met een man van 40 dan zou ze wat tuttiger en minder hip dragen.

Je moet je kleden op de leeftijd die je wilt versieren.

Dus als jij jonge meiden wilt versieren dan moet je kleding uitzoeken die hip is bij de jongere generatie. Dan zou je bijvoorbeeld een broek moeten aandoen met gaten en daaronder een mooi paar sneakers.

Wil jij nou een oudere vrouw versieren dan moet je je meer volwassen kleden en minder dat kinderlijke naar voren laten komen. Je zal dus bijvoorbeeld een nette broek met nette schoenen aan moeten doen.

Je laat zo zien naar welke leeftijd jij op zoek bent. Als je jezelf als een jong jochie gaat kleden dan zal je niet de aandacht trekken van de oudere vrouwen, maar juist alleen van de jongere dames.

MILF’s geven geen f*ck om je geld

Tuurlijk, als je een MILF een paar honderd euro geeft dat ze dan eerder met je naar bed gaat dan alleen een drankje of helemaal niks.

Maar,

We hebben het hier over MILF’s versieren en niet over MILF’s als hoeren behandelen en ze betalen om met je te neuken.

Oudere vrouwen willen juist jouw tijd en aandacht inplaats van jouw geld. Ze vinden het wel leuk als je een drankje voor ze betaald, maar daarmee bereik je het niet.

Ook als je met een MILF naar bed gaat, dan boeit jouw geld haar niks meer.

MILF neuken

Kijk maar naar jezelf…

Als jij seks hebt met een vrouw, dan denk je toch ook nergens anders meer aan dan die vrouw en wat je allemaal met haar kan doen. Zo werkt het ook bij MILF’s.

Als een MILF met jou neukt dan wil ze dat je al je energie in haar steekt en laat zien hoe graag je haar wilt neuken. Ze hoeft dan niet te weten hoeveel geld je hebt.

Weet wel dat oudere vrouwen wat dominanter in bed zijn dan jongere vrouwen. Dit komt vooral omdat ze meer ervaring hebben en het meeste al eens hebben meegemaakt.

Dus probeer vooral in haar spel mee te spelen, want in de meeste gevallen gaat het niet helemaal goed als een jonge man een oudere vrouw probeert te domineren in bed.

Al ze jou als toyboy wilt hebben en dat jij onderdanig moet zijn, accepteer dat dan en anders moet je geen seks hebben met een MILF.

Of je moet toevallig een onderdanige MILF tegenkomen wat niet vaak voorkomt.

NU komt natuurlijk de vraag: “Waar kan ik oudere vrouwen ontmoeten?”.

Hieronder ga ik dieper op deze vraag in.

waar oudere vrouwen ontmoeten

Waar kan ik oudere vrouwen ontmoeten?

Nu weet je hoe je al die oudere vrouwen kan versieren, maar als ze je nergens tegenkomt dan heb je niks aan al deze tips hierboven.

Overal kan je oudere vrouwen ontmoeten.

Maar één ding moet je wel begrijpen. Ik hoop dat je snapt dat je geen oudere vrouwen ontmoet in een club waar normaal alle 20-jarigen van de stad heengaan.

Sommige mannen denken dat er op wonderbaarlijke wijze opeens een MILF op de dansvloer staat in zo’n club. Je kan ook zelf wel bedenken dat dat niet gebeurt.

Je moet echt op zoek naar kroegen waar 30 plussers naartoe gaan. Hier is de kans bijna 100% dat je een oudere vrouw tegenkomt. Nu is het nog wel aan jezelf om met de tips hierboven deze oudere vrouw te versieren.

Als je wilt weten hoe JIJ nou een vrouw versiert in de kroeg, dan heb ik een zelfgeschreven artikel voor je die precies uitlegt hoe je dit kan doen: “Vrouwen versieren in de kroeg“.

Je kan oudere vrouwen ook gewoon tegenkomen op straat. Ga over je angst heen en spreek gewoon is een oudere vrouw aan en misschien loopt het wel tot wat uit.

Leestip: “Hoe moet je vrouwen aanspreken op straat?

Er is nog een hele bekende plek waar talloze MILF’s op te vinden zijn en dat zijn datingsites en dating apps. Je kan gewoon de leeftijd instellen waar je naar op zoek bent en je zal vanzelf een prachtige oudere vrouw tegenkomen.

Een voordeel hiervan is dat je dit allemaal kan doen vanaf je bank of bed.

Dus als je eens is niks te doen hebt… kijk is een beetje rond op datingsites of datingapps en misschien vind je wel de perfecte MILF.

Plaats een reactie