Ik zoek een               
Home » Dating tips » Succesvol alleen uitgaan met deze 8 tips

Succesvol alleen uitgaan met deze 8 tips

Alleen uitgaan…

Het kan erg moeilijk zijn om de stap te zetten tot het alleen uitgaan. Je bent bang en maakt je zorgen over wat er allemaal mis kan gaan.

Misschien verveel je je wel heel de avond in de club… Je neemt liever het zekere voor het onzekere en wacht tot een keer je vrienden met je mee uitgaan. Dan weet je tenminste 100% dat je het naar je zin gaat hebben.

Maar…

Hoe chill zou het nou zijn als je gewoon in je eentje uit kan gaan? Het hoeft helemaal niet spannend of eng te zijn, het kan juist heel leuk zijn om in je eentje uit te gaan als je maar weet hoe je dit moet aanpakken.

Het kan zelf makkelijker zijn om vrouwen te versieren als je alleen uitgaat dan als je vrienden met je mee uitgaan!

Om ervoor te zorgen dat ook JIJ een leuke en succesvolle avond kan hebben terwijl je alleen uitgaat, heb ik een compleet artikel geschreven met daarin de beste tips als je vrouwen wilt versieren als je alleen uitgaat.

alleen uitgaan

Maak kennis met nieuwe mensen

Om ervoor te zorgen dat je niet heel de avond ergens alleen in een hoekje van de club bevindt, is het van belang om zo snel mogelijk een paar nieuwe mensen te leren kennen.

Ik bedoel niet dat je meteen complete gesprekken met iemand hoeft te voeren, het kan ook gewoon een kort praatje zijn of een leuk grapje dat je met iemand deelt.

Hierdoor zorg je ervoor dat mensen jou zullen herkennen in de club en ze weten ook meteen dat je een toffe gast bent.

nieuwe vrouwen leren kennen

Het maakt nog niet uit of je nieuwe mannen of vrouwen leert kennen. Als het je eerste keer is dat je alleen uitgaat, kan het makkelijker zijn om eerst wat ‘matties’ te maken voordat je een praatje gaat maken met vrouwen.

Waarom zou ik mannen aanspreken… Ik kom toch voor de vrouwen?

Klopt! Uiteindelijk is het natuurlijk je doel om nieuwe vrouwen te ontmoeten en misschien wel eentje naar huis mee te nemen, maar om dit makkelijker te maken is het handig om eerst zomaar wat mensen te leren kennen.

Zo kan je altijd bij een groepje aansluiten en je zal nooit alleen komen te staan in de club, dus je gaat je ook niet vervelen. Het is namelijk een afknapper voor vrouwen als een man geen plezier kan maken in een club. Vrouwen zullen meteen denken dat je een saaie man bent.

Door korte praatjes met nieuwe mensen te maken aan het begin van de avond, zorg je er ook voor dat je alvast wat los komt en je niet meer ongemakkelijk voelt bij het aanspreken van nieuwe mensen. Kort gezegd zet je makkelijker de knop om naar de sociale stand.

Leestip: “Hoe begin je een gesprek met een vrouw?

Niemand let op je!

Een groot probleem waar veel mannen tegenaan hikken als ze alleen uitgaan, is het gevoel dat ze enorm veel worden aangekeken. Als je dan een club binnenstapt krijg je het gevoel dat heel de club op jou aan het letten is.

Hierdoor ga je jezelf ongemakkelijk voelen en wordt het alleen maar lastiger om mensen aan te spreken. Het kan bij sommige mannen zelfs voorkomen dat ze zich zo zenuwachtig gaan voelen dat ze niet eens meer 1 iemand durven aan te spreken…

Het gevolg hiervan kan zijn dat je nooit meer alleen wilt uitgaan. Je hebt geen zin om nog eens dat ongemakkelijke gevoel te krijgen en uiteindelijk had je toch niks bereikt die avond. De volgende keer wil je weer met je vrienden uitgaan.

nachtclub

Dit ‘angst’ probleem waardoor je zenuwachtig en ongemakkelijk wordt is heel simpel op te lossen. Namelijk door niet op andere mensen te letten, want mensen letten ook niet op jou.

Nog niemand kent jou in de club, dus je bent op dat moment nog voor niemand belangrijk. Waarom zouden zij dan allemaal op jou letten?

