Ik zoek een               
Home » Dating tips » Vrouwen versieren voor dummies? Met deze simpele manier versier je elke vrouw

Vrouwen versieren voor dummies? Met deze simpele manier versier je elke vrouw

Vrouwen versieren voor dummies? Waarschijnlijk ben jij een man die weinig ervaring heeft met vrouwen versieren en ook niet goed weet hoe die dat moet aanpakken. Dit is niet erg… iedereen begint op nul.

Je wilt het vrouwen versieren natuurlijk zo snel mogelijk onder de knie krijgen.

Dit snap ik helemaal, want jij wilt ook wel eens een vrouw mee naar huis nemen na een avondje stappen. Daarom vertel ik je in dit artikel de meest simpele TIPS om vrouwen te versieren.

Kijk eens naar je lichaamstaal

Om een vrouw te versieren moet je onthouden dat het belangrijker is HOE je iets zegt en dat het minder uitmaakt WAT je zegt.

Veel mannen begrijpen dit niet. Ze denken dat ze er zijn met enkele standaard zinnetjes. Ik moet toegeven dat het wel helpt om een paar standaard zinnetjes in je hoofd te hebben als je een vrouw gaat aanspreken.

Maar het is belangrijker hoe je deze zinnetjes zegt.

Als je een hele goede zin hebt, maar deze zin op een erg nerveuze manier verteld, dan zal ze alsnog niet onder de indruk van je zijn. Het is namelijk een enorme afknapper als een man laat zien dat hij aan het stressen is.

Vrouwen houden niet van onzekere mannen. Daarom moet je ervoor zorgen dat je zelfverzekerdheid uitstraalt ook al ben je totaal niet zelfverzekerd.

hoe je vrouwen kan versieren als dummie

Wees relaxed in een gesprek met een vrouw

Wat ik veel zie bij dummies die vrouwen gaan versieren, is dat ze alles veel te snel doen en nooit eens rust nemen.

Als je praat moet je soms ook pauzes nemen. Je moet kunnen ademhalen en je moet voor je gevoel alles heel langzaam doen. Zo lijkt het of je op je gemak bent in de situatie. Ook al is dit misschien niet.

Dus praat langzaam, beweeg langzaam en laat zien dat je op je gemak voelt.

Ga niet friemelen of wankelen van je ene naar de andere been. Sta zelfverzekerd en stevig.

Sociaal zelfvertrouwen is HEEL belangrijk om vrouwen te versieren

Iedereen heeft het wel en keer gehad. Je ziet zo’n prachtige vrouw, maar je gaat er niet op af omdat je denkt dat ze te hoog gegrepen is voor je.

Geen één vrouw is te hoog gegrepen voor je.

De ene zal je leuk vinden en de ander niet. Zo is het nou eenmaal. Met deze tips kan je natuurlijk wel ervoor zorgen dat meer vrouwen je leuk gaan vinden., maar lang niet allemaal.

Ik leer je hoe vrouwen versieren mogelijk is voor dummies, maar het blijft versieren en er is nog steeds een kans dat er gewoon geen klik is.

Als jij gaat denken dat bepaalde vrouwen te hoog gegrepen voor je zijn, dan zal je niet ver komen met het versieren van vrouwen. Je zal dan dus nooit je droomvrouw kunnen versieren omdat je denkt dat ze te hoog niveau heeft.

Je moet op jezelf vertrouwen en tegen jezelf zeggen dat je de beste bent.

Als je dat tegen jezelf zegt kan je pas beginnen met vrouwen versieren. Onthou dat je op dezelfde hoogte zit als die prachtige dames.

Als je van jezelf denkt dat je lager bent dan haar, dan voelt ze dat aan. Ieder mens voelt dat dan aan. Je bent bang om bepaalde opmerkingen te maken, alles wat ze aan je vraagt ,is het antwoord ‘ja’ op, je bent nerveus en je laat geen zelfvertrouwen zien.

Op al deze dingen knappen vrouwen van af, dus zorg dat je altijd positief naar jezelf kijkt en zeg tegen jezelf dat jij de beste bent.

vrouw te hoog gegrepen voor mij

Spreek vaker vrouwen aan

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen… als je loopt over straat, in de supermarkt of waar dan ook, probeer regelmatig vrouwen aan te spreken. Al is het maar snel gedag zeggen. Je leert zo om makkelijker om te gaan met vrouwen.

Ik heb een artikel geschreven waar ik je uitleg hoe JIJ nou vrouwen makkelijk kan gaan aanspreken op straat: “Hoe moet je vrouwen aanspreken op straat?“.

Als je op je gemak bent met het gedag zeggen, kan je een stapje verder gaan. Je gaat nu een kort gesprek met haar voeren. Het maakt niet uit waarover. Al is het om de boodschappen. Verzin iets wat je opmerkt.

Op deze manier ga je steeds soepeler om met het aanspreken van vrouwen. Het aanspreken is het begin van het versieren van een vrouw.

Een goed begin is het halve werk.

vrouwen aanspreken voor dummies

Je gaat je ook meer op je gemak voelen bij vrouwen en langzamerhand zullen de zenuwen weg zijn als je een gesprek aangaat met een vrouw. Je zal niet meer nerveus zijn en je zal niet gestrest zijn.

Als jij nou regelmatig vrouwen gaat aanspreken, waar je ook bent, zal je je een stuk zelfverzekerder voelen als je met een vrouw praat. En dat wil je. Je wilt dat het niet meer spannend of speciaal is om zomaar een willekeurige vrouw aan te spreken of om een gesprek met haar aan te gaan.

Kom in actie en ga een keer de stad in om een paar vrouwen aan te spreken en ze te complimenteren. Geloof me, oefening baart kunst. YourDreamdate.nl geeft je alleen informatie en tips, maar dat betekent niet dat je er gelijk een pro bent in vrouwen versieren. Je moet deze informatie in de praktijk brengen en je zal de tips die ik je geef vaak moeten gebruiken om ze helemaal op een goede manier toe te passen.

Tip: Krijg toegang tot mijn GRATIS ebook over aantrekkingskracht>>>

man bang

Niet bang zijn dat het fout gaat lopen

Tuurlijk ben je er wel eens mee bezig in je hoofd dat het versieren van een bepaalde vrouw fout kan gaan. Maar zorg dat je hier niet teveel mee bezig houdt. En vooral tijdens een gesprek met een vrouw, moet je hier NIET mee bezig houden.

Ik snap dat je niet wilt dat iets fout gaat tijdens een gesprek en je wilt absoluut niet afgewezen worden. Maar ga je hier te veel aan denken en alleen daarmee bezig zijn in je hoofd, zal je juist fouten gaan maken.

Je maakt jezelf zenuwachtig en bang, omdat je alleen maar denkt aan ‘geen fouten maken’.

Je bent ook niet helemaal bij het gesprek, omdat je veel te veel let op wat je fout kan doen. Omdat je er zoveel op let is de kans alsmaar groter dat je daadwerkelijk een fout gaat maken. Best apart als je er zo over nadenkt, maar het is een feit.

Dus, ga niet teveel piekeren in je hoofd en bezig zijn met wat je allemaal fout kan gaan doen, maar let op het gesprek en de vrouw, want daar kom je een stuk verder mee en dan zal je een stuk minder fouten maken.

Gebruik het woord ‘waarom’ voor diepere gesprekken

Dit artikel heet niet voor niets “Vrouwen versieren voor dummies”. We bespreken in dit artikel namelijk de makkelijkste manieren om een vrouw op een betere manier te versieren. En het woordje ‘waarom’ gebruiken is misschien wel de meest makkelijkste manier.

Het is zo makkelijk!

Je moet er alleen voor zorgen dat het woord ‘waarom’ vooraan een vraag staat.

Nu snap je misschien nog niet helemaal waarom dat woord zo goed en handig is.

Deze 3 dingen leggen uit waarom het woord ‘waarom’ zo goed is:

  1. Makkelijk te gebruiken dus dit is echt een top manier om vrouwen te versieren voor dummies
  2. Het is enorm effectief
  3. Er kan weinig fout gaan

Door een waarom-vraag te stellen kan je veel dieper op het onderwerp ingaan.

Bijvoorbeeld, een vrouw vindt klassieke muziek erg mooi. Wat de meeste mannen zullen vragen, wat er dus vaak aan haar wordt gevraagd, is welke nummers haar favoriet zijn. Ze zal hier antwoord op geven en veel verder kan je niet op het onderwerp in. Als je nou zou vragen waarom ze klassieke muziek zo mooi vindt, zal ze waarschijnlijk iets persoonlijks vertellen waardoor ze klassieke muziek mooi is gaan vinden.

Door een waarom-vraag te stellen kan je dus veel dieper op het onderwerp ingaan en leer je elkaar ook een stuk beter kennen. Ze vertelt hele verhalen (waar je ook weer over door kan vragen), en als ze is uitgepraat kan jij ook wat over jezelf vertellen en waarom je iets anders of hetzelfde mooi vindt.

Gebruik haar vriendinnen in je voordeel

Maak gebruik van haar vriendinnen

In een club of kroeg zal je nooit een vrouw alleen aantreffen (of ze is verdwaald), ze is altijd met een paar vriendinnen. De vriendinnen van haar kan je juist in je voordeel gebruiken. Dit klinkt misschien nu apart, omdat vriendinnen van haar vaak gezien worden als obstakels volgens vele mannen.

Een vrouw die mee is met uitgaan met haar vriendinnen zal de hele nacht voor haar vriendinnen kiezen. Ze is immers ook met haar vriendinnen aan het feesten.

Hier een zelfgeschreven artikel waar jou wordt uitgelegd hoe je vrouwen versiert in de kroeg: “Vrouwen versieren in de kroeg“.

Maar hoe ga JIJ die vriendinnen in je voordeel gebruiken om die mooie vrouw te versieren?

Heel simpel! Zorg ervoor dat ze jou niet zien als iemand die hun vriendin afpakt. Maar juist als iemand die gezellig is en ook aardig is tegen de vriendinnen.

Ben jij aardig tegen haar vriendinnen? Dan zullen de vriendinnen ook inzien dat jij haar echt leuk vindt waardoor je een kans krijgt.

Dus als ze in een groep staat met allemaal vriendinnen om haar heen, wees vriendelijk tegen deze vriendinnen en gebruik ze in je voordeel.

Wil jij net als ik een baas worden in berichten sturen?

Klik dan op onderstaande knop en versier de vrouw van jouw dromen zoals ze nog nooit eerder versiert is.
Of blijf een loser die telkens afgewezen wordt.

Ja, ik wil een berichtenbaas worden!

Plaats een reactie