Ik zoek een               
Home » Dating tips » De 11 grootste afknappers bij mannen volgens vrouwen in 2023

De 11 grootste afknappers bij mannen volgens vrouwen in 2023

Als je meer vrouwen wilt versieren of je wilt een relatie beginnen, dan moet je ervoor zorgen dat een vrouw zich aangetrokken tot jou voelt.

Ookal heb je alle praatjes en weet je hoe je op een goede manier vrouwen moet versieren… 1 Afknapper en een vrouw kan je al niet meer zien zitten.

Omdat er ongelooflijk veel afknappers zijn bij mannen en elke vrouw ergens anders op af knapt, heb ik voor jou een compleet lijstje gemaakt met de 11 GROOTSTE afknappers bij mannen volgens vrouwen.

Zorg er dus in ieder geval voor dat vrouwen niet op jou kun afknappen door de hier onder genoemde afknappers bij mannen te vermijden.

Afknapper #1: Je praat te snel

Een enorme afknapper bij mannen is als een man veel te snel praat. Je zal op een vrouw overkomen als een onzekere man en ze zal helemaal gek worden van al dat gebrabbel.

Zorg ervoor dat je complete controle hebt over de snelheid waarmee je praat. Het zorgt er niet alleen voor dat je zelfverzekerder overkomt, maar je kunt ook langer nadenken over wat je nou precies wilt gaan zeggen.

2 Dingen waar je op moet letten als je controle wilt over he tempo waarmee je praat:

 1. Neem af en toe pauzes
 2. Praat rustig

Het kan daarnaast ook heel onduidelijk zijn wat je nou precies zegt als je te snel praat. Je kan beter rustig en gecontroleerd praten zodat er ook geen miscommunicatie kan plaatsvinden met een vrouw.

Tip: Krijg toegang tot mijn GRATIS ebook over aantrekkingskracht>>>

Afknapper #2: Geen mannelijke stem

Vrouwen worden aangetrokken tot mannen met een mannelijke stem. Het wordt vrouwelijk gezien als een man een piepstemmetje heeft. Een man met vrouwelijke trekjes… Dat is iets waar vrouwen op af knappen.

Een mannelijke stem is vooral zwaar, diep en luid. Het is dus aan JOU om ervoor te zorgen dat jij ook een zware, diepe en luide stem krijgt.

Ik snap heel goed dat het erg lastig is om je stem te veranderen, maar toch kan je een paar simpele trucjes gebruiken om je stem wat mannelijker te maken:

 • Praat langzaam
 • Adem met je buik
 • Oefen thuis met een recorder
 • Praat harder als je merkt dat je wat zacht praat

Deze afknapper is dus redelijk lastig om weg te werken, omdat iedere stem anders is. Probeer bovenstaande trucjes en probeer het beste van jou stem te maken.

afknappers bij mannen

Afknapper #3: Persoonlijke hygiëne

Dit is misschien wel 1 van de grootste afknappers bij mannen in dit lijstje… PERSOONLIJKE HYGIËNE!

Het is zo belangrijk als man zijnde dat je jouw persoonlijke hygiëne in orde hebt. Ik zie nog vaak genoeg mannen die dat absoluut niet hebben. Bah!

Douche dus regelmatig met douchegel en gebruik een deodorant. Zoek ook niet voor de goedkoopste deodorant in de schappen, want er is een redelijk verschil in kwaliteit tussen verschillende deodorant merken.

Als je in contact komt met een vrouw, raad ik je ook altijd aan om wat parfum op te doen. Zo ruik je goed en kom je al snel over als een man die zijn persoonlijke hygiëne op orde heeft.

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je niks tussen je tanden hebt zitten of dat de tomatensoep nog rondom je lippen zit.

Afknapper #4: Niet passende kleding

Een afknapper bij mannen is dat ze kleding aantrekken die ze eigenlijk niet passen. Ik heb hier over de verkeerde maat aantrekken.

