Ik zoek een               
Home » Dating tips » Hard to get spelen als man

Hard to get spelen als man

hard to get spelen man

De meeste mannen weten wel dat hard to get spelen een goede manier kan zijn om wat extra spanning tussen jou en een vrouw te creëren. Het gevolg hiervan kan zijn dat ze opeens veel meer interesse in jou krijgt.

Natuurlijk wil jij dat vrouwen meer interesse in jou hebben en tonen. Daarom is het handig om te weten hoe je hard to get moet spelen als man.

Wil jij meer succes met vrouwen door middel van hard to get spelen? In dit artikel geef ik je de beste tips en adviezen over hoe je nou hard to get moet spelen als man op de juiste manier. Zodat ook JIJ succesvoller wordt met vrouwen.

Waarom zou je hard to get spelen?

Een veelgestelde vraag is: waarom zou ik nou hard to get gaan spelen? Ik stel me minder geïnteresseerd op en het moet lijken alsof ik onbereikbaar ben… Wat heeft dat nou voor zin?

Hard to get spelen als man zorgt er bij de vrouw voor dat ze meer moeite in jou zal steken.

Waarom?

Ons brein zit zo in elkaar dat als we iets niet of erg lastig kunnen krijgen, dat we het dan juist alleen maar meer willen. Denk maar eens aan vroeger dat je maar 1 snoepje mocht pakken. Omdat je geen 2 snoepjes mag, ga je stiekem het tweede snoepje pakken.

Je wordt namelijk gefrustreerd dat je niet dat tweede snoepje mag, dus dan ga je er automatisch meer moeite voor doen en uiteindelijk pak je zelfs stiekem dat tweede snoepje.

Zo werkt het ook bij hard to get spelen…

…Omdat een vrouw jou dan niet kan krijgen omdat je hard to get speelt, gebeurt er automatisch wat in haar hoofd waardoor ze jou juist extra graag wilt en gaat ze ook meer moeite doen om jou te krijgen.

mysterieus man

Een tweede reden waarom hard to get spelen als man zo goed werkt, is omdat een vrouw dan zoveel in jou heeft geïnvesteerd dat ze jou absoluut niet kwijt wilt raken. Ze zou het zonde vinden als al die moeite en tijd voor niks is geweest. Dit zorgt er dus voor dat zij jou niet zomaar zal opgeven.

Dit komt omdat mensen geen afstand willen doen van dingen waar ze veel in hebben geïnvesteerd. Het maakt niet uit of dit nou moeite, geld of tijd is.

Hard to get spelen als man zorgt er dus voor dat een vrouw meer moeite voor jou zal doen en ze zal jou absoluut niet willen verliezen.

Wees kritisch

Als je op een vrouw afstapt, dan ga je naar die specifieke vrouw omdat je haar wilt. Je kent haar nog niet, je weet nog helemaal niets van haar. Maar toch zeg je tegen jezelf dat je haar wilt en dat je alle moeite gaat doen om te zorgen dat zij ook jou wilt.

Als je hard to get wilt spelen, dan is het fout als je met deze houding op een vrouw afstapt. Wees een beetje kritisch en kijk eerst wat zij nou te bieden heeft. Zo zorg je ervoor dat je wat mysterieus blijft en zij niet precies weet of je haar nou echt wilt.

vrouw in bh

Stel je voor dat je een nieuwe laptop wilt kopen. Je komt een elektronica zaak binnen en gaat naar de laptop afdeling. Je ziet meteen een laptop die eruit springt. Zeg je dan meteen tegen de verkoper dat je die laptop wilt…?

…Nee,

Je wilt eerst weten wat die laptop nou allemaal te bieden heeft en welke eigenschappen de laptop heeft. Je wilt alles over de laptop weten voordat je het product ook daadwerkelijk aanschaft.

Op deze manier moet je eigenlijk ook op een vrouw afstappen. Eerst wil je verkennen en kijken wat zij nou allemaal te bieden heeft.

Vaak stapt de man op een vrouw af, maar dat neemt nog niet weg dat je als man er kritisch op af kan stappen in plaats van dat je koste wat het kost haar wilt.

Geef niet de volledige aandacht die ze wilt

Mensen houden nou eenmaal van aandacht en vinden aandacht ook erg belangrijk. Door haar net wat minder aandacht te geven, zal een vrouw niet goed weten of je haar nou wel of niet wilt.

Dit is ook de bedoeling!

Zij weet niet wat je van haar vindt… Je bent wel geïnteresseerd, maar je geeft haar niet de volledige aandacht die ze wilt, waardoor het voor haar een soort mysterie wordt. Zij wil er achter komen wat jij nou daadwerkelijk van haar vindt en daarom zal ze constant aan jou denken.

aandacht van vrouwen

Je kan dit toepassen door bijvoorbeeld afspraakjes te verschuiven, maar je kan haar ook plagen zonder daar diep op in te gaan.

Plagen is namelijk een hele goede methode om spanning te creëren. Als je dit dus regelmatig toepast en niet praat over wat jij daadwerkelijk vindt, zal zij jou steeds mysterieuzer vinden.

Vrouwen houden van mysterieuze mannen, dus probeer het eens uit en kijk de reactie daarop.

Tip: Krijg toegang tot mijn GRATIS ebook over aantrekkingskracht>>>

Hard to get spelen via WhatsApp

Hard to get spelen via WhatsApp of via berichten kan erg lastig zijn, omdat je niet gebruik kunt maken van lichaamstaal of de manier waarop je iets zegt. Vandaar dat het handig is om aan een paar basisregels te houden als je hard to get wilt spelen via WhatsApp.

Als eerste moet je ervoor blijven zorgen dat het lijkt alsof je niet 100% geïnteresseerd bent in haar. Dit kan je bijvoorbeeld doen door een tijdje niet te reageren of door korte antwoorden te geven.

hard to get spelen whatsapp

Het geven van korte antwoorden gaat niet altijd op, omdat dat soms ook helemaal niet kan. Maar als je korte en duidelijke antwoorden geeft, dan zorgt dat ook weer voor wat mysterieus. Je stuurt haar namelijk wel berichtjes, maar het lijkt alsof het je niet helemaal interesseert. Hier pas je dus eigenlijk ook de bovenstaande tips toe die eerder in dit artikel zijn benoemt.

Een andere hele belangrijke regel als je hard to get wilt spelen via WhatsApp, is zo min mogelijk vragen stellen. Het komt vaak voor dat de eerste berichtjes van een man naar een vrouw, vooral vragen zijn.

Vermijdt dit en vertel liever iets over bijvoorbeeld de gezellige avond. Het zou helemaal top zijn als zij wel veel vragen aan jou zal stellen. Jij hoeft hier alleen maar op te antwoorden…

Je weet dan meteen dat zij wel interesse heeft in jou, maar jij hoeft nog niet te laten blijken dat jij ook zoveel interesse hebt in haar.

Bonustip: Als je toch een vraag wilt stellen, zorg er dan voor dat je dit zonder vraagteken doet. Zo komt het minder over dat jij belangstelling in haar hebt.

Zoek de balans

Misschien wel het belangrijkste van hard to get spelen als man, is de juiste balans vinden. Zonder een balans tussen te veel en te weinig hard to get spelen, zal deze methode nooit gaan werken. Als je namelijk TE veel hard to get gaat spelen, dan zal ze uiteindelijk toch niet bij je blijven en zal ze aandacht zoeken bij een andere man.

balans hard to get

Elke vrouw is anders, dus ik kan je niet exact vertellen wat nou de juiste balans is voor elke vrouw. Ik kan je wel vertellen hoe je er nou voor zorgt dat je die juiste balans kan vinden:

  • Let op haar reactie: begint ze meer moeite te doen, dan ben je op de goede weg.
  • Zoekt ze steeds minder aandacht: geef haar wat meer aandacht.
  • Weet wanneer het spelletje over is.

Als ze constant bij jou voor aandacht zoekt en ze erg geïnteresseerd in jou is, waarom zou je dan nog hard to get spelen. Je hebt je doel bereikt…

Ga niet verder met hard to get spelen als jij je doel al hebt bereikt, want UITEINDELIJK is het ook een keer klaar voor haar en wilt ze ook eens wat meer aandacht en een man die interesse in haar toont.

In dit artikel heb ik je uitgelegd hoe je nou hard to get kan spelen als man. Een aantal tips & methodes zijn naar voren gekomen en je weet nu ook hoe je hard to get moet spelen via WhatsApp. Ik hoop dat dit artikel jou heeft geholpen, zodat jij weet hoe je een vrouw kan versieren door middel van hard to get spelen.

Plaats een reactie