Ik zoek een               
Home » Dating tips » Sociale Superster review

Sociale Superster review

Leer hoe je vrouwen op een makkelijke manier aanspreekt met Sociale Superster. Sommige mannen lijkt het totaal geen moeite te kosten om in de kroeg, de disco of desnoods in de supermarkt of gewoon op straat die ene leuke vrouw aan te spreken waar ze een oogje op hebben. Jij durft dat niet. Jij hebt die ene leuke meid nu al een paar keer gezien in de kroeg met haar vriendinnen, of je komt haar regelmatig tegen bij het boodschappen doen in de plaatselijke supermarkt, maar haar aanspreken? Nee dat doe je maar niet. Want stel je voor dat je precies het verkeerde zegt.

Dat wil je niet want een blauwtje lopen is wel het laatst waar je op zit te wachten. Maar ondertussen vraag je je wel af hoe die andere mannen dat dan steeds voor elkaar krijgen. Ze hoeven maar met hun vingers te knippen of ze hebben een date. De cursus Sociale Superster leert je hoe je op een lossen en prettige manier het gesprek met anderen aangaat. Niet alleen om te versieren, maar ook voor tal van andere situaties.

Een wetenschappelijk bewezen cursus

Natuurlijk kun je online zoeken naar tips om contact te leggen met mensen en dan in het bijzonder met leuke vrouwen. Maar de kans is groot dat die tips zijn verzonnen door iemand die zijn brood verdient met het schrijven van online blogs. Met andere woorden: het is geen deskundige.

Als je besluit om de training Sociale Superster te gaan doen dan kies je voor een cursus die wetenschappelijk bewezen effectief is. Je krijgt duidelijke handvaten waar je mee aan de slag kunt om minder terughoudend en verlegen te zijn. Dat wil niet zeggen dat de vrouwen allemaal aan je voeten vallen, maar je krijgt er in ieder geval wel zo veel meer zelfvertrouwen door dat je een tegenslag kunt incasseren zonder je uit het veld te laten slaan.

Bestel de cursus Sociale Superster nu met korting

praten met een vrouw

De FEAR theorie

De cursus Sociale Superster is gebaseerd op het FEAR principe. Dat staat niet voor angst, in tegendeel. FEAR staat voor Fun, Expressie, Angst oplossen en (nieuwe) Realiteit. Deze steekwoorden vormen de basis voor jouw nieuwe leven als sociaal sterke persoon die weet wat hij wil en weet waar hij voor staat in contacten met anderen.

De cursus is niet alleen handig als het om versieren van vrouwen gaat. Het zorgt ervoor dat bepaalde patronen worden doorbroken. Want als je verlegen en introvert bent dan heb je daar vast niet alleen last van als je een leuke vrouw ziet die je graag beter wilt leren kennen. Je merkt het waarschijnlijk ook als je solliciteert naar een leuke baan of als je voor jezelf moet opkomen omdat je een conflict hebt met bijvoorbeeld een leverancier of een reisorganisatie. Door een vlotte manier van communiceren kun je vaak ook de kou uit de lucht halen en gemakkelijker een conflict oplossen.

De handvaten die je krijgt in de praktijk brengen

Als je de cursus Sociale Superster gaat volgen dan merk je al tijdens de training dat je zin krijgt om mensen te ontmoeten en dat wat je hebt geleerd in de praktijk te brengen. Het ijzer smeden als het heet is noemen we dat ook wel. Natuurlijk hoef je niet meteen een date te scoren, maar al heb je alleen al een leuk gesprek met iemand die je op een bepaalde plaats ontmoet dan geeft je dat gelijk meer zelfvertrouwen.

Als je ontdekt dat je gewoon een gesprek met iemand kunt aanknopen en dat die ander daar gewoon leuk op reageert dan krijg je vanzelf meer zelfvertrouwen om bij een volgende gelegenheid een stapje verder te gaan. Kom je iemand tegen die je leuk vindt of is er iemand waar je al een tijd een oogje op hebt, bijvoorbeeld op je werk of in het uitgaansleven, dan is het nu de tijd om haar aan te spreken.

Of ze meteen ‘toehapt’ is afwachten, maar als ze gewoon met je praat en je de indruk geeft ook wel belangstelling voor jou te hebben dan heb je in ieder geval al een paar belangrijke stappen gezet.