Vrouwen vinden het een echte afknapper als een man de verkeerde maat kleding draagt. Het ziet er meteen zo lomp en ‘lelijk’ uit.

Sommige mannen hebben het lichaam ervoor om bijvoorbeeld oversized outfits aan te trekken, maar dit is een style dat iemand draagt. Als dit bij jouw figuur past dan hoeft dit geen afknapper te zijn.

Ik doel meer op het in de groei kopen of dat je een kledingstuk veel te klein koopt.

Als je kleding draagt die nog veel te groot is voor jou, dan ziet iedereen dat je in een hobbezak rondloopt. Maar als je juist te kleine kleding draagt, zal het bijna lijken op een naveltruitje of iedereen ziet dat het shirt veel te strak op je lichaam zit.

Zorg er dus altijd voor dat je kleding koopt dat je goed past. In de groei kopen is nooit een goede optie en daar zal je later spijt van krijgen. Neem ook de tijd om de goede maat voor jou lichaam te vinden.

Een vrouw zal zich niet aangetrokken voelen tot een man die te grote of te kleine kleding aanheeft.

afknapper bij mannen uit hun mond stinken

Afknapper #5: Uit je mond stinken

Deze afknapper kon ik ook bij de persoonlijke hygiëne zetten, maar ik wou hier toch wat meer over kwijt en vandaar dat ik hier een apart kopje voor heb gemaakt.

Het kan namelijk zoveel verpesten als je uit je mond stinkt. Alle vrouwen blijven uit je buurt en zullen zoveel mogelijk afstand van jou bewaren.

Je kan dit zo gemakkelijk oplossen door gewoon elke dag minimaal 2 keer tanden te poetsen, mondwater te gebruiken, te flossen en je kan natuurlijk altijd kauwgom innemen voordat je ergens heengaat.

Zelf neem ik bijna altijd welk een pakje kauwgom mee als ik ergens heenga. Dit is ook prettig voor iedereen om me heen en niet alleen voor mezelf.

Alsjeblieft… Zorg ervoor dat je niet uit je mond stinkt, want het is zo grote afknapper bij mannen terwijl het mega simpel is om het op te lossen.

Afknapper #6: Geen oogcontact durven maken

Zonder oogcontact ben je nergens…

Mannen die het niet durven om voor een langere tijd oogcontact te maken met een vrouw, moeten dat gaan oefenen. Niet thuis voor de spiegel, want dat helpt niet. Gewoon erop uit gaan, gesprekken met vrouwen voeren en durven om in hun ogen te kijken.

Als je een vrouw namelijk niet in haar ogen kijkt, dan zal ze niet weten of jouw aandacht bij haar ligt. Misschien ben je helemaal niet naar haar aan het luisteren, want je komt ongeïnteresseerd over als je constant ergens naders heen kijkt behalve naar haar.

oogcontact maken

Zorg dat ze zich begrepen voelt en dat je interesse in haar toont. Dit doe je door oogcontact met haar te maken.

Ze weet dan tenminste dat je luistert en dat is iets waar vele mannen nog aan moeten werken… Luisteren!

Daarnaast zal je ook vaak genoeg oogcontact met een vrouw hebben tijdens de seks, hoe ga je dat dan doen? Durf gewoon om oogcontact te maken, zo lastig is het niet.

Leestip: “Hoe begin je een gesprek met een vrouw?

Afknapper #7: Niet zelf haar telefoonnummer regelen

Door vrouwen wordt je meteen als loser gezien als je het niet eens zelf durft om naar haar toe te lopen om haar telefoonnummer te vragen. Wat een afknapper!

Jongetjes op de basisschool laten iemand anders het telefoonnummer regelen van een meisje die hij leuk vindt. Als man zijnde doe je dit niet meer.

De vrouw zal namelijk gelijk weten dat je geen ballen hebt, dus dat is al een reden voor een vrouw om niet met jou om te gaan.

Daarnaast zal zij opeens een berichtje krijgen van jou terwijl ze niet eens met jou heeft gepraat, want je mattie heeft het nummer geregeld en niet jij.

telefoonnummer vrouw vragen

Zij heeft geen reden om op jou berichtje te reageren. Waarschijnlijk wordt je zelfs zonder een antwoord teruggekregen te hebben, geblokkeerd.

Vrouwen worden aangetrokken door mannelijke mannen die zelf de leiding nemen en ook dit soort dingen durven. Als een man namelijk al niet een telefoonnummer durft te vragen, hoe onzeker moet hij dan wel niet zijn…

Om ervoor te zorgen dat ze wel op jou berichtjes antwoord en jij niet meteen wordt gezien als loser, moet je gewoon haar telefoonnummer zelf vragen.

Bonusstip: Vraag niet zomaar het telefoonnummer van een vrouw als het niet nodig is. Als jullie de hele avond bij elkaar blijven, hoezo zit er dan haast bij om haar telefoonnummer te krijgen? Een goed moment om haar telefoonnummer te vragen is wanneer jullie weggaan, omdat jullie dan nog een andere keer in contact kunnen komen met elkaar. Nu is er een reden om haar telefoonnummer te vragen.

Afknapper #8: Niet aanraken

Jouw uiteindelijke doel is om vrouwen te versieren? Klopt toch?

Waarom zie ik het dan soms nog gebeuren dat een man de hele avond met een vrouw is en hij haar nog GEEN 1 KEER heeft aangeraakt?

Je kan niet een vrouw versieren zonder haar aan te raken. Er is aantrekkingskracht en spanning nodig. Er zal geen aantrekkingskracht en spanning komen tussen jou en een vrouw als je haar nooit aanraakt.

Een gesprek tussen een man en een vrouw zal ook bijna nooit ongemakkelijk worden als de man haar regelmatig aanraakt.

Ik bedoel hier niet mee dat je constant aan haar moet zitten. Je kan haar ook subtiel aanraken, waardoor jouw aanrakingen nooit worden afgewezen door een vrouw.

Omdat sommige mannen hier weinig ervaring mee hebben, heb ik hieronder een voorbeeldlijstje met bewegingen die je kan doen als je haar subtiel wilt aanraken:

 • Één keer op haar elleboog tikken als je wat tegen haar wilt zeggen.
 • Als je haar wat aanbiedt kan je haar schouder subtiel vastpakken.
 • Bij een grapje kan je zachtjes op haar arm slaan.
 • Een knuffel bij afscheid is altijd goed.
 • Als je merkt dat ze op haar gemak bij je is kan je ook een arm om haar heen doen.
 • Als jullie ergens anders heen willen kan je haar op het begin leiden door je hand in haar onderrug te leggen.

Ik hoop dat ik je nu genoeg voorbeelden heb gegeven die je zelf kan toepassen, zodat je een vrouw meer zal aanraken. Want vrouwen versieren zonder haar aan te raken is een echte no-go. Er kan dan geen spanning ontstaan.

vrouw aanraken

Afknapper #9: Onverzorgd uiterlijk

Welke vrouw valt er nou op een man die een onverzorgd uiterlijk heeft. Een niet bijgehouden vieze baard, te lang al niet bij de kapper geweest, verrotte tanden, je ziet oorsmeer uit zijn oor lopen, een doorlopende wenkbrauw en noem zo maar op.

Als ik aan jou zal vragen of jij er verzorgd uitziet, dan zal waarschijnlijk jouw antwoord daarop ‘JA’ zijn. Maar voordat je dat antwoord geeft wil ik dat je naar spiegel loopt en goed kijkt naar jezelf.

Kijk vooral naar je haar, baard, oren en je wenkbrauwen. Ziet dit er allemaal verzorgd uit?

Het komt namelijk regelmatig voor dat een man iets verzorgd eruit vindt zien maar anderen absoluut niet. Dit komt vooral voor bij:

 • Het haar
 • De baard
 • De wenkbrauwen

Zorg er in ieder geval voor dat je altijd wat WAX in je haar hebt zitten zodat je het in stijl kunt brengen.

afknappers vrouwen

Daarnaast moet je goed kijken of je wel een volle baard hebt. Veel mannen denken namelijk dat ze een mooie volle baard hebben, maar eigenlijk ziet het eruit alsof er balhaar op zijn gezicht is geplakt.

Ook moet je goed opletten bij je wenkbrauwen. Haartjes die tussen jouw 2 wenkbrauwen groeien moet je zo snel mogelijk weghalen door ze te epileren. Het kan er erg onverzorgd uitzien als er teveel haartjes tussen je wenkbrauwen zitten.

Zorg er dus voor dat je er altijd verzorgd uitziet als je ergens heengaat. Ook vlekken op je trui bijvoorbeeld zullen niet meehelpen bij een verzorgd uiterlijk.

Afknapper #10: Je blijft teveel plakken

Om een vrouw te kunnen versieren, is het nodig dat zij jou gaat missen. Als zij jou op geen moment van de dag kan missen, zal de aantrekkingskracht van jou naar haar toe erg snel verdwijnen.

Maar hoe kan een vrouw jou missen als je constant bij haar bent of berichtjes stuurt. Ze kan je niet missen en daarom zal die aantrekkingskracht zo snel verdwijnen. Uiteindelijk zal ze jou alleen maar irritant vinden.

Het is dus een echte afknapper bij mannen als ze constant blijven plakken. Soms wilt een vrouw ook gewoon tijd voor haar zelf en vandaar dat ze jou alleen maar irritant begint te vinden.

Een simpele regel die je kan vasthouden is, nooit meer bezig zijn met haar dan zij bezig is met jou.

Teveel plakken en constant in contact met een vrouw willen zijn is een enorm slechte methode om een vrouw te versieren. Het werkt gewoon niet!

Een veel betere methode is hard to get spelen. Als je weet hoe je deze methode op een effectieve manier kan gebruiken, dan heb je macht in handen.

Om meer te weten te komen hoe JIJ ook goed gebruik kan maken van de hard to get methode, heb ik een compleet artikel hierover geschreven waarin ik je alles uitleg: “Hard to get spelen als man“.

Doe dus gewoon rustig aan en probeer niet constant aandacht van haar te krijgen. Dat is sowieso al een afknapper bij mannen omdat dat totaal niet mannelijk is en vrouwen niet van deze aandachttrekkers houden.

Afknapper #11: Niet zelfverzekerd overkomen

Een man die niet zelfverzekerd over kan komen zal nooit maar ook echt NOOIT scoren bij de vrouwen. Het is een afknapper bij mannen als ze zo onzeker zijn.

Het is namelijk mannelijk om erg zelfverzekerd te zijn. Als je dit dus niet bent, zal je niet erg mannelijk overkomen.

Door een zelfverzekerde houding aan te nemen (borst vooruit en voeten stevig op de grond) en mannelijk te praten kom je al een heel eind. Door meteen zelfverzekerd over te komen zal je een goede eerste indruk achterlaten bij een vrouw die zij niet meer zal vergeten.

De eerste indruk is zo belangrijk. De eerste indruk onthouden mensen vaak en als je bij deze eerste indruk niet zelfverzekerd overkwam, dan zullen mensen jou blijven onthouden als een onzeker iemand.

In dit artikel heb ik jou de 11 grootste afknappers bij mannen gegeven met daarbij een uitleg hoe je deze afknappers kunt vermijden. Ik hoop dat jij wat hebt aan deze tips en informatie, zodat vrouwen niet op je zullen afknappen. 😉

Plaats een reactie