Ik zoek een               
Home » Blog » Wat te doen op een eerste date?

Wat te doen op een eerste date?

Tijdens een eerste date zijn jullie beide gespannen, zorg dus voor een goede planning en niet al te moeilijke activiteiten. Het voornaamste doel van deze dag is het goed leren kennen van elkaar. Onderneem dus samen een leuke activiteit waar je elkaar goed kunt spreken. Kies er niet voor om samen te gaan parachutespringen, praten wordt dan nogal lastig. Sluit een date met een etentje af, zo hebben jullie namelijk meer tijd om te praten en weten jullie beiden wanneer de date ongeveer afloopt. Je kunt ervoor kiezen om uitgebreid te gaan eten in een chique restaurant of jullie gaan naar Woodstone in Almere.

Verschillende activiteiten

Elite- Wellness WoodstoneZoals eerder aangegeven, is het verstandig om een activiteit te kiezen die eenvoudig is en waar je elkaar goed kunt spreken. Wij denken nu aan midgetgolf, het bezoeken van een museum, kleien, epoxy gieten of gezellig een terrasje pakken. Het gaat in ieder geval om jullie en niet om de activiteit die jullie gaan doen.

Hoe eindig je een date?

Een eind breien aan een date kan soms lastig zijn, zeker wanneer jullie afsluiten met een uitgebreid diner. Ga alleen samen dineren als dit goed voelt, misschien eindigt jullie avond wel samen? Voor de eerste date is een snellere hap eten wel gewenst, misschien valt de date toch een beetje tegen, zo ben je niet verplicht om de gehele avond nog in elkaars aanwezigheid te zijn.

Goede voorbereiding

Ga alsjeblieft goed voorbereid op date maar overdrijf niet! Zorg voor een frisse uitstraling en een goede planning. Zorg dat je in grote lijnen duidelijk hebt wat je samen gaat doen en hoe laat ongeveer, maak er zeker geen strakke planning van. Je wilt elkaar niet opjagen toch? Belangrijk zijn de gesprekken tijdens een date, neem alsjeblieft geen vragenlijstje mee. Belangrijk om te onthouden zijn de volgende technieken: NIVEA en LSD. Deze staan voor “Niet Invullen Voor Een Ander” en “Luisteren, Samenvatten en Doorvragen”. Luister dus goed naar wat hij of zij zegt en ben niet bang om door te vragen. Jullie hebben elkaar nog nooit gezien dus toon interesse!

Tips nodig voor een gezellige avond samen? Klik op de link.

Plaats een reactie