Ik zoek een               
Home » Dating tips » Hoe spreek je een knappe vrouw aan op straat? Leer het hier!

Hoe spreek je een knappe vrouw aan op straat? Leer het hier!

Hoe spreek je een knappe vrouw aan op straat? Op feestjes is dat natuurlijk veel makkelijker. De vrouwen hebben een paar drankjes op, zijn lekker aan het feesten en zijn nergens mee bezig, dus hebben ze ook geen haast.

Op straat is dit een stuk ingewikkelder. Waarom? Je weet niet voor welke reden ze op straat loopt. Misschien moet ze wel de trein halen of is ze op weg naar een belangrijke afspraak. Er kan van alles zijn dat ze geen tijd of zin heeft om met jou te praten.

Wil je dan toch proberen om vrouwen aan te spreken op straat, gebruik dan op zijn minst de TIPS die ik je in dit artikel geef.

Vrouwen aanspreken op straat doe je door haar aandacht te krijgen

vrouwen aanspreken op straat

Het is heel makkelijk om een vrouw haar aandacht te krijgen op straat. Je gaat gewoon voor haar staan.

Waarom moet je nou voor haar gaan staan?

Nou, je hebt meteen haar aandacht en ze kan niet voor je weglopen. Ze MOET eigenlijk wel op je gesprek ingaan. Ik heb nog nooit meegemaakt dat een vrouw me heeft genegeerd toen ik voor haar kwam staan op straat.

Je hebt meteen oogcontact met haar en ze focust zich alleen maar op jou.

Als je naast haar gaat staan als je haar wilt aanspreken kunnen er alleen maar negatieve situaties uit voort komen:

  • Je gaat achter haar aan lopen om een gesprek te voeren

Dit is absoluut fout! Je neemt niet de leiding, je loopt als een hondje achter haar aan. Een vrouw wil een man die de leiding neemt. Als je dus mee gaat lopen met haar zal dit een enorme afknapper voor haar zijn. Verder ben je haar alleen maar tot last. Als ze echt interesse in je heeft, zal ze wel stoppen met lopen en een gesprek met je voeren. Dit gebeurt nauwelijks, want als je een vrouw wilt aanspreken op straat kennen jullie elkaar niet, dus heeft ze geen reden om voor jou te stoppen.

  • Ze merkt jou niet eens op

Veel mensen zijn op straat druk bezig met hun mobiel of hebben muziek in, zo ook vrouwen. Als je dus naast haar gaat staan en je probeert haar aan te spreken, zal ze jou misschien niet eens opmerken, omdat ze niet op jou let en drukker bezig is met haar mobiel of ze hoort je niet omdat ze muziek in heeft. Ze loopt rechtstreeks langs je heen. Dan voel je je pas afgewezen.

Heb de ballen ervoor

Je moet het durven om meteen recht voor een vrouw te gaan staan. Je hebt meteen haar aandacht en ze kijkt meteen in je ogen. Oogcontact hebben is enorm belangrijk voor een vrouw. Ze weet meteen wat voor iemand ze voor zich heeft. Oogcontact zegt namelijk veel.

Als beveiligers je aanspreken dan hebben ze meteen je aandacht. Hoe komt dit? Ze gaan recht voor je staan en kijken je recht in je ogen aan. Ze eisen je aandacht op.

Als je een vrouw aan spreekt op straat, is dit echt een dikke aanrader!

man spreekt vrouw aan

Wees een alpha man!

Hoe moet ik praten om een vrouw aan te spreken op straat?

Een vrouw aanspreken doe je niet met een zacht piepstemmetje. Je moet luid en duidelijk praten.

Je wilt toch niet dat je elke zin die je zegt moet gaan herhalen, omdat je met zo’n zachte stem praat.

Als je blijft praten met een zachte stem zal het je NOOIT lukken om een leuke vrouw op straat op een goede manier aan te spreken.

De meeste mannen weten van zichzelf niet eens dat ze zo zacht praten tegen een vrouw.

Ga erop letten!

Misschien probeer je niet op te vallen als je een vrouw aanspreekt op straat en begin je zachter te praten. Het beste advies wat ik jou dan kan geven is: trek je niks aan van de andere mensen die op straat rondlopen.

De mensen die daar op straat rondlopen zijn daar ook voor een reden. Ze zijn meer bezig met hunzelf en zijn niet bezig met wat jij aan het doen bent.

Als iemand jou opvalt dan zal die waarschijnlijk denken dat jullie kennissen van elkaar zijn en dat jullie gewoon een normaal praatje aan het maken zijn. En dat is het in principe ook, je maakt een normaal praatje met een vrouw. Het enige is dat je deze vrouw pas net hebt ontmoet, maar geen één persoon in die omgeving weet dat.

Dus, ga luid en duidelijk praten, want je valt een stuk minder op dan je denkt.

Leestip: “Hoe je zelf een Alpha Man kan worden

De goede houding aannemen

Een groot percentage van de mensen loopt en staat ingezakt. Ze maken zichzelf klein. Jezelf klein maken als je vrouw aanspreekt, is een slecht idee. Je komt niet alleen met weinig zelfvertrouwen over, maar je zou ook, bij sommige meiden, kunnen overkomen als een freak. “Een vreemde man die ingezakt is spreekt me zomaar aan”.  Wat zal ze wel niet van je denken.

Als je een vrouw aanspreekt op straat moet je in een houding staan waar het lijkt alsof je vol zelfvertrouwen zit, want dit willen vrouwen… een man met veel zelfvertrouwen.

Laat zien dat je zelfverzekerd bent!

Een man met zelfvertrouwen praat sneller met een vrouw

Je houding

Kijk naar deze man. Hij zit eruit alsof hij veel zelfvertrouwen heeft. Dit komt door zijn houding: rechte rug, kin omhoog, borst voorruit en de voeten zijn een beetje naar de buitenkant gericht. Dit is de beste houding die een man kan aannemen. Zowel voor lopen als voor staan.

Als je niet weet waar je je handen moet laten, is de makkelijkste en beste optie om ze achter je rug te hebben.

De houding die je helemaal moet vermijden, maar die ik toch regelmatig zie voorkomen, is de S houding. Mannen die de S houding aannemen maken zichzelf helemaal klein en zijn ingekrompen. Ze kijken naar de grond en hun rug is krom. Je kan zelf ook wel bedenken dat dit een erg slechte houding is om een vrouw mee aan te spreken.

Ook voel je jezelf er zelfverzekerder door als je een goede houding aanneemt.

Het is bewezen dat als je aan het begin van de dag, 5 minuten in een overdreven zelfverzekerde houding gaat staan, dat je de hele dag een stuk zelfverzekerder bent. Dit komt omdat je lichaam zo meer testosteron aanmaakt, wat de stof is die gelinkt wordt met dominantie, en je lichaam vermindert de stof cortisol, wat de stof is die zorgt voor stress.

Dit geldt dus ook als je een zelfverzekerde houding aanneemt als je vrouwen aanspreekt op straat 😉

Gebruik slechte openingszinnen NOOIT

Ik zie het veel voorbij komen op internet, maar ook in boeken. Datingcoaches die je rare openingszinnen proberen aan te leren.

Het is helemaal niet verkeerd om wat standaard zinnetjes op zak te hebben. Ik maak daar inmiddels ook gebruik van. Maar ik heb het niet over de normale standaard zinnetjes die handig zijn om te weten. Nee, ik heb het over die afschuwelijke openingszinnen.

Een voorbeeld van zo’n slechte openingszin: “Deed het pijn toen je uit de hemel kwam vallen?”.
Als je een vrouw zo aan spreekt op straat, is ze direct weg.

Ik hoop dat je zelf ook wel snapt dat je hier niets mee gaat opschieten en dat dit alleen maar een afknapper is voor vrouwen.

Je spreekt een vrouw aan op straat die je niet kent en dan is dat de eerste zin die je tegen haar zegt. Ze zal denken dat je een creep bent en daar wil ze zo snel mogelijk afstand van nemen. En dat begrijp ik helemaal!

In deze video zie je dat slechte openingszinnen echt NIET werken:

Je moet spontaan overkomen en rustig beginnen met het gesprek. Ze kent je immers niet. Stoere mannen met zelfvertrouwen hebben geen openingszin nodig.

Je kan een vrouw beter aanspreken door te zeggen wat je opvalt. Je ziet bijvoorbeeld een mooie vrouw met krullen de H&M uitlopen. Als je haar nu wilt aanspreken kan je bijvoorbeeld zeggen, ‘Hey, ik zag je net de H&M uitlopen en het viel me meteen op dat je zulke mooie krullen hebt’. Je geeft haar een specifiek compliment. Eigenlijk zeg je waarom je haar zo mooi vindt.

Je laat haar speciaal voelen, want er zijn genoeg meiden die mooi zijn. Maar er zijn maar weinig meiden die zulke mooie krullen hebben. Dus daarom moet je die mooie krullen extra benadrukken.

Gebruik dus GEEN slechte openingszinnen!

Vrouwen aanspreken op straat doe je door te oefenen

Oke, je ben dit nu aan het lezen. Je ligt waarschijnlijk op de bank of in bed. Het is handig om wat informatie te hebben voordat je het in de realiteit gaat brengen.

Maar om goed te worden in vrouwen aanspreken op straat, moet je toch echt van die bank af en de straat op gaan.

Je moet alle informatie die je op deze site krijgt, omzetten in actie. Als je dit artikel leest denk je dat het allemaal vanzelf goed zal komen en dat het wel makkelijk is. In de praktijk is het toch anders.

Niet iedere vrouw is hetzelfde, ze reageren allemaal anders. Daarom is het echt een MUST om zelf in actie te komen.

Al spreek je maar één vrouw op een dag op straat aan. Langzamerhand zal je je helemaal op je gemak voelen als je een vrouw aanspreekt op straat. En dat is wat je wil. Je wil niet alleen de informatie, maar je wilt het ook echt kunnen.

Dus zorg dat je de informatie verzameld die je nodig hebt en ga van die bank af. Hup, de straat op en ga aan de slag en breng de informatie in praktijk.

Zorgenkindje

Ben je nou vaak gestrest en maak je je zorgen of jou dit wel gaat lukken? Wij kunnen je hierbij helpen.
Daarvoor bieden wij een product aan dat jouw leven voorgoed zal gaan veranderen, het neemt alle stress en zorgen van je af.

Plaats een reactie