Je krijgt het gevoel dat iedereen naar jou aan het kijken is, terwijl dat helemaal niet is. Het alleen uitgaan is nieuw voor je en daarom kan je het ook allemaal wat spannender vinden.

Door meer alleen uit te gaan zal je het ook steeds normaler gaan vinden en vind je het allemaal niet zo spannend meer. Langzamerhand zal je je steeds meer op je gemak voelen.

Je kan doen wat je zelf wilt

Word jij soms ook helemaal gek van je vrienden die er niet over uit kunnen komen naar welke club ze willen. Of de een wil naar de bar en de ander naar de dansvloer.

Door jouw vriendengroep om je heen, verlies jij zelf de controle over wat je gaat doen. Misschien vindt jij het wel heel gezellig in club A, maar al jouw vrienden willen naar club B. Uiteindelijk ga je toch mee naar club B.

Dit komt vooral door groepsdruk en omdat jij je vrienden niet in de steek wilt laten.

Het zelfde gaat op met drank… Een vriend van je geeft een rondje, je voelt je dan bijna wel gedwongen om dat shotje op te drinken. Door groepsdruk blijf je te drinken. Misschien wat te veel.

drinken door groepsdruk

Uiteindelijk ben je aan het eind van de avond ladderzat en ben je te dronken om op een normale manier een vrouw aan te spreken. En de ochtend erna weet je helemaal niks meer van het feestje.

Dit kan je allemaal simpelweg voorkomen door alleen uit te gaan. Je kan alles zelf bepalen.

Wil je naar club A? Dan ga je naar club A. Wil je rustig aan doen met drinken? Dan doe je dat.

Ik zal nu waarschijnlijk een paar mannen tegen me krijgen die zeggen dat ze altijd zelf doen wat ze willen en nooit worden beïnvloedt door hun vrienden of groepsdruk. Zelf geloof ik dat vrienden altijd wel bijdragen aan je keuzes, hoe klein die bijdrage ook is.

Alleen uitgaan zorgt ervoor dat vrouwen op jou afstappen

Een groot voordeel dat je hebt als je alleen uitgaat is dat vrouwen sneller op jou zullen afstappen. Als jij namelijk samen met jouw vriendengroepje de club binnenkomt en jij heel de avond bij dat groepje blijft plakken, zal een vrouw jou niet snel aanspreken.

Waarom niet…?

Je staat met een hele groep om je heen waar je veel mee omgaat, het is dan voor een vrouw heel eng om als onbekende vrouw op jou af te stappen. Ze krijgt dan namelijk ook te maken met jouw vrienden en ze weet dan ook niet of ze wel wordt geaccepteerd.

Als je nou alleen uitgaat en een paar mensen leert kennen, zal je constant veranderen van groepje en praatjes maken met allemaal verschillende mensen.

Een vrouw weet dan dat je open staat voor een praatje en dat ze niet te maken krijgt met jouw vrienden. Het is zo dus veel makkelijker en minder eng voor haar om op jou af te stappen.

Succesvol Alleen Uitgaan

Vrouwen die op jou zullen afstappen, hebben meteen al erg veel interesse in jou… Anders had ze jou niet aangesproken.

Tip: Krijg toegang tot mijn GRATIS ebook over aantrekkingskracht>>>

Wees er eerlijk over dat je alleen uitgaat

Als je eenmaal in gesprek bent belandt met een vrouw, dan zal ze waarschijnlijk ook eens vagen met wie jij hier nou eigenlijk bent.

Je hoeft hier geen leugens of smoesjes voor te verzinnen, je kan met een gerust hart zeggen dat je alleen naar de club bent gegaan.

Vertel haar simpelweg dat je alleen uitgaat omdat je weer wat nieuwe mensen wilt leren kennen en dat jouw vrienden geen tijd of zin hadden om mee te gaan.

Je kan hier natuurlijk wat humor aan toevoegen door bijvoorbeeld te zeggen dat je vrienden altijd zo irritant zijn, dus dat je liever een drankje wilt doen zonder hun. Zorg er wel voor dat je dit op een onserieuze manier verteld.

Veel vrouwen zullen het juist alleen maar respecteren dat je de moed hebt om alleen uit te gaan. Als je alleen wilt uitgaan, is er ook een redelijke mate van zelfverzekerdheid nodig. Daardoor kan een vrouw meer interesse in jou tonen.

