Ik zoek een               
Home » Dating tips » Tips om mannen te versieren in 4 stappen

Tips om mannen te versieren in 4 stappen

Wie houdt er niet van om versierd te worden. Of het nou in de kroeg is, de supermarkt of het park. Maar soms moet je het heft in eigen handen nemen. Als je een mooie man ziet kun je natuurlijk wachten tot hij op jou afstapt, maar je kunt hem ook zelf versieren! Dat kan best een eng idee zijn, daarom geven we je hier de tips om mannen te versieren die jij nodig hebt om een echte maneater te worden. Zodat jij, volgende keer als je een interessante man spot, precies weet wat je moet doen!

Stap voor stap een man versieren

Als je een man wilt versieren moet je natuurlijk actie ondernemen. Maar wat moet je eigenlijk doen? Hier helpen wij jou met tips om mannen te versieren, stap voor stap.

mannen versieren

Mannen versieren Stap 1: Wees benaderbaar

Of je nou een man wilt versieren door ervoor te zorgen dat hij op jou afstapt, of op een meer directe manier, het helpt om ervoor te zorgen dat je niet intimiderend overkomt. Het helpt dus, als je benaderbaar bent. Maar wat zorgt er nou voor dat iemand benaderbaar is? Je belangrijkste tools in benaderbaar overkomen zijn je ogen en je lach.

Oogcontact, soms gecombineerd met een lach, laat een man weten dat je open staat voor een gesprek of misschien iets meer. Het laat hem subtiel weten dat je geïnteresseerd bent in hem en dat je hem graag iets dichterbij ziet komen. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je hem urenlang aanstaart, maar af en toe oogcontact zoeken en het dan net even iets langer aanhouden dat is wel effectief. Vergeet ook niet af en toe een glimlach toe te voegen.

Mannen versieren Stap 2: Knoop een gesprek aan

Nu het eerste contact gelegd is, is het tijd om een reden (of een excuusje) te vinden om een praatje te maken. Als de man zelf op je af komt, is dat natuurlijk gemakkelijk, maar als jij zelf op hem af moet stappen, dan is het handig om een paar ideeën te hebben om een gesprek te beginnen. Daarom noemen we hier een aantal tips:

Vraag om hulp

Een goed excuus om iemand aan te spreken is hun om hulp te vragen. Afhankelijk van waar je jouw droomman aan het versieren bent, kun je aan een aantal dingen denken. In de supermarkt kun je bijvoorbeeld hem vragen iets van de bovenste plank te pakken. En als je eenmaal zijn aandacht hebt, dan kun je het gesprek verder sturen.

Biedt hem een drankje aan

Dit is natuurlijk een klassieker en een voor de dappere versierders onder ons, want subtiel is anders. Er is geen duidelijker flirtsignaal dan iemand een drankje aanbieden. Maar het is zeker een goede manier om het ijs te breken en een gesprek aan te gaan.

Wees brutaal

Al deze tips zijn om een gesprek te beginnen, daarna wil je het gesprek natuurlijk gaande houden, maar je kunt ook gewoon meteen midden in een gesprek springen. Wees brutaal en spreek hem gewoon aan. Zo kun je bijvoorbeeld zijn mening over iets vragen, of een opmerking maken over iets wat er gaande is om jullie heen.

En als je het geluk hebt dat deze man op jou afstapt voordat jij actie kan ondernemen, zorg er dan voor dat hij daar geen spijt van krijgt. Begroet hem met een lach en kijk hem in de ogen, geef hem een compliment (zijn ego strelen zal hem op zijn gemak laten voelen). Kortom, zorg dat hij zich welkom voelt. (Natuurlijk helpen deze tips ook als jij het gesprek hebt aangeknoopt.)

Mannen versieren Stap 3: Flirtsignalen

Nu je zijn aandacht hebt, wil je die natuurlijk graag vasthouden. Maar hoe laat je deze man weten dat je aan het flirten bent? Zoals genoemd, is oogcontact natuurlijk belangrijk, maar er zijn meer dingen die je kunt doen om te signaleren aan deze man dat je geïnteresseerd bent.

Raak hem aan

Zoek tijdens het gesprek naar excuusjes om hem even aan te raken. Denk aan bijvoorbeeld je hand op zijn arm te leggen als hij je aan het lachen maakt. Of pluk een (denkbeeldig) pluisje van zijn schouder. Fluister iets in zijn oor, of geef hem een speels stompje. Subtiele aanrakingen zijn een goede manier om een man te laten weten dat je aan het flirten bent.

Raak jezelf aan

Tijdens een gesprek kun je zijn aandacht naar jou trekken door bijvoorbeeld je kleren recht te trekken of met je ketting te spelen. Ook kun je een hand door je haar halen of even wat extra lippenstift opdoen voor zijn neus. Zo kun je met je handen een man zijn blik te sturen naar jouw sterkste kanten.

Wek zijn interesse

Vergeet niet oprechte interesse te tonen in wat hij te zeggen heeft, maar cijfer jezelf niet weg. Natuurlijk is het belangrijk om hem te vragen over zijn leven, zijn werk, zijn hobby’s, maar het is niet de bedoeling dat je het alleen maar over hem hebt. Een vrouw met haar eigen interesses en passies is een stuk aantrekkelijker dan een jaknikker.

Play hard-to-get

Vergeet niet dat versieren en flirten speels hoort te zijn. Wees dus niet bang om hem een beetje te plagen en een beetje hard-to-get te zijn. Zolang je hem maar genoeg reden geeft om te blijven proberen.

Mannen versieren Stap 4: Look your best

Wanneer je een man wilt versieren, is wat je doet veel belangrijker dan je uiterlijk, maar waarschijnlijk wil je wel weten hoe jij er op je aantrekkelijkst uitziet.

De belangrijkste dingen die je er aantrekkelijk uit laten zien, zijn niet je fysieke eigenschappen. Waarschijnlijk heb je wel vaker gehoord dat zelfverzekerdheid je aantrekkelijk maakt en dat is waar, maar er zijn meer dingen in je houding die je aantrekkelijk maken. Zo is het belangrijk een open lichaamshouding te hebben. Kortom, sta niet met je armen over elkaar in een hoekje. In plaats daarvan, draai je lichaam naar de persoon met wie je praat, knik af en toe om interesse te laten zien en vergeet niet te lachen.

Als we het even hebben over welke fysieke aspecten aantrekkelijk zijn, dan verschilt dat per persoon. Niet alleen heeft iedereen andere aspecten die ze het aantrekkelijkst aan henzelf vinden, ook heeft elke man zijn eigen type. Het heeft dus weinig nut om proberen te voldoen aan een soort ideaal plaatje van een vrouw. Het beste wat je kan doen om je uiterlijk aantrekkelijker te maken, is te werken met wat je hebt. Draag kleren die nadruk leggen op die aspecten van je uiterlijk die jij het mooist vindt. Of dat nou je benen, je haar, je ogen, of iets anders is.

mannen verleiden

Wil jij ook mannen versieren?

Meer tips om mannen te versieren lees je in het e-book ‘Eenvoudige stappen om iedere man te verleiden.’

Klik hier voor het e-book