Ik zoek een               
Home » Dating tips » Met deze tips versier jij iedere vrouw in de kroeg

Met deze tips versier jij iedere vrouw in de kroeg

Je zou zeggen dat de kroeg of de discotheek de beste plekken zijn om vrouwen te versieren. De vrouwen hebben het gezellig en ze hebben altijd wel een drankje op. Vrouwen hebben tijdens het uitgaan alle tijd, als ze het druk zouden hebben, zouden ze die avond niet uitgaan. Dat de kroeg een goede plek is om vrouwen te versieren dat weet iedereen. Een aantrekkelijke vrouw moet soms op een avond wel 15 mannen afwijzen.

Als je het versieren van deze prachtige vrouw goed aanpakt, zal je niet bij deze afgewezen mannen horen. Je wilt daar niet bij horen toch? Je wilt die prachtige vrouw naar je huis meenemen en samen in bed belanden.

In dit artikel leg ik je precies uit hoe JIJ ervoor kan zorgen dat die prachtige vrouw samen met jou in bed beland na een avondje stappen.

Vrouwen versieren tijdens het uitgaan: waar begin ik?

Er wordt vaak aan mij gevraagd hoe je nou een vrouw moet benaderen in een club en wat je dan moet zeggen, hoe begin je een gesprek? . Deze vraag is een stuk simpeler dan je zou denken.

Denk niet teveel na over hoe je dat mooie meisje gaat aanspreken of benaderen. Belangrijker is op welke manier je dit doet. Ik zal dit even voor je uitleggen.

Veel mannen gaan naar de kroeg of club om vrouwen te versieren. Hier is helemaal niks mis mee, maar zorg niet dat je een hyena wordt die de hele avond op zoek is naar vrouwen om te versieren.

Als je dit doet, ben je een roofdier die opzoek is naar zijn prooi. Wat gebeurt er als het roofdier aanvalt? Precies, de prooi gaat proberen te ontsnappen en rent weg.

vrouwen versieren in de kroeg

Veel mannen begrijpen dit niet. Je ziet vaak ook veel mannen tegen de muur staan met een biertje in hun hand, op zoek naar een nieuwe vrouw om te gaan versieren. Vrouwen merken deze mannen op. Vrouwen zullen denken dat je saai bent en als vrouwen dat van je denken ben je niet op de goede weg.

Hoe versier je een vrouw dan op de goede manier?

Zorg dat je haar iets geeft. Ik bedoel niet een drankje of een sigaret. Ik bedoel gezelligheid. Als jij ervoor kan zorgen dat je haar een leuke avond kan bezorgen ben je al een heel eind op weg.

Je wilt haar verschillende emoties geven. Jij kan hiervoor zorgen! Dit gaat je niet lukken als je alleen maar over die saaie standaard onderwerpen gaat hebben (werk, hobby’s en school). Deze onderwerpen zijn saai en ze worden aangekaart door mannen, omdat ze anders niets hebben om te zeggen.

Je kan met een vrouw gaan flirten tijdens het uitgaan door grapjes met haar maken, aan te raken of daar haar te gaan plagen. Op deze manier zal er een positieve sfeer tussen jullie komen en dit wil je vooral hebben als je haar later wil zoenen of naar je huis wil meenemen.
Ze zal je leuk gaan vinden, wat automatisch leidt naar een makkelijker gesprek.

Tip: Leer hoe je een gesprek aan gaat met een vrouw in de kroeg, lees mijn Conversatie Koning review

Veel gemaakte fouten bij het aanspreken van vrouwen tijdens uitgaan

  • Rare openingszinnen gebruiken

Ik zie het soms gebeuren. Een man heeft alle moed verzameld om die vrouw aan te spreken. Hij is ervoor gegaan., maar hij gebruikt een aparte openingszin. Ik zie dit veel gebeuren in het uitgaansleven. Die zelfbedachte, rare openingszinnen moet je niet gebruiken. Een vrouw krijgt hierdoor meteen een raar beeld over je. Dat wil je niet. Hou het simpel!

  • Mannen zijn gestresst als ze een vrouw aanspreken

Er is helemaal niks mis mee als je een beetje gestrest bent als je een vrouw in de kroeg of club gaat aanspreken. Het enige wat je wel moet vermijden is er gestrest uitzien. Als jij de hele tijd nerveus overal aan zit te frummelen of niet weet waar je je handen moet houden. Zal zij ook nerveus worden door jouw acties. Je stoot elkaar aan. Samen een nerveus en gestrest gesprek voeren kan niet tot iets goeds leiden.

  • Interview houden

Als een man niets te vertellen heeft, zal die tonnen vragen op haar vuren. Elke avond in de kroeg komt het meerder malen voor. Zoveel vragen zorgt voor een dodelijk saai gesprek. Ze komt ook niks over jou te weten. Als je zoveel vragen stelt aan haar kom je onzeker over. Als je een vrouw aanspreekt wil je meteen haar aandacht hebben en het leuk met haar hebben. Op deze manier zal dat niet gebeuren.

om een vrouw te versieren moet je nooit opgeven

Om vrouwen te versieren in de kroeg moet je niet opgeven

Als je haar wilt hebben dan moet je tegen jezelf zeggen dat je haar moet hebben. Je wilt natuurlijk de mooiste vrouw van de hele kroeg, maar dat betekent dat ook andere mannen haar willen.

Niet alleen jij zal op haar af stappen. Die mooie vrouw zal vast ook veel afwijzen. Sommige mannen zullen niet eens de kans krijgen om in gesprek met haar te gaan.

Het geheim om die vrouw toch te krijgen, is niet opgeven. Als zij ziet dat jij telkens naar haar terugkomt, zal ze wel een gesprek met jou voeren. Je wilt dan meteen haar aandacht pakken, gezellig met haar hebben en met elkaar lachen.

Ze zal misschien een keer door haar vriendinnen worden weggetrokken of ze is nog erg verlegen waardoor ze veilig weg kan gaan. Je moet nu niet gelijk denken dat ze jou niet ziet zitten en dat je de moed moet opgeven. Je weet namelijk niet de reden waarom ze van je weg is gegaan. Vaak is het niet zo dat ze jou niet ziet zitten, maar dat ze naar vriendinnen gaat omdat ze nog verlegen is.

Jij wilt dat je laat zien hoe graag je haar wilt. Wat jij dus gaat doen is telkens weer terug naar haar toekomen. Telkens korte gesprekjes voeren. Ze gaat zich veiliger bij jou voelen en zal minder verlegen zijn. Ze zal vanzelf een keer bij jou blijven hangen. Je laat zien dat je moeite voor haar doet en dat je haar echt wil.

Wees wel voorzichtig en kom niet 20 keer naar haar terug, want als ze 20 keer van je wegloopt dan wil ze je niet en is dat de reden dat ze telkens van je wegloopt.

Kroeg om in uit te gaan

Ga uit als je er zelf zin in hebt

Je vrienden vragen je mee om een avondje naar de kroeg te gaan. Je hebt er niet zoveel zin in, je wil liever in je bed blijven liggen met Netflix aan. Ze blijven aandringen en je besluit toch om met tegenzin uit te gaan.

Nu moet je niet gaan denken dat je deze avond een vrouw kan gaan versieren. Je bent er al op het begin van de avond met de verkeerde mindset ingegaan. Je bent meegegaan omdat je vrienden zo bleven aandringen.

Heel de avond straal je negatieve energie uit. Als je zo naar een vrouw zal toelopen om haar te versieren of om met haar te flirten, zal je direct worden afgewezen.

Hoe kan dit?

Je bent niet gezellig en je ziet er ook niet uit of je een praatje wilt maken. Dit komt door de mindset van het begin van de avond.

Doordat je deze avond zal worden afgewezen zal je zelfverzekerdheid dalen. Dit wil je niet hebben, want de volgende keer (als je wel zin hebt om uit te gaan) zal het dan een stuk lastiger voor je zijn om een vrouw op een goede manier aan te spreken. Je bent bang dat je weer zal worden afgewezen.

Vermijd dus uitgaan al je er geen zin in hebt. Als je vrienden toch zo erg aandringen kan je meegaan, maar ga dan niet proberen om een vrouw te versieren, want de kans dat je wordt afgewezen is erg groot.

vrouwen versieren in de kroeg

Vrouwen versieren in de kroeg doe je met weinig afstand

In een kroeg of club staat het geluid van de muziek altijd wel hard. Als het geluid van de muziek niet hard staat, praten de mensen om je heen wel hard.

Als je nu met een vrouw een gesprek wil voeren is het lastig om elkaar te kunnen verstaan. Daarom moet je ervoor zorgen dat je zo dichtbij mogelijk kan komen.

Veel mannen zie ik alsnog een grote afstand creëren tussen hem en de vrouw waarmee die aan het praten is. Ze doen dit omdat ze erg nerveus zijn en gewoon niet dichterbij durven te komen.

Misschien ben jij ook zo nerveus als je in gesprek bent met een vrouw, maar probeer echt om voortaan weinig afstand te houden tussen elkaar. Dit zorgt er niet alleen voor dat je beter verstaanbaar bent, maar je laat ook zelfvertrouwen zien en dat je comfortabel in de situatie bent.

Als je dichterbij staat kunnen jullie elkaar ook gemakkelijker aanraken. En aanraken is erg belangrijk als je een vrouw wilt versieren.

Dus verklein die afstand en kom niet over als een nerveus mannetje die niet eens dichtbij en vrouw durft te staan. Wees niet bang om het telefoonnummer te vragen. Een Whatsapp-gesprek zorgt voor extra comfy.

Wil jij beter leren praten met vrouwen?

Lees het ultieme antwoord op ongewenste stiltes en saaie gesprekken

JA, ik wil beter met een vrouw leren praten!

Plaats een reactie