Vrouwen houden van zelfverzekerde mannen die ballen hebben!

Succesvol Alleen Uitgaan

Stel een doel voor jezelf vast

Als je nog nooit eerder alleen bent uitgegaan, dan begrijp ik dat je dit heel spannend kan vinden. De zenuwen gieren door je lijf en bij sommige mannen gaan deze zenuwen niet weg.

De makkelijkste optie is dan om weer terug naar huis te gaan…

Als je dit doet, dan is het logisch dat je je nooit op je gemak gaat voelen bij het alleen uitgaan. Je zal nooit weten of het daadwerkelijk leuk kan zijn om alleen uit te gaan.

Om ervoor te zorgen dat je niet te snel opgeeft en naar huis gaat, raad ik je aan om als voorbereiding wat doelen op te schrijven die je die avond wilt behalen.

Dit kunnen gewoon simpele dingen zijn zoals bijvoorbeeld: ‘maak een praatje met 5 onbekende mensen’ of ‘scoor 3 nummers van vrouwen’. Wees hier creatief in en maak het je niet te lastig, maar ook niet te makkelijk.

Stel deze doelen af op het niveau waar je zit. Als je ENORM gespannen bent moet je ervoor zorgen dat je doelen niet te lastig zijn en andersom.

Zorg er voor dat je in ieder geval uit je comfortzone komt. Bij de ene is die comfortzone veel groter en bij de ander veel kleiner. Maar als je doelen voor jezelf stelt die heel normaal voor je zijn, dan zal je jezelf niet verbeteren.

Wees jezelf er dus van bewust dat de doelen die je stelt, wel uitdagingen moeten zijn.

Het wordt makkelijker om gesprekken te voeren

Als je vaker alleen uitgaat, dan zal je na een tijdje merken dat je steeds beter wordt in gesprekken voeren. Niet alleen met vrouwen maar ook gewoon met mannen.

Dit voordeel kan je gebruiken om bijvoorbeeld nieuwe vrienden te maken, maar het is ook handig om gesprekken te voeren met vrouwen.

Omdat je steeds meer gesprekken voert met allemaal verschillende mensen, zal het uiteindelijk de normaalste zaak voor jou worden om een gesprek te voeren met een vrouw. Hierdoor kom je een stuk zelfverzekerder over.

Daarnaast zal het ook steeds minder spannend worden om vrouwen aan te spreken, al is dit in de club of bijvoorbeeld op straat. Als je goed en gemakkelijk gesprekken kunt voeren, is dat een gave die je de rest van je leven zal gebruiken.

Leestip: “Hoe moet je vrouwen aanspreken op straat?

Heb plezier als je alleen uitgaat

Veel mannen die alleen uitgaan willen wel hun doelen behalen, maar ze zijn dan zo bezig met het behalen van die doelen dat ze helemaal geen plezier maken.

Je moet het kunnen combineren. Lol maken maar ook je doelen behalen.

feestje

Daarnaast wordt het ook een stuk lastiger om je doelen te behalen als je het niet naar je zin hebt:

  • Je vindt er niks aan, dus gaat uiteindelijk toch nog naar huis ondanks de doelen.
  • Mensen zien dat je het niet naar je zin hebt, ze zullen dan ook geen zin hebben om een praatje met jou te maken.
  • Vrouwen zullen denken dat je saai bent.

Zorg er dus ook voor dat je naar een leuke club gaat waar jij je thuis voelt.

Focus je niet op 1 vrouw, want er zijn meerdere mensen. Je zal het een stuk leuker en gezelliger hebben als je met meerdere mensen in contact komt, in plaats van je dood te staren op die ene vrouw.

In dit artikel heb ik je de beste tips gegeven als je vrouwen wilt versieren als je alleen uitgaat. Uiteindelijk is alleen uitgaan allemaal niet zo big-deal. Je moet het vooral gewoon doen en uiteindelijk raak je er mee gewend, waardoor het steeds makkelijker zal zijn om de stap te zetten om alleen uit te gaan.

Wil jij net als ik een baas worden in berichten sturen?

Klik dan op onderstaande knop en versier de vrouw van jouw dromen zoals ze nog nooit eerder versiert is.
Of blijf een loser die telkens afgewezen wordt.

Ja, ik wil een berichtenbaas worden!

Plaats een reactie