Als een echte Sociale Superster kun je haar je telefoonnummer geven en natuurlijk dat van haar vragen zodat jullie elkaar op een later moment eens kunnen bellen of een berichtje sturen. En wie weet rolt daar een eerste afspraakje uit. Ook daarvoor geldt dat je niet meteen hoeft te blijven slapen, samen uit eten, naar de film, het theater of een museum kan ook heel leuk zijn. Als dan blijkt dat jullie meer dingen gemeen hebben dan kan er een volgend afspraakje komen voor een date. En wie weet hoe het balletje dan verder zal rollen.

Richt je aandacht meer op je omgeving

Mensen die verlegen zijn, zijn vaak erg op zichzelf gericht. Ze vragen zich voortdurend af hoe ze overkomen. Hoe zie ik eruit? Heb ik wel de goede kleren aan? Zit mijn haar wel goed? Heb ik niet te veel van mijn luchtje op gespoten? Mensen die gemakkelijk contact leggen, maken zich over dat soort zaken helemaal niet druk. Die versieren een vrouw net zo makkelijk in een spijkerbroek en T-shirt als in een goed zittend maatpak.

Het is dus zaak om je verlegenheid te overwinnen en te laten zien dat jij er mag zijn. Natuurlijk is het belangrijk om aandacht aan je uiterlijk te besteden, zeker als je een avondje uitgaat. Maar je hoeft echt niet in vol ornaat en tot in de puntjes verzorgd naar de supermarkt. Het is belangrijk dat je je niet anders voordoet dan je bent, want een rol spelen in plaats van jezelf te zijn ga je op de lange termijn natuurlijk nooit volhouden. Ook dat is een aandachtspunt van de cursus Sociale Superstar.

Vermijd niet langer confrontaties maar ga ze aan

Als je al langer kampt met problemen met het onderhouden van sociale contacten dan is het nu de tijd om daar iets aan te doen met de cursus Sociale Superster. Jij bent vanaf nu niet langer die man die niet uitgaat om de confrontatie met vrouwen maar zo veel mogelijk uit de weg te gaan. Jij bent vanaf nu de man die zijn vrienden appt om voor te stellen waar jullie vrijdagavond gaan stappen. En jij bent niet langer de man die toekijkt terwijl zijn vrienden de ene leuke meid na de andere scoren, jij bent degene die hun laat zien dat de knapste aan de bar alleen met jou een drankje wil doen.

Sociale superster review

De inhoud van de cursus Sociale Superster

Sociale Superster, het klinkt misschien een beetje over de top. Maar deze cursus is dan ook niet voor niets gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Als je besluit om deze cursus te gaan volgen dan doe je dat niet zomaar als tijdverdrijf. Je doet het omdat je weet dat je er echt wat aan gaat hebben en dat het je leven in positieve zin gaat veranderen.

Online cursus in je eigen tempo

Het grote voordeel van de cursus Sociale Superster is dat je deze online volgt. Je zit dus niet vast aan cursustijden waarop een docent voor de groep staat die een praatje houdt over een bepaald onderwerp, je volgt de delen in je eigen tempo en wanneer jij wilt. Je kunt een onderdeel doen als jij er even tijd voor hebt, ’s morgens, ’s avonds, door de week of in het weekend. Een weekje pauze nemen is ook geen probleem. Dit maakt de cursus geschikt voor zo ongeveer iedereen die wil werken aan meer zelfvertrouwen en het verbeteren van je sociale vaardigheden.

De 30 missies van Sociale Superster

De cursus Sociale Superster beslaat 30 missies. Die hoef je natuurlijk niet allemaal in één week te volbrengen, het zijn kleine stapjes die jou begeleiden naar je nieuwe leven vol interessante ontmoetingen en zonder schroom voor het geven van je mening of jezelf te presenteren.

Daan de Ram

Wie is de aanbieder van de cursus Sociale Superster?

Je wilt natuurlijk weten of de cursus Sociale Superster wel betrouwbaar is. Welnu, dat zit wel goed. Deze cursus wordt aangeboden door de drijvende krachten achter AtractionGym, Daan de Ram en Arnoud van Veen. Zij zijn bekend van de cursus Conversatie Koning en Berichtenbaas. Daan had vroeger ook moeite met het leggen van contacten. Hij is daarmee aan de slag gegaan om zijn zelfvertrouwen te verbeteren.

Dat heeft hem zoveel gebracht dat hij besloot om dit ook anderen te gunnen. Daarom startte Daan met het ontwikkelen van de cursus Sociale Superster. Hij is ervan overtuigd dat je je zelfvertrouwen kunt verbeteren waardoor je leven een stuk leuker en interessanter kan worden.

Aan de slag met de missies

De cursus Sociale Superster is opgebouwd in handige modules. Zo kun je steeds een stukje van de stof behandelen en blijft het overzichtelijk. Na ieder deel volgt een ‘prikkelende missie’: een opdracht die je kunt toepassen in de praktijk. Natuurlijk is dit niet verplicht, niemand controleert of je een gesprekje bent aangegaan met iemand in de supermarkt. Het is puur een motivatie voor jezelf om datgene wat is uitgelegd in de cursus direct in de praktijk te oefenen.

De kosten van de cursus Sociale Superster

Nu je dit allemaal gelezen hebt ben je misschien wel laaiend enthousiast geworden. Dan wil je natuurlijk weten wat de kosten zijn voor de cursus. Je kunt ervoor kiezen om het cursusgeld in 5 termijnen te betalen. Je betaalt dan 47 euro per keer. Wil je in aanmerking komen voor een flinke korting? Dan betaal je het cursusgeld in één keer.

Dat scheelt je maar liefst 38 euro, want dan betaal je maar €197. Maar voor welke optie je ook kiest, je bent altijd voordelig uit. Bedenk je maar eens wat je betaalt als je naar een persoonlijke coach stapt die jou begeleidt om meer zelfvertrouwen te krijgen. Vaak zijn hier meerdere sessies voor nodig en een uurtarief van 75 euro of meer is zeker geen uitzondering. Bovendien moet je daarvoor altijd de deur uit, want de coach komt niet bij jou thuis. Hooguit kun je een videogesprek hebben, maar dan heb je nog steeds geen persoonlijke interactie terwijl je daar in principe wel voor betaalt.

Bestel de cursus Sociale Superster nu met korting

De bonussen bij de cursus Sociale Superster

Wanneer je besluit de cursus Sociale Superster te bestellen ontvang je niet alleen toegang tot de video’s die bij deze cursus horen, je krijgt ook nog uniek bonusmateriaal. Maar liefst 4 bonussen zijn inbegrepen bij het cursusgeld, namelijk

Bonus 1 Mijn opwarmritueel: Een video waarin ontwikkelaar Dan de Ram uitlegt hoe je ervoor zorgt dat je altijd alert bent op kansen om leuke vrouwen te ontmoeten en beter te leren kennen.

Bonus 2 Rust versus Fun: Een kijkje achter de schermen bij AttractionGym. Wil je in de toekomst ook graag persoonlijke coaching dan kan dat. Je ziet hoe de sessies er aan toe gaan en wat je kunt verwachten.

Bonus 3 Geheime mastermind groep: Je krijgt toegang tot het exclusieve ledenforum van AttractionGym. Hier kun je je vragen stellen en ook op vragen van andere members reageren. En vaak ontstaan er ook leuke contacten tussen forumleden.

Bonus 4 € 100 Korting op een Bootcamp: Wil je je sociale vaardigheden nog beter trainen? Meld je dan met deze aantrekkelijke korting aan voor een bootcamp bij AttractionGym.

Direct aan de slag met de cursus Sociale Superster

Je kunt als je wilt direct aan de slag met de geweldige cursus Sociale Superster. Je kunt deze namelijk heel gemakkelijk online bestellen. Zodra je dat hebt gedaan krijg je meteen toegang tot de online video’s waar deze cursus uit bestaat. De aanbevolen cursusduur is 4 weken, maar je kunt de modules in je eigen tempo doorlopen en dus net zo lang of kort over de cursus doen als je zelf wilt.

Is de cursus Sociale Superster een aanrader?

Als je vindt dat jouw zelfvertrouwen en je sociale vaardigheden met vrouwen maar ook in tal van alledaagse situaties wel wat beter kunnen, dan is het zeker het overwegen waard om de cursus Sociale Superster te gaan volgen. Voor de scherpe prijs van slechts 197 euro is er eigenlijk geen vergelijkbare cursus die hetzelfde resultaat biedt. Vele tevreden cursisten gingen je al voor. Zij geven online zonder uitzondering positieve reviews waarin ze vertellen dat ze inmiddels een leuke relatie hebben of die leuke baan hebben gekregen na een succesvol sollicitatiegesprek.

Bestel de cursus Sociale Superster nu met korting

Plaats een reactie