Ik zoek een               
Home » Dating tips » Vrouwen versieren op een vakantie | Hoe doe je dit?

Vrouwen versieren op een vakantie | Hoe doe je dit?

Vrouwen versieren op een vakantie, hoe doe je dit? Je kent het fenomeen vast wel, je bent op zonvakantie met je ouders, vrienden of collega’s en ziet daar een vriendinnengroep waarin jij wel interesse hebt. Je wilt een van deze vrouwen versieren, maar hoe pak je dit nou eigenlijk aan?

Daar ga ik jou in dit artikel bij helpen. Vroeger, toen ik een jaar of 18 was zat ik ook met deze vragen. Ik heb destijds verschillende methodes getest en ik ga in dit artikel uitleggen welke jou zullen helpen.

Toen ik voor het eerst naar het buitenland op vakantie ging met mijn vrienden was ik 17. Toen had ik pas met een aantal meiden wat spannende dingen uitgespookt, maar op die vakantie was ik op zoek naar meer.

En laten we nou het geluk hebben dat vrouwen op vakantie precies hetzelfde denken. Waar ze hier bij jou in de stad of het dorp heel erg preuts kunnen zijn, gaan ze daar volledig los en scoren ze de ene na de andere vent. Dit geldt overigens niet voor elke vrouw.

Sociaal zelfvertrouwen is belangrijker dan ooit

Vrouwen versieren op vakantie
Hoe versier je vrouwen op vakantie?

Waar jij hier in Nederland of België soms wel een aantal weken met een vrouw moet praten of appen om eindelijk haar te mogen kussen, gaat dit op een vakantie een stuk sneller. Daar lukt het 9/10 keer op de eerste avond al.

Maar als jij geen zelfvertrouwen hebt en niet op een vrouw af durft te stappen, is dit uiteraard een erg lastig verhaal. Dit wil niet zeggen dat het onmogelijk is. Vroeger durfde ik dit ook absoluut niet en vanaf mijn 17e levensjaar, toen ik eenmaal de stap durfde te zetten, ging het los.

Ben jij van nature geen echte prater maar raak je na een paar alcoholische versnaperingen niet meer uitgepraat, perfect. Stap op een willekeurige vrouw af waarin jij interesse hebt en kijk of ze toe hapt. Wanneer ze wegloopt of nogal kort door de bocht is, ga dan terug naar je vrienden.

Op den duur leer je hoe je het aan moet pakken en op een gegeven moment zal een vrouw interesse tonen in jou zoals jij dat bij haar deed. Dan heb jij bereikt wat je wil bereiken. Individueel met een vrouw praten.

Overigens kun je vervolgens haar nummer vragen om zo nog appcontact te hebben en het e.e.a. over de vakantie te bespreken. Wat zo meteen aan bod komt ;).

Door in contact te blijven met vrouwen verhoog jij jouw eigen zelfvertrouwen. Overigens moet je nooit aan jezelf twijfelen. Iedereen is perfect zoals hij of zij is en deze mening delen vast en zeker andere vrouwen die geïnteresseerd in je zijn.

Geniet op je vakantie, spreek een vrouw aan, loop een blauwtje en try again. Herhaal dit kunstje tot dat ook de vrouw toehapt. Voíla, daar is je zelfvertrouwen en geloof me, dat zal nooit meer weg zijn.

Zelfvertrouwen is echt megabelangrijk

Weet jij van jezelf dat je weinig zelfvertrouwen hebt? Met deze cursus is dit verleden tijd en kun jij eindelijk jou slag gaan slaan!

Ontdek via onderstaande knop wat het jou kan brengen!

Ik wil meer zelfvertrouwen

Man kust vrouw op vakantie

Laat je vrienden geen wing-man spelen

Ik zag het vroeger in mijn vriendengroep vaker, wanneer een vriend van mij langere tijd of zelfs nog nooit iets met een vrouw had gedaan, dat een aantal vrienden wing-man zijn gaan spelen.

Ik vroeg aan hen wat zij daar nou eigenlijk van vonden. Je verwacht het waarschijnlijk al, ze vonden het net als misschien ooit bij jou is geweest, echt totaal niet fijn en werden er alleen maar onzeker van.

Wanneer jouw vrienden jouw wing-man willen zijn, roep ze terug en zeg dat je hierdoor erg onzeker wordt. Dit is absoluut geen ramp om zulke gesprekken met je vrienden te hebben. Hier word je als groep alleen maar sterker van en zij weten dat jij dit niet fijn vindt.

Ga uit van je eigen krachten en natuurlijk is het leuk als er soms een vriend bij komt staan, maar laat ze geen wing-man spelen. Dit vinden de meeste vrouwen ook niet eens aantrekkelijk omdat ze denken dat je bang bent om op hen af durft te stappen. Alhoewel er enkele vrouwen zijn die dit schattig en lief aan je vinden.

De interesse van een vrouw op vakantie wekken

Het is erg belangrijk dat jij ook dezelfde interesse wekt voor een vrouw als jij voor haar doet. Eigenlijk is hier maar één woord voor en dat is binding. Binding creëren met een vrouw is erg belangrijk, vooral als je op vakantie bent.

En wat is nou het mooie, zorgen dat jij binding hebt is eigenlijk super simpel. Jullie zijn op dezelfde vakantiebestemming dus het zou erg raar zijn als je geen gespreksstof hebt.

Je kunt vragen waarom zij naar het land, stad of eiland is gegaan en wat ze al allemaal gedaan heeft.

Zij zal dit ook aan jou vragen en je zult binnen zeer korte tijd merken dat jullie een bepaalde aantrekkingskracht hebben ontwikkeld die aangeeft dat jij haar leuk vindt. Meestal is dat andersom ook zo. Zorg ervoor dat je gezellig met haar kunt praten.

Wek haar interesse op een normale manier. Ga niet een ‘jij’ uithangen die je normaal gesproken ook niet bent maar blijf de echte ik. Net zoals je het in eigen land en stad/dorp aan zou pakken.

Vrouwen hebben meer lust op vakantie

Vrouwen versieren op vakantie is misschien wel makkelijker dan in het ‘normale’ leven. Zij houden op vakantie van extra aandacht en nemen het allemaal niet zo nauw. Waar ze in eigen land heel preuts kunnen zijn en pas zoenen met een kerel als ze deze een lange tijd heeft laten merken dat hij voor haar moet gaan, kan het op vakantie al na 10 minuten raak zijn.

Waar jij geprikkeld raakt van de vrouwen die lekker op het strand liggen in de bikini, moet je niet vergeten dat dit andersom ook zo is. Vrouwen zijn niet blind en houden er ook van om naar de ontblote bovenlijven van mannen te kijken. Stiekem wordt hier meer over geroddeld dan dat je waarschijnlijk in de gaten hebt.

Dit prikkelt vrouwen waardoor zij wellicht al tegen haar vriendinnen zegt dat zij jou of iemand anders helemaal wil verscheuren. Dit hoef je niet persé in de gaten te hebben. Heb je iemand op het oog die je op het strand ziet liggen? Speel hier dan op in.

Loop naar haar toe en maak een opmerking over haar figuur. Dit geeft haar zelfvertrouwen en kan mogelijk al het medicijn naar jouw zelfverzekerdheid zijn. Zij raakt gecharmeerd en als jullie elkaar meteen tijdens het uitgaan in de avond, is de theorie tot in de praktijk geraakt en kan het feest beginnen.

Vrouwen weten dat ze aantrekkelijk zijn

Vrouwen versieren op een vakantie

Vrouwen of meisjes op vakantie weten vaak van zichzelf dat ze lekker zijn en dat ze erg veel aandacht zullen trekken bij mannen. Hier kleden zij zich op. Dit geldt voor zowel een mede landgenoot als voor een buitenlandse vrouw.

De manier van dansen en de manier van kijken spreekt vaak in dit soort situaties boekdelen. Dit wil niet zeggen dat zij de sletten van het eiland zullen zijn, ook zij genieten optimaal van hen vakantie en de volle laag aandacht die ze over zich heen krijgen geschud.

Maar wees slim en stap op een van deze vrouwen af. Het kan niet missen dat een van deze vrouwen toe gaat happen en dit is precies wat jij wil. Je hebt een mega knappe dame aan de haak geslagen en eigenlijk hoefde je er niet eens heel erg veel moeite voor te doen.

Ideaal scenario en een win-win situatie voor jezelf. Profiteer hiervan, maar houd het wel netjes.

Hoe ga je om met tijdsdruk?

Omdat je op vakantie bent en je wellicht je interesse wekt naar een buitenlandse dame of een vrouw aan de andere kant van het land, hangt er een bepaalde tijdsdruk. Stel je bent al midden in de vakantie en gaat over 4 dagen naar huis, dan moet er wel actie ondernomen worden.

Maar hoe ga je hier eigenlijk mee om?

Zie jij de vrouw die jij deze vakantie helemaal weg wilt laten smelten van jou? Twijfel dan niet en stap er direct op af. Fix haar nummer en app haar totdat ze helemaal gek van je wordt.

Nee zonder gekheid, stap direct op haar af en maak een praatje met haar. Na enige tijd vraag je haar nummer en app je haar op een normale manier en zeker niet al te vaak tijdens de vakantie.

Heb je nog maar een paar dagen over? Vraag waar ze in de avond uitgaat. Trigger jouw vrienden om naar dezelfde plek te gaan, nuttig samen een aantal drankjes en eigenlijk gaat het dan allemaal vanzelf.

Maak je vooral geen druk om de tijd. Volg bovenstaande stappen en alles komt goed. Als dit principe zich voordoet op de allerlaatste uitgaansavond, dien je de handelingen te verrichten in één avond. Dit is zeer zeker geen probleem en gewoon een realistisch doel.

Vrouwen versieren op een vakantie: Vergeet niet te genieten

Vrouwen versieren op vakantie is niet het hoofddoel waar jij voor op vakantie zou moeten gaan. Is dit het wel, dan moet je jezelf afvragen hoe het eigenlijk met je gaat. Of course, het is part of the deal. Maar het is het allerbelangrijkste om te genieten van jouw vakantie.

Als jij alleen maar bezig bent met het versieren van vrouwen en hoe jij vanavond weer 5 chicks gaat verleiden, geniet je niet van jouw vakantie. Overdag moet je vooral alleen maar leuke dingen doen en lekker aan het strand liggen of een borreltje doen in het sportcafé.

In de avond kun je lekker je gangetje gaan en opzoek naar de mooiste meiden die op dat moment op de strip rondlopen. Overdag is het tijd om te genieten en een jetski te huren, boottochtje te doen or whatever.

Genieten is de sleutel tot succes op een vakantie waarin jij vrouwen gaat versieren. Ik garandeer je dat als je alleen maar met vrouwen bezig bent, je je op een gegeven moment grandioos gaat irriteren en dat moet je echt niet willen.

Zelfvertrouwen is echt megabelangrijk

Weet jij van jezelf dat je weinig zelfvertrouwen hebt? Met deze cursus is dit verleden tijd en kun jij eindelijk jou slag gaan slaan!

Ontdek via onderstaande knop wat het jou kan brengen!

Geef mij een boost van zelfvertrouwen

Plaats een